Şimdi Ara

HESAP Severler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustosun sonunda iş aramaya başlıyıcam.liseyi bitirdim aöfe başladım bunun yanında çalışmakta istiyorum.yakınımdaki arkadaşlar ve akrabalarımdan bazı lise mezunları gayet iyi maaş alıyolar. Ben ailemle yaşıyorum fazla harcamam filanda yok daha 20 yaşındayım.asgari ücretten az olmıcak şekilde maaş ile herhangi bir iş yapabilirim sevdiğim veya bildiğim iş farketmez benim için.sigaram yok içkim yok.askerlikte aöfden dolayı tecilli

İlk hedefim araba almak bu arada bunun için gerekirse maaşın hepsini kitlemeyi düşünüyorum.

Alacağım araba iyi bi segment gibi yani bi 50 bin tl üstü kredi çekmeyi 48 ay vadeyi düşünüyorum.4 yıl benim illaki çalışmam gerekiyor yani.sizce ne yapmalıyım maaşım asgari ücret desek 1300 diye biliyorum bunun 1100 ü filan krediye gidicek her ay banada 200 ya kalıcak yada kalmıcak bunun benzin veya mazot parası desek bilmiyorum ne yapsam acaba

siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAYINA-GİDER -- 25 Temmuz 2016; 3:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 binlik araba alıp aç gezme illa arabam olsun diyorsan al bi palio falan seni 4-5 sene çok rahat götürür.

• Başka önerisi olan ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.