Bildirim
HESAP makinesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eğer istanbuldaysan sirkeci taraflarına bakmanı tavsiye ederim orda fotoğraf makinası malzemeleri falan satan yerlerde iyileri bulunur. -
casionun hesap makineleri var.cos-sin filan hesaplıyor.onlar işine yarar.20 lira filan.teknosa da filan bulabilirsin. -
casio fx 5500
matris falan da çözer, en ideal makinelerdir.
scientific library yani bilimsel kütüphane olarak geçiyor.alacağın makinede bu özelliğin olması yararına olur.
80-85 e ya da o civar birşeye alırsın.
fx6300 de var , o da grafik çiziyor ama , scientific library yok.
yani 5500den daha gelişmiş değil.
ben de mak müh okuyorum sınıf 4. tavsiye ederim.
-----------
ek : aslında hocalarından veya asistanlardan tavsiye alman da mantıklı olur.
ya da son sınıf bir aradaşından.
belki de birçok özelliğe gerek duymayacaksın, o zaman yine casio nun 13-15 milyonluk modelleri var, masrafa gerek kalmaz, işini de görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 2 Ekim 2006; 14:56:09 > -
Bizim Fizik hocası da Casio FX3600 tavsiye etti.
Eski makinedir ama işinizi görür diyor.Sınavlarda ters trigonometrik fonksiyonların açı değerini direk yazmamızı isteyecekmiş. -
FX 5500 işini görür. Kopya bile çekebilirsin. 4500'ün kopya kapasitesi daha fazla ama 5500'deki hazır programlar daha iyi. -
casio FX82 ms modeline baktım.
fiyatı çok uygun duruyor.
ilk etapta bunu almayı düşünüyorum. (fizik dersi için(atan falan çok lazım oluyor)
tavsiye ediyor musunuz bu modeli
link:
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=15602&productId=ofiscasiofx82tl#tablnk -
bilimsel kütüphane dediğin özelliği nedir? biraz açıklarmısın... -
Hesap makineleri çıkmadan evvel bu sınavları nasıl yapıyorlardı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X