Şimdi Ara

(HESAP SATIŞ) TURBOBİT, RAPİDGATOR, MEGA.NZ, PRIVATEVPN, FILEBOOM, 1FICHIER VE DİGER ÜRÜNLER (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.940
Cevap
139
Favori
158.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm ve mail attım; ancak 6 saattir herhangi bir geri dönüş olmadı..
  • texture T kullanıcısına yanıt
    Emalize gönderilmis gözüküyor
    Iyi Günler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• #4701220 1 Aylık 3 Adet Premium Özel Paket
    1 Aylık 3 Adet Premium Özel Paket
    24/06/2015 tarihinde kredi kartınızdan ...... TL tahsil edilmiştir.
    Bu işlem kredi kartı ekstrenizde Link Elektronik Ticaret Ltd Şti olarak görüntülenecektir.
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

TURBOBİT - UPLOADED - RYUSHARE

Bizde.com üzerinden alış veriş yapılmıştır.
  • bizde.com dam 1 aylık turbobit aldım. satışı yapan arkadaş telefonla arayıp teyit edip kullanıcı adı ve şifreyi mail adresime yolladı. herhangi bir aksilik durumunda telefon numarasından arayabileceğimi söyledi. gayet ilgili ve alakalı bir arkadaş. premium hesap alacak arkadaşlara tavsiye ederim
  • en kart dan gönderdim dönüş yaparmısınız
  • Arkadaşlar iyi geceler iyi sahurlar olsun , 1-2 gün turbobitten bir şeyler indirmem lazım , acaba turbobiti paylaşacak olan bir arkadaş var mı ? Teşekkürler .
  • 6 ay lık satın aldık şuan indiremiyorum 3 - 4 kez şifre değiştirdiler yeni şifre de mail adresime gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

6 ay lık satın aldık şuan indiremiyorum 3 - 4 kez şifre değiştirdiler yeni şifre de mail adresime gelmedi

Merhaba
    Özel mesaj veya Email gönderimini Donanımhaber de acarsanız cevap verilebilinirdi.
    Email üzerinden sorunuza cevap verilmistir

Iyi Günler

• 12 tl yi aylık turbobit hesabı için en para aracılığıyla gönderdim. yusuf erdem adına
  • pm
  • Arkadaştan bu defa 3 aylık turbobit ve 1 aylık nitroflare aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • 1 aylık Turbobit için havale gönderdim. Aynı gün geri dönüş yapıldı. Problemsiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Daha önce başka kişilerden aldığım bir Sürü şey var ama böyle bir Satıcı ile karşılaşmamızdan ne yazıkkı çok ilgisiz ve duyarsız bir Satıcı bir gün OLMASINA rağmen en ufak bir dönüş yapmadı......,,,

Merhaba;
    Dün saglık problemleri sebebiyle online degildim. Bugun tarafınıza dönüs yapılmıstır.
    Isterseniz iade islemide gerçeklestirilebilir. Gecikme icin kusura bakmayınız.

Iyi Günler

• Sağlık nedenleri ile online olamama durumu söz konusu olmuş ama bugün gerekli açıklama yapılmış olup son derece hassas davranılmıştır teşekkür ederim...
  • SGNTR kullanıcısına yanıt
    NovaFile için 15TL Garantiden Havale Gönderilmiştir
  • Gerçekten Hızlı, Dürüst ve İlgili Satıcı Bundan Daha İyisi Olamaz Hiç Terettüd Etmeden Alışverişinizi Yapabilirsiniz
  • P.m
  • Merhaba, Gittigidiyor üzerinden 3 aylık turbobit üyeliği için ödememi yaptım, üyeliği gönderirmisiniz.
  • bir kez daha gittigidiyor üzerinden 3 aylık turbobit ödemesi yapıldı hesap bekleniyor. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbitrary

Referanslarınız var mı hocam?

Referans benim 06.06.2011 den beri aralıksız kullanıyorum. Kanıt isteyen olursa pm den gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.