Şimdi Ara

Hesabımı banlattım geri ulaşamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce hesabım çalındı. Yani gittigim internet kafede çalmışlar.. Nasıl oldugunu anlayamadım şifrem değişmişti. Ulaşamıyordum, supporta mesaj attım hesabı perma banladılar. Banada sorular sordular. Bilirsem geri verceklerini söylediler. Hepsini cevaplayamadım. Çünkü nerden baksanız 3-4 yıl geçmiş betasına yakın o zamandan beri oynuyorum. Neyse hesabı açtıramadım. Daha sonra kimin çaldıgını aradım buldum bir şekilde itiraf ettirttim. İş işten geçmişti hesabı alamadım anlicagınız onca emegim çöpe gitti. Demin konusunu açtım supporta tekrardan. Elimde ne varsa kullanıcam çünkü mesela supportta kullandıgım hesapda çok eskiden beri açılmış konular var mesela birtanesinde. Refund etmek istemişim sezon 1 de açmışım bu konuyu hemde, onları falan gösterdim kabul etmediler. Hesap elimdeyken resimleri var onları göstermeyi düşünüyorum. Sizce başka neler yapabilirim ? Hiçbir şansım yok mu yani sordugu soruları bilmiyorum. Bana ilk aldıgım heroyu ilk rp ile yaptıklarımı falan demiş ve çok zaman oldu hiç bilemiyorum ki..

İsteyenler oldugu için bunuda ekliyorum

1- Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2- Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3- Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4- Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5- Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6- Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7- Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    8- Hesaba ulaştığın son tarih:
    9- Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    10- Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri:
    11- Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    12- Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar:
    13- Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon, kostüm, rün vb.):
    14- Hesabı ilk oluşturan kişi:
    15- Hesaba nasıl sahip olduğun:
    16- Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    17- Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    18- Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    19- Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20- RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Barbaros Gangplank" veya "IP Takviyesi"):
    21- IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Miss Fortune" veya "Rün"):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWyatt -- 10 Eylül 2014; 19:56:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yaa ben dedim sana dikkat et diye..dinlemedin abini şimdi geldin babalara..
  • hesabım çalındı diye mesaj atınca hesaba perma ban mı atıyorlar firmaya bak :D
  • Benim char calinsa ........

Hic bir sey olmaz çünkü 5 tl den fazlasini yatirmadim gider yenisini acar onu kasarim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım tek yol o gibi görünüyor

• Umarım alırsın dostum, geri gelde kurtar beni dia3 den yien kaybetmeden akalım :D.bir yol var kesin çözüm aslında öyle sayılır,elinde ki tüm kanıtları çıktıyla al git bi riot turnuvasına hkt ye gerçekten ilgileniyolar test edildi onaylandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Umarım alırsın dostum, geri gelde kurtar beni dia3 den yien kaybetmeden akalım :D.bir yol var kesin çözüm aslında öyle sayılır,elinde ki tüm kanıtları çıktıyla al git bi riot turnuvasına hkt ye gerçekten ilgileniyolar test edildi onaylandı

Alabilsem seni çilingir yapıcam kanki sözüm söz :D supportla olucak iş değil zaten ya denemek lazım bilemedim ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ShishiSonson kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle valla dediğin gibi banlatıyorlar. Kanıtlamana gerek yok direk banlıyorlar saçmalık ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Hocam öyle valla dediğin gibi banlatıyorlar. Kanıtlamana gerek yok direk banlıyorlar saçmalık ya

valla riotun bu işi biraz garip çok fazla soru ve unutulacak sorular :( umarım alırsın hesabını
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

quote:

valla riotun bu işi biraz garip çok fazla soru ve unutulacak sorular :( umarım alırsın hesabını

Soruları anladım hadi tamam kabulde işin gülünç kısmı hesap benim nick bu diyorsun banlıyorlar böyle bir iş olabilir mi ? Şuan çöp oldu baksana.. Neyse hepinize tavsiyem hesabınızla ilgili pekçok bilgiyi bilin bir yerlere yazın

• hesap satalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Umarım alırsın dostum, geri gelde kurtar beni dia3 den yien kaybetmeden akalım :D.bir yol var kesin çözüm aslında öyle sayılır,elinde ki tüm kanıtları çıktıyla al git bi riot turnuvasına hkt ye gerçekten ilgileniyolar test edildi onaylandı

Alabilsem seni çilingir yapıcam kanki sözüm söz :D supportla olucak iş değil zaten ya denemek lazım bilemedim ki

dia3 den 5 düştüm bu gün 8 lose XD
  • Umarım geri alırsın dostum.
  • Best Marksman TR kullanıcısına yanıt
    Çilingir bitir kanki

• quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchB

Umarım geri alırsın dostum.

Umarım dostum

• üzüldüm la
  • Aynı durumdayız bende banlattım ama riotunki kadar saçma bir support yok yani ben 3 yıl önceki soruları nasıl 1e 1 hatırlayacağım cidden çözemedim garip bir destek sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadsad3318

Aynı durumdayız bende banlattım ama riotunki kadar saçma bir support yok yani ben 3 yıl önceki soruları nasıl 1e 1 hatırlayacağım cidden çözemedim garip bir destek sistemi

Off zor zor sinir ediyorlar -.-

• ofise git
  • Boşver birşey olmaz diasın sonuçta.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.