Şimdi Ara

Hesabımı rp ile transfer edeceğim ama bi sorun var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trdeki esas hesabımı rp ile weste gecirmek istiyorum fakat daha önceden eu nordicte oynarken westte de aynı hesap id ile westte hesap açmıstım yanı iki heesabımın id si aynı ne yapmalıyım sorun yasarmıyım ona göre rp alacağım yardımcı olurmusunuz bu konuda yani esass hesap :uke33 diyelim tr de bu westtede uke33 diye kullanıcı id var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanGuardMan -- 29 Ekim 2012; 12:54:20 >

• Makaveli senin nicki görmesin keser valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Makaveli senin nicki görmesin keser valla

pasalar sorumada bi cevap verseniz lutfen
  • supporta mesaj at de bole bole hesabımı manuel olarak gecırın oda senden orda yenı hesap ac bılgılerı yolla gecıreyım dıcek sende gececeksın rp ıp herolar duruyor ama kazandıgın ve kaybettıgın maclar gıdıyor
  • elo w/l gider geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

elo w/l gider geçersin

elo 1345 di bu durur dmi ? bide yenı hesap aç derken nasıl yanı farklı id ile hesap açacam sıfır nicki aynı mı olacak sıhırdar adı fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makavélli

quote:

elo w/l gider geçersin

elo 1345 di bu durur dmi ? bide yenı hesap aç derken nasıl yanı farklı id ile hesap açacam sıfır nicki aynı mı olacak sıhırdar adı fln

1200 olur heralde. sıfırdan bir hesap açıyorsun summoner idyi falan yazıyorsun. eski hesabını bu yeni açtığın hesaba aktarıyorlar. beleşe nick değiştirmiş oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

elo w/l gider geçersin

elo durmaz rp ıi hero harıc hersey sıfırlanıyor yenı hesap acıcan onlara bılgılerını vercen adı aynı olmak zorunda degıl degıstırebılırsın
  • quote:

quote:

quote:

elo w/l gider geçersin

1200 olur heralde. sıfırdan bir hesap açıyorsun summoner idyi falan yazıyorsun. eski hesabını bu yeni açtığın hesaba aktarıyorlar. beleşe nick değiştirmiş oluyorsun.

peki skinler ve rune sayfaı ile runelerde geciyormu ? ayrıca yenı acılan hesap 1 lvl olur 30 yapıyolarmı onu da ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

elo w/l gider geçersin

peki skinler ve rune sayfaı ile runelerde geciyormu ? ayrıca yenı acılan hesap 1 lvl olur 30 yapıyolarmı onu da ?

evet onlar aktarılır. hesabı açınca 1 level olursun aktarım sonlandıktan sonra levelinde aktarılır.

• + Level, Rune page, Runeler, Hero, Skinler, IP, RP, Kullanılmış Referal Ödülleri (rune page, IP vs.) geliyor.

- Win-Loss sayın, Elo'n, Honor puanların, Redeem yapılmamış referal ödüllerin gidiyor.

? edit notu: Benimde Username Nickname aynıydı. Transfer gerçekleştirdim. Tranfer gerçekleştikten sonra 2 rune page ile başlattılar beni. Dedim 3 vardı ne ayak. Pardon dedi düzeltti. Sen de bir kontrol et.

+ Tekrardan Referal kasıp ödül alabilirsin. Referal geçmişin de gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 29 Ekim 2012; 15:20:05 >
  • Önce bi bak bakalım store'da transfer scroll var mı ?
  • 200 referal kastım ben 2.0 gelmeden önce onların ödullerı ve hala 300 ip boost fln da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.