Şimdi Ara

Hesabımı Destek Geri Vermiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle olayı anlatıyim.Arkadaşım kardeşi hesabımın şifresini bulup(nasıl buldu bilmiyorum)benim hesabımda oyunlar atmış ıpleri harcamış vs.Hesabın durumu anlıcağınız baya kötü olmuştu.Kim olduğunu sormama rağmen cevap vermedi ben o değilim hesabını geri alamıcaksın falan diyince bende supporta talep gönderdim.Hesabım çalındı vs.Aynı gün şifreyi aldım fakat 2 gün sonra hesabımın güvenlik nedeniyle banlandığını gördüm.Ve benden hesabımla ilgili sorular istediler aralarından büyük bir kısmını doğru yapıp emin olmama rağmen bu gün gelen cevapta bilgileriniz uyuşmuyor diyor.Aralarından sadece doğum tarihini hatırlamama rağmen ve geri kalanından emin olmama rağmen hesabımı açmıyorlar.Yardım ederseniz sevinirim...

NOT:Bu arada doğru cevapladığım takdirde vereceklerine kesin gözüyle baktığım kredi kartı ve ödeme yöntemi sorusunundan da eminim fakat olay yukarıdaki gibi..

Özet:Hesabımın çalınması üzerine attığım tickette ki soruların %90 ından emin olduğum halde bilgileriniz uyuşmuyor diyor.:/

• git arkadaşının kardeşinin ağzını burnunu kır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNewflag -- 25 Aralık 2013; 19:58:04 >
  • aynı sıkıntı benim tr hesabımdada var
    adamlara ip adresi trans id kredi kartına kadar yapılan son 10 15 alışverişi listeledim ettim 2 3 bilgi eksik diye email adresini falan söylemiyorlar şuan hesap çalınsa güme gitcek

tr support biraz bu konularda eksik umarım geri alabilirsin hesabını.
  •  Hesabımı Destek Geri Vermiyor...
  • dördın iyide çevresi kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

aynı sıkıntı benim tr hesabımdada var
    adamlara ip adresi trans id kredi kartına kadar yapılan son 10 15 alışverişi listeledim ettim 2 3 bilgi eksik diye email adresini falan söylemiyorlar şuan hesap çalınsa güme gitcek

Umarım sende alırsın...İşe baksana hesabımı geri almak için ticket atıyorum girmesinler diye.Sonra geri alamıyorum :/
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dördın

quote:

Umarım sende alırsın...İşe baksana hesabımı geri almak için ticket atıyorum girmesinler diye.Sonra geri alamıyorum :/

benimki çalınmadı sadece hatırlayamadığım bilgileri öğrenmek için ticket atmıştım sorular sordular yazdım ama vermediler hiç birini

• quote:

Yahu email onayı vermeden direk email değiştirilebiliyordu en son o kalktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EssekerSS

quote:

hesap çalınırsa hesabın açıldığı ilk mail adresini soruyolar ya bende güvenceye almak için öğrenmek için ticket atmıştım geri vermediler. manuel transferlerdede onu istiyorlar lazım olabilir yani o açıdan öğrenmem gerekiyodu.

• LLoncept kullanıcısına yanıt
    Hatırlayamadığım bilgiler derken hesap çalınması durumunda hangi bilgileri istiyorlarki. Başımıza gelirse diye merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EssekerSS

quote:

hesap çalınırsa hesabın açıldığı ilk mail adresini soruyolar ya bende güvenceye almak için öğrenmek için ticket atmıştım geri vermediler. manuel transferlerdede onu istiyorlar lazım olabilir yani o açıdan öğrenmem gerekiyodu.

Hesabım bir keresinde çalındığında hangi mail olduğunu hatırlamadığımı söylediğimde bana 1. ve sonuncu harflerini söylemişlerdi mailin. Dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efesto

Hatırlayamadığım bilgiler derken hesap çalınması durumunda hangi bilgileri istiyorlarki. Başımıza gelirse diye merak ettim

hesabın açıldığı ilk mail adresi
    ilk aldığın champ skin 3 ü sırayla
    gift attıklarını soruyolar bazen

çok fazla soru var 15 20 ye yakın hepsini hatırlamıyorum 7 8 ine cevap verdim üstüne alışveriş geçmişini koydum vermediler işte geri kalan bilgileri.
  • quote:

Eğer benimki gibi çalınırsa bunları veriyolar:
    Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim): eminim
    · Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim): eminim
    · Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA): eminim
    · Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA): eminim
    · Hesap oluşturulma tarihi (Ay/Yıl): bilmiyorum
    · Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl): bilmiyorum
    · Hesap kaydı sırasında kullandığın e-posta adresi: eminim
    · Hesaba ulaştığın son tarih: eminim
    · Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke): eminim
    · Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri: eminim
    · Hesabına bugüne kadar yollanan&hesabından yolladığın hediyeler ve bunları yolladığın&aldığın kişilerin sihirdar isimleri: eminim
    · Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon,kostüm,rün vb.): eminim
    · Hesabı oluşturan kişi sen misin? eminim
    · Hesaba nasıl sahip olduğun: eminim
    · Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri: eminim
    · Hesabının transfer geçmişi (bugüne kadar sunucular arasında yapmış olduğun transfer işlemleri): eminim
    · Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi): eminim
    · RP satın almak için kullandığın ödeme yöntemlerinin listesi:eminim
    · Satın aldığın ilk 5 şampiyon: bunada tam cevap vermesemde dogru düzgün oynamaya başlayınca aldığım şampiyonları sıralamıştım.
    · RP ile satın aldığın ilk içerik (örneğin "Veigar"): eminim
    · IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne"): eminim
    · Paypal, Paysafecard veya SMS doğrulama sayıları:
    · RP almak için kullandığın kredi kartının (kartlarının) son dört hanesi ve son kullanım tarihi:eminim Gördüğünüz gibi 1-2 bilgi hariç çoğundan emindim ama vermiyorlar ne yazıkki.Bir daha talep gönderdim bakalım nolucak..

• Mobilim iki kişiyi etiketleyemiyorum kusura bakmayın @LLoncept ve @Dördın teşekkürler

Bi sorum daha var ben gamesultan'dan rp alışverişimi yapıyorum. Ama ilk başladığım zamanlar evin yanındaki internet cafeden rp almıştım knight onlinedaki gb gibi cafede satılıyor sanıyodum acemilik. O bilgiyi nası verebilirim ben. Adamın cektıgı kredı kartını nerden bilebilirimki

• quote:

Mobilim iki kişiyi etiketleyemiyorum kusura bakmayın @LLoncept ve @Dördın teşekkürler

Bi sorum daha var ben gamesultan'dan rp alışverişimi yapıyorum. Ama ilk başladığım zamanlar evin yanındaki internet cafeden rp almıştım knight onlinedaki gb gibi cafede satılıyor sanıyodum acemilik. O bilgiyi nası verebilirim ben. Adamın cektıgı kredı kartını nerden bilebilirimki

Senin mobilde sorun var

• Destege bilgilerimizi unuttugumuzu söylesek verirler mi hiç bir sorunum yok çalışma vs felan ama isteyince veriyorlar mı acaba ? Bazılarını unuttum gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.