Şimdi Ara

Hesaplı Kasko Fırsatları Genel Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
51
Favori
48.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşın İşte Turkcell konusunu görmem üzerine ayrı bir kasko konusu açmamız gerektiğini düşündüm.
    Hepimiz kasko fırsatlarımızı buradan paylaşalım,
    benim aracım için 2000TL küsür fiyat istenirken ben %25 müşteri indirimi ile 800TL ye yaptırdım,
    sigortadukkanım.com isimli sitede ise aynı firma 1300TL teklif vermişti, %25 indirim yapsa 1000TL ye yakın bir rakam çıkıyor her halükarda,
    benim 800 liraya yaptırmış olduğum kasko detayları:

sigortadukkanım.com'dan tarafıma verilen teklif:

yukarıdaki bilgilerden de anlaşılacağı üzere,
    benim 800 liraya yaptırdığım kasko kombine tek limit olarak sınırsız tanımlanmış,
    oysa siteden tarafıma yapılan yine aynı firmanın teklifi 100.000TL ile limitli, buna rağmen 1300TL..
    demek ki paramız cebimizde kalması için birbirimize destek olacağız, ben bu tuzağa düşmedim,
    siz de araştırıp ona göre, aynı şartlarda kaskoyu daha uygun fiyata yaptırın

kaskocu bilgilerimi veriyorum arayın siz de görüşün, ayrıca aşağıdaki sitedeki teklifleri de değerlendirin,
    başka uygun teklif bulabilen varsa burada paylaşsın, hepimize yararı dokunsun:

Ayhan Bey
    0532 786 24 30
    0312 224 13 85
    http://jetsasigorta.com.tr/

http://www.sigortadukkanim.com/

• arkadaşım hayırlı olsun ama ben 60000 liralık arabama full kasko muhafiyetsiz bugün 1000 tl ye yaptırdım.senin kaskoyu inceleyince biraz kuşa çevrildiğini hissettim.ben ergodan yaptım.
  • bir ara lazım olacak..
  • Fiyatın düşük veya yüksek çıkmasına etki eden çok şey var . Öncelikle sürücü , araç yaşı ve hasarsızlık durumu , teminatlar vs. Örneğin bir sigorta firmasında x marka araca uçuk fiyat çıkarken diğer sigorta firmasında aynı araca çok düşük fiyat çıkabiliyor. Sizlere önerebileceğim adı sanı pek duyulmamış firma ve acentelerden uzak durmanız , teminatlarla çok oynuyorlar . Sigorta veya kasko yaptırmak isteyen arkadaşlara özellikle Allianz,Axa sigorta konusunda yardımcı olmaya çalışırım (diğer güvenilir firmalardan da fiyat alabiliriz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 25 Aralık 2011; 16:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

arkadaşım hayırlı olsun ama ben 60000 liralık arabama full kasko muhafiyetsiz bugün 1000 tl ye yaptırdım.senin kaskoyu inceleyince biraz kuşa çevrildiğini hissettim.ben ergodan yaptım.

merhaba,
    benim maalesef geçen sene park yerinde aracıma vurdular,
    ön tampon, sağ çamurluk, sağ far, sağ dikiz aynası değişti..

bu sebeple de çoğu firmada 2000TL küsür çıkıyordu,
    ben sınırsız ayrıca da muafiyetsiz 800TL'ye yaptırdım ki daha ucuzu Türkiye'de yok,
    Ergoyu bilmem, ben Anadolu'dan sonuna kadar memnunum..

ayrıca kayın pederim sıfır araç aldı 45.000TL fiyat var onu da 1000TL'den kaskoladılar hem de %25 özel indirim olmadan, sıfır araç, ilk kasko..

benim bu yıl hasarsızlık indirimim olsa zaten 700lira filan tutacaktı kaskom, 2008 model C4 sahiplerine sorun bakalıkm 1000TL den aşağı kasko yaptırabilen var mı?

kuşa çevrilmek benzetmeniz hoş olmamış bu arada, teşbihte hata olmaz derler ama aşırı kaçmış biraz duruma uymuyor...

• Bu kaskoda muafiyetsiz ne demek arkadaşlar. Bilenler açılayabilirmi bugünlerde bende kaskomu anadoludan yenileyecem. Ne anlama geldiğini bileyimde kazık yemeyelim.

2011 elegance dizel oktavia ma yüzde 40 indirimli 1144 tl teklif verdiler. (karşı tarafa maddi manevi sizin verebiliceğiniz zararları kombine 100.00,00tl limitle teminat altına alıyor,%40 hasarsızlık indiriminiz bulunmakta, sel terör bunlar teminata dahildir incelediğinizde görebiliceksiniz teklifte ve Anadolu sigorta yenileme müşterilerine tek hasar koruma teminatı sağlıyor yani tek bir hasarınızda poliçe priminizin %60 a kadar olan hasar tutarlarında hasarsızlık indiriminizi kaybetmiyorsunuz.) diyor teklifte. Trafik sigortasına da 240 tl diyorlar.

Teklif nasıl sizce yüksek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bu kaskoda muafiyetsiz ne demek arkadaşlar. Bilenler açılayabilirmi bugünlerde bende kaskomu anadoludan yenileyecem. Ne anlama geldiğini bileyimde kazık yemeyelim.

2011 elegance dizel oktavia ma yüzde 40 indirimli 1144 tl teklif verdiler. (karşı tarafa maddi manevi sizin verebiliceğiniz zararları kombine 100.00,00tl limitle teminat altına alıyor,%40 hasarsızlık indiriminiz bulunmakta, sel terör bunlar teminata dahildir incelediğinizde görebiliceksiniz teklifte ve Anadolu sigorta yenileme müşterilerine tek hasar koruma teminatı sağlıyor yani tek bir hasarınızda poliçe priminizin %60 a kadar olan hasar tutarlarında hasarsızlık indiriminizi kaybetmiyorsunuz.) diyor teklifte. Trafik sigortasına da 240 tl diyorlar.

muafiyet denen olay şu:

aracınızın bedeli olarak diyelim 40.000TL gösterdiler poliçede ve %2 muafiyet verdiler,
    sigorta sürecinde aracınıza bir hasar geldi toplam maliyeti 1300TL olsun,
    %2 muafiyetiniz olduğu için 40.000in %2'si olan 800TL üzerini kasko ödüyor,
    yani maalesef tüm masraflarda %2 sizden çıkıyor, dolayısı ile %2'nin altında kalan tutarlar da,
    örneğin 700TL'lik bir hasar, tamamını siz ödüyorsunuz.. küçük hasarlar için oldukça olumsuz bir poliçe,
    dolayısı ile de fiyat oldukça düşüyor..

Ben Anadolu Sigorta'dan sınırsız yaptırdım, 100.000TL bitinleşik yerine bence bir de bunu sorun,
    yukarıda bilgilerini verdiğim jetsa sigorta yetkilisine de bir sorun,
    forumdan comiser nickli arkadaş yönlendirdi diyin, aynı şartlarda çalışsınlar bakalım fiyat ne çıkacak,
    sonrasında burada paylaşın biz de bilelim, benimkisi diğer yerlere göre daha uygun çıktı, bakalım sizde durum ne olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşım 21 aracım peugeot 308 2010 model kasko bedeli 40.500 2200 lira istiyorlar ya :S en düşük anadolu sigorta..
  • 1 hafta ıcınde aracıma kasko yaptırıcam kasko ıle ılgınen arkaslar varsa pm atabılırler mı ? fiorino aracım 2009 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelance21

yaşım 21 aracım peugeot 308 2010 model kasko bedeli 40.500 2200 lira istiyorlar ya :S en düşük anadolu sigorta..

Yaş ve araç dolayısıyla yüksek çıkıyor malesef. Pm ile bilgilerinizi ulaştırırsanız bende fiyat alayım
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

yaşım 21 aracım peugeot 308 2010 model kasko bedeli 40.500 2200 lira istiyorlar ya :S en düşük anadolu sigorta..

Yaş ve araç dolayısıyla yüksek çıkıyor malesef. Pm ile bilgilerinizi ulaştırırsanız bende fiyat alayım

e benim kayın peder sıfır dacia duster lauretta full aldı 43.000 kasko bedeli sınırsız teminat anadolu sigortadan 1000TL'ye yaptırdık, 2010 model araç için çok bence o fiyatlar...
  • Olay model yılıyla değil Peugeot ve araç sahibi arkadaşımızın yaşıyla alakalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 24 Aralık 2011; 22:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

quote:

e benim kayın peder sıfır dacia duster lauretta full aldı 43.000 kasko bedeli sınırsız teminat anadolu sigortadan 1000TL'ye yaptırdık, 2010 model araç için çok bence o fiyatlar...

ah hocam şu fransızlar..

fransız araçlarında artık çok çıkmaya başladı fiyatlar.. aksigorta 4400 lira istiyor siz düşünün artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

madem böyle bir başlık acılıyor ve kilitlenmiyor bende kasko fiyatı verebilirim arkadaşlar

Ankara Kızılayda yerim pm atıp telefon numaranızı bırakın ben sizi ararım..

neden silinsin?
    bence bu işle ilgilinen herkes gelsin ki arkadaşlar daha uygun teklifler bulsunlar,
    benim bir ilgilm yok ama kendi kasko yaptığım yerin bilgiler,ini verdim rahatlıkla zira ben oldukça uygun yaptırdım,

hatta benim için siz de hesaplayın bakalım daha uygun vereb,ilecekseniz daha ödeme yapmadım size yaptırırım gerekirse
  • @excelance21,
    hocam benim hasar var yoksa daha uygun fiyat alacaktım sanırım...

@Quaker
    aracı tek şoför mü kullanıyor ki böyle bir saçmalık oluyor,
    küçük yaştaki kişiler araçlarını babaları üstünü filan yaptırmalılar bence o zaman değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bu kaskoda muafiyetsiz ne demek arkadaşlar. Bilenler açılayabilirmi bugünlerde bende kaskomu anadoludan yenileyecem. Ne anlama geldiğini bileyimde kazık yemeyelim.

muafiyet denen olay şu:

aracınızın bedeli olarak diyelim 40.000TL gösterdiler poliçede ve %2 muafiyet verdiler,
    sigorta sürecinde aracınıza bir hasar geldi toplam maliyeti 1300TL olsun,
    %2 muafiyetiniz olduğu için 40.000in %2'si olan 800TL üzerini kasko ödüyor,
    yani maalesef tüm masraflarda %2 sizden çıkıyor, dolayısı ile %2'nin altında kalan tutarlar da,
    örneğin 700TL'lik bir hasar, tamamını siz ödüyorsunuz.. küçük hasarlar için oldukça olumsuz bir poliçe,
    dolayısı ile de fiyat oldukça düşüyor..

Ben Anadolu Sigorta'dan sınırsız yaptırdım, 100.000TL bitinleşik yerine bence bir de bunu sorun,
    yukarıda bilgilerini verdiğim jetsa sigorta yetkilisine de bir sorun,
    forumdan comiser nickli arkadaş yönlendirdi diyin, aynı şartlarda çalışsınlar bakalım fiyat ne çıkacak,
    sonrasında burada paylaşın biz de bilelim, benimkisi diğer yerlere göre daha uygun çıktı, bakalım sizde durum ne olacak..

Yanıt için teşekkürler..

• @ Comiser : Ruhsat kimin adınaysa kasko onun adına olmak zorunda , sürücü farketmiyor diye biliyorum. 30 yaş altını risk olarak görüyor genelde sigorta şirketleri .
  • quote:

@ Comiser : Ruhsat kimin adınaysa kasko onun adına olmak zorunda , sürücü farketmiyor diye biliyorum. 30 yaş altını risk olarak görüyor genelde sigorta şirketleri .

anladım hocam benim yaş da 28 ordan kaybettim sanırım =))
  • forumda devlet memuru arkadaşlar çok o yüzden içeriğini tam bilmemekle birlikte şekerbankın sbn sigortası devlet memurlarına kaskoda %40 gibi bir indirim yapıyor yani yukardaki fiyatların nerdeyse yarısı gibi fiyatlara kasko yapan arkadaşlarım var:D
    şuan aracım yok o yüzden pek bilgi almadım konuyla alakalı ama sanıyorum şekerbankı arayarak bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.