Şimdi Ara

Hesabımın Kalıcı OLarak Uzaklaştırıldı ve Nedenini Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler başlıktada belirttiğim gibi hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı fakat niye olduğunu bilmiyorum açıkcası küfürü sevmem oyunlarımda genelde (ranked) küfür edenler direk ignorelerim üstüne takımı motive edip herkezi sakinleştirmeye çalışırım bunu zaten profilimdeki takım çalışmalarının nekadar yüksek olduğundan birisi anlayabilir , hesabıma şu ana kadar 700 tl den yüksek rp yatırmışlığım var hesabım ban yediğinde hala üzerinde 7000 rp vardı kullanılmamış herhangi bir hile kullanmam zaten lol'ün ne gibi hileleri olabilirki ? genelde 5v5 takımımla girerim arada sırada ranked girerim huzursuzluk çıkarmam yazdığım en kötü kelimeler ''lol'' ve amk' dır ki bunuda hakaret amaçlı kullanmam daha birkere bile afk kalmadım boş zamanlarımda girerim . Charım daha önce hiç ban yemedi 1 saat 2 saat .. Epostama gelen linkte kural ihlali yaptığım söyleniyor fakat detay verilmemiş bunun için ticket attım .

Sizden istediğim yardım ise ,
    Hesabım başka bilgisayardan girildiği için hack durumuna mazur kalıp askıya alınmış olabilirmi ?
    Eğer gerçekten ban yediysem ve açılmıcaksa paramı geri alabilirmiyim 700 tl bir ünv. öğrencisi için 1 ay harçlık demek

Rica ediyorum konuya gelip tr serveri bir trollden daha kurtuldu veya bişey yapmamışsan ban yemezsin gibi moral bozucu yorumlar yapmayın zaten çok kötü durumdayım dış dünyadan sıkıldığımda tek çarem olan oyunuda kaybettim anlamışsınızdır siz beni cevaplarınızı bekliyorum :(

• Hesabi satin aldiysan satan kisi eski maille almistir. Yoksada askiya alinmistir 2 hafta boyunca ticket at alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/24 küfür etseydin benim gibi ban yemezdin. Hesabını modlar almış başkasına satmış geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

7/24 küfür etseydin benim gibi ban yemezdin. Hesabını modlar almış başkasına satmış geçmiş olsun

• Genelde bu tarz ban yedim ama sebbeini bilmiyorum konusu açanların gerçekleri yazdıklarına inanmıyorum. Çünkü tr serverında ban yemek gerçekten beceri isteyen bi olay . Server da zaten adam yok banlamamak için yer arıyorlar ama yine de günahını almayayım siteden support a mesaj at yada ofisin numarasını bul ara sor soruştur hesabına başka bi pc den girilmesiyle alakası yoktur banlanma olayının bu arada.
  • banlanırsan en son kaç rp aldıysan o iade edilir aldığın rpler iade edilmez oda oyundan uzaklaştırıldığın için satın aldığın rpyi kullanamadiğin için geri iade yapılır.Onun içinde uğraşman gerekiyor.Ticket atarsan merak ettiğin herşeyi sana söylerler diye düşünüyorum
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Üzülerek söylüyorum ki bence paranı geri vermezler. Önce ticket'ı bekleyin buraya editlersiniz. Yardımcı olabildiğimiz kadar oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyorum evet dediğiniz doğru olabilir ban yiyen birçok kişi buraya gelip palavralar dökebilir ama bu benim umrumda değil ben her girdiğim oyunda satırlarca küfür yazan oyuncular görüyorum evet ranked soloq da takımımla kavga ettiğim anlar oldu fakat küfür'e kesinlikle karşıyım (ailem beni böyle yetiştirdi yapabilceğim birşey yok ) yani olayın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan bir kaç kanıya vardım

Charımı Kuzenimde kullanıyor yani arada 1 2 aram atıyor oyunu öğrenmek için ama kendisi hiç küfür etmez yani zaten oyunu öğrenmek için oynuyor ve aram oynuyor hep onun için küfürü aradan çıkardım peki başka ip ' lerden girildiği için charı leaverbuster sistemi hacklendi diye askıya almış olabilirmi böyle bir ihtimal varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesqess

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum evet dediğiniz doğru olabilir ban yiyen birçok kişi buraya gelip palavralar dökebilir ama bu benim umrumda değil ben her girdiğim oyunda satırlarca küfür yazan oyuncular görüyorum evet ranked soloq da takımımla kavga ettiğim anlar oldu fakat küfür'e kesinlikle karşıyım (ailem beni böyle yetiştirdi yapabilceğim birşey yok ) yani olayın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan bir kaç kanıya vardım

Charımı Kuzenimde kullanıyor yani arada 1 2 aram atıyor oyunu öğrenmek için ama kendisi hiç küfür etmez yani zaten oyunu öğrenmek için oynuyor ve aram oynuyor hep onun için küfürü aradan çıkardım peki başka ip ' lerden girildiği için charı leaverbuster sistemi hacklendi diye askıya almış olabilirmi böyle bir ihtimal varmı ?

1. aynı şehirde misiniz ?
    2. ardarda bi sen girip bir onun girdiği oldu mu?

• aynı şehirdeyiz evet arada bi o girdi bi ben girdim

Hocam bundan başka ihtimal vermiyorum yani küfürdür falan ban yeme gibi çünkü az önce arkdaşımla konuştum ve bana küfürden bir kaç defa 1 2 günlük ban yediğini ama hiç perma ban yemediğini söyledi yani benim charım hiç ban yemedi hiç uyarı veya ceza almadı neden direk perma ban ? bunu merak ediyorum supporttan hala bir cevap yok ama yeni attım gerçi yarına falan gelir heralde.
  • Aynı hesabı hem sen hem kuzenin kullandığı için ban yemişsinizdir bence . Bir hesabı bir kişi kullanabiliyor.
  • Gerçekten haksız bir bansa erdinç iyikula ulaşmaya çalış. Diğerleri seni pek iplemez
  • Kuzenim arada giriyor diyorsun ona bakarsan ben bazen arkadaşın hesabına giriyorum bazen o benimkine giriyor bırak permayı geçiçi olarak bile ban yemedik. Bununla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. En iyi detayı yine onlar vericektir. Ticket a cevap beklemekten başka yapabilceğin birşey yok. Ayrıca eğer hesabını açmazlarsa o parayı geri alamassın unut onu vermezler.
  • kuzeninin küfür etmediği ne malum
  • hayır hocam etmez hem zaten küfür olsaydı ilk önce sohbet banı sonra 1 2 günlük ban yerdim Bu arada erdinç kim hocam nasıl ulaşabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kuzenim arada giriyor diyorsun ona bakarsan ben bazen arkadaşın hesabına giriyorum bazen o benimkine giriyor bırak permayı geçiçi olarak bile ban yemedik. Bununla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. En iyi detayı yine onlar vericektir. Ticket a cevap beklemekten başka yapabilceğin birşey yok. Ayrıca eğer hesabını açmazlarsa o parayı geri alamassın unut onu vermezler.

Peki şu turnuvalarda kural ihlalinden dolayı ban yiyenlerde başka iplerden hesaba girildiği için değil miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

quote:

Kuzenim arada giriyor diyorsun ona bakarsan ben bazen arkadaşın hesabına giriyorum bazen o benimkine giriyor bırak permayı geçiçi olarak bile ban yemedik. Bununla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. En iyi detayı yine onlar vericektir. Ticket a cevap beklemekten başka yapabilceğin birşey yok. Ayrıca eğer hesabını açmazlarsa o parayı geri alamassın unut onu vermezler.

Peki şu turnuvalarda kural ihlalinden dolayı ban yiyenlerde başka iplerden hesaba girildiği için değil miydi?

Turnuva diyorsun ama.
  • Hesabına çektiğin rp yi kredi kartındanmı yükledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apprantice

Hesabına çektiğin rp yi kredi kartındanmı yükledin?

Kredi kartı - Games^^^ sitesi - mobil ödeme hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

quote:

Turnuva diyorsun ama.

O zaman bu adam neyden ban yedi en mantıklısı farklı iplerden girilmesiydi fakat net cafeye gidenler o zaman sürekli ban yemesi gerekiyor mantıken.
    Birde bilmiyorum öğrencisin ve 700 tllik rp diyorsun belki başkalarının kredi kartından onaylanmayan rp çekiminde bulunduysan direk yiyorsun lol forumunda birisi öyle yemişti ve support hesabının açılım ücreti 150 tl demişti

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.