Şimdi Ara

HESAP makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyorum. hesap makinelerinden fazla anlamıyorum ama ilerde çok işime yarayacağını biliyorum.

şimdiden bir hesap makinesi alıyım en azında önümdeki 4-5 yıl öğrencilik hayatım boyunca
    bütün işimi karşılasın istiyorum.

ne tavsiye edersiniz

• eğer istanbuldaysan sirkeci taraflarına bakmanı tavsiye ederim orda fotoğraf makinası malzemeleri falan satan yerlerde iyileri bulunur.
  • casionun hesap makineleri var.cos-sin filan hesaplıyor.onlar işine yarar.20 lira filan.teknosa da filan bulabilirsin.
  • casio fx 5500

matris falan da çözer, en ideal makinelerdir.

scientific library yani bilimsel kütüphane olarak geçiyor.alacağın makinede bu özelliğin olması yararına olur.

80-85 e ya da o civar birşeye alırsın.

fx6300 de var , o da grafik çiziyor ama , scientific library yok.

yani 5500den daha gelişmiş değil.

ben de mak müh okuyorum sınıf 4. tavsiye ederim.

-----------
    ek : aslında hocalarından veya asistanlardan tavsiye alman da mantıklı olur.
    ya da son sınıf bir aradaşından.

belki de birçok özelliğe gerek duymayacaksın, o zaman yine casio nun 13-15 milyonluk modelleri var, masrafa gerek kalmaz, işini de görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 2 Ekim 2006; 14:56:09 >
  • Bizim Fizik hocası da Casio FX3600 tavsiye etti.
    Eski makinedir ama işinizi görür diyor.Sınavlarda ters trigonometrik fonksiyonların açı değerini direk yazmamızı isteyecekmiş.
  • FX 5500 işini görür. Kopya bile çekebilirsin. 4500'ün kopya kapasitesi daha fazla ama 5500'deki hazır programlar daha iyi.
  • casio FX82 ms modeline baktım.

fiyatı çok uygun duruyor.
    ilk etapta bunu almayı düşünüyorum. (fizik dersi için(atan falan çok lazım oluyor)

tavsiye ediyor musunuz bu modeli
    link:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=15602&productId=ofiscasiofx82tl#tablnk
  • bilimsel kütüphane dediğin özelliği nedir? biraz açıklarmısın...
  • Hesap makineleri çıkmadan evvel bu sınavları nasıl yapıyorlardı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.