Şimdi Ara

Hesap satışı neden yasak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddi ciddi bu riot games neden hesap alış verişini yasaklıyor. o hesaplar bizim emek ve para harcıyoruz bize ait olan hesabı neden satışı takası devretmesi yasak ?

• şimdi kendini çilıncırlık sanan gümüşler çilıncır hesap satın alırlar. Bunu binlerce kişi yapar ve sonunda oyun çorbaya döner ar yu anlamak iks de
  • Ya sen ciddi misin ya metin2 mi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman okudum diye tik attığın gis kurallarini okursan hesap uzerinde hic bir hakkın olmadığıni bilirdin diye gerekli cevap verilmis zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Her zaman okudum diye tik attığın gis kurallarini okursan hesap uzerinde hic bir hakkın olmadığıni bilirdin diye gerekli cevap verilmis zaten

İste bu kanunlara aykırı olması gerek bu hesap benim ben kullanıyorum istediklerini yapamazlar çok sacma

• Walter White kullanıcısına yanıt
    Tıpkı kredi kartlarının ve banka kartlarının üzerinde kişilere değil, bankalara ait olduğunun yazması gibi. Aynı şeyi bankalar yapıyor diyorum, yasal olmasaydı sence devlet farketmez miydi? Ayrıca kendini çilingir sanan gümüş olayı gayet net ve mantıklı bi açıklama ama sen sanırım burada "Satışı yapar, parama bakarım. İnsanların oyunu mahvoluyormuş, bana ne" ya da "Ben çilingirliğim aslında" taraflarından birinde olduğun için basitçe, 'görmezden geliyorsun' bu açıklamayı.
  • çok da umurumdaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

Tıpkı kredi kartlarının ve banka kartlarının üzerinde kişilere değil, bankalara ait olduğunun yazması gibi. Aynı şeyi bankalar yapıyor diyorum, yasal olmasaydı sence devlet farketmez miydi? Ayrıca kendini çilingir sanan gümüş olayı gayet net ve mantıklı bi açıklama ama sen sanırım burada "Satışı yapar, parama bakarım. İnsanların oyunu mahvoluyormuş, bana ne" ya da "Ben çilingirliğim aslında" taraflarından birinde olduğun için basitçe, 'görmezden geliyorsun' bu açıklamayı.

Sözleşmedeki haksız şartlar tüketici açısından bağlayıcı değildir. Ayrıca standart sözleşmelerde tüketicinin müdahale hakkı olmadığı için müzakere edilmeden oluşturulduğu kabul edilir. Bilişim konusunda ülkemiz yeterince gelişmiş olmadığı için oyun şirketleri sözleşmelere bu maddeleri ekleyip buna dayandıklarını iddia ederek hesapları istedikleri zaman sebepsiz olarak bile kullanım dışı bırakabiliyor ama hukuğa uygunmu diye sorarsan değil.

Hesap alım-satımının yasak olmasına gelirsek, legal olduğu takdirde oyun firmaları birde bu problemlerle uğraşmak zorunda kalacaktır ve iş yükü artacaktır. Sen istersen hesabını sat ama sorun çıkarsa hesabı kullanım dışı bırakırım bunu göze alarak alışveriş yap demeye getiriyorlar. Yoksa oyunun dengelerini düşündükleri felan yok. Oyun dengelerini bu kadar düşünseler her ay bir patch getirerek oyunun dengesini alt üst etme çabasına girmezler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.