#4701220 1 Aylık 3 Adet Premium Özel Paket 1 Aylık 3 Adet Premium Özel Paket 24/06/2015 tarihinde kredi kartınızdan ...... TL tahsil edilmiştir. Bu işlem kredi kartı ekstrenizde Link Elektronik Ticaret Ltd Şti olarak görüntülenecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
TURBOBİT - UPLOADED - RYUSHARE
Bizde.com üzerinden alış veriş yapılmıştır.
bizde.com dam 1 aylık turbobit aldım. satışı yapan arkadaş telefonla arayıp teyit edip kullanıcı adı ve şifreyi mail adresime yolladı. herhangi bir aksilik durumunda telefon numarasından arayabileceğimi söyledi. gayet ilgili ve alakalı bir arkadaş. premium hesap alacak arkadaşlara tavsiye ederim
en kart dan gönderdim dönüş yaparmısınız
Arkadaşlar iyi geceler iyi sahurlar olsun , 1-2 gün turbobitten bir şeyler indirmem lazım , acaba turbobiti paylaşacak olan bir arkadaş var mı ? Teşekkürler .
6 ay lık satın aldık şuan indiremiyorum 3 - 4 kez şifre değiştirdiler yeni şifre de mail adresime gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
6 ay lık satın aldık şuan indiremiyorum 3 - 4 kez şifre değiştirdiler yeni şifre de mail adresime gelmedi
Merhaba Özel mesaj veya Email gönderimini Donanımhaber de acarsanız cevap verilebilinirdi. Email üzerinden sorunuza cevap verilmistir
12 tl yi aylık turbobit hesabı için en para aracılığıyla gönderdim. yusuf erdem adına
pm
Arkadaştan bu defa 3 aylık turbobit ve 1 aylık nitroflare aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
1 aylık Turbobit için havale gönderdim. Aynı gün geri dönüş yapıldı. Problemsiz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: oist
Daha önce başka kişilerden aldığım bir Sürü şey var ama böyle bir Satıcı ile karşılaşmamızdan ne yazıkkı çok ilgisiz ve duyarsız bir Satıcı bir gün OLMASINA rağmen en ufak bir dönüş yapmadı......,,,
Merhaba; Dün saglık problemleri sebebiyle online degildim. Bugun tarafınıza dönüs yapılmıstır. Isterseniz iade islemide gerçeklestirilebilir. Gecikme icin kusura bakmayınız.
Sağlık nedenleri ile online olamama durumu söz konusu olmuş ama bugün gerekli açıklama yapılmış olup son derece hassas davranılmıştır teşekkür ederim...
SGNTR
kullanıcısına yanıt
NovaFile için 15TL Garantiden Havale Gönderilmiştir
Gerçekten Hızlı, Dürüst ve İlgili Satıcı Bundan Daha İyisi Olamaz Hiç Terettüd Etmeden Alışverişinizi Yapabilirsiniz
P.m
Merhaba, Gittigidiyor üzerinden 3 aylık turbobit üyeliği için ödememi yaptım, üyeliği gönderirmisiniz.
bir kez daha gittigidiyor üzerinden 3 aylık turbobit ödemesi yapıldı hesap bekleniyor. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Arbitrary
Referanslarınız var mı hocam?
Referans benim 06.06.2011 den beri aralıksız kullanıyorum. Kanıt isteyen olursa pm den gelsin