Şimdi Ara

Hesabım hacklendi...[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Ağustosta birisi hesabıma girip Runeları değiştirmiş yeni rune almış kombin yapmış tüm arkadaşlarımı silmiş ve bazılarına küfür etmiş. Alkollüyüm filan demiş. Bunu yaparken eminim çok eğlenmişlerdir. Allah belanızı versin. Hak hukuk gözeten insanlar olmasanız da hakkımı helal etmiyorum. Rune isimlerini CCC GURSEL REYIZ CCC filan yapmış . Emek hırsızlığıdır yaptığınız.

Yapabileceğim bir şey var mı bu saatten sonra ? Bi yardım ederseniz sevinirim

Supportla uzun süren konuşmalarımızdan sonra rp ve ip verdiler. Fazladan runelarım da oldu fakat elo sürekli değiştiği için değiştiremeyiz dediler öyle imkanları yokmuş friend listte aynı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 23 Ağustos 2012; 17:13:15 >

• Şifreni değiştirsene dostum email şifreni değiştir sonra oyundaki şifreni değiştir olay kapanır gider
  • Supporta ticket at ve ne kadar zaman once olduysa onlar o kadar sure geri alinmasini iste. Yani geri almak derken accounttan yapilan islemler falan. Arkadas ekleyip silmek gibi. Account-recovery yerine falan at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supporttan yardım istemeyi deneyin bi ticket atarak.Hacklendiğini belirt son giriş tarihini felan söyle,son rp alış zamanını kaç rp aldığını söyle felan belki rollback felan yaparlar bilemiyorum.
  • Bir üstteki mesajı şikayet ettim.
    Konuya gelirsek hack mack kaldı mı hala ya?
  • hack değildir de arkadşaındır şifre felan verdiysen ticket at sana birkaç soru sorcaklar doğru bilirsen alırsın charını ...
  • Kim olduğunu biliyorum da inkar ediyor şerefsizler o kadar Farketmez kul hakkını anladıkları zaman iş işten geçer hakkımı helal etmeyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Kim olduğunu biliyorum da inkar ediyor şerefsizler o kadar Farketmez kul hakkını anladıkları zaman iş işten geçer hakkımı helal etmeyeceğim

Cehennemde yanacaklar...

• doktor ryze o kadar yanında support oynadım bak o geldi aklıma kızılay meydanda sallandırmak lazım bunları
  • emekk hırsızları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Kim olduğunu biliyorum da inkar ediyor şerefsizler o kadar Farketmez kul hakkını anladıkları zaman iş işten geçer hakkımı helal etmeyeceğim

Söylesene forumdansa pm Benle ölüme gidecek söylersen çok merak ediyorum böyle konuları
  • En son RP aldığın tarihi felan yazarak support ile iletişime geç.Hesabın senin olduğunu kanıtla yani.Bir şey yaparlar belki.
  • Bi netleşsin de söylerim kim olduğunu ... Rp filan almadım ben hiç nolcak.

• sorun yok genede yaz sen elbet bişeyden alır sın hesabını
  • Yazdım cevap bekliyorum

• Takipteyim, geçmiş olsun dostum.
  • Yaklaşık 1 hafta önce; ''Sen nasıl Trundle useless dersin ..........(burası küfür)'' demişti Forumdan biri olduğu kesin yani.
  • Kahrolsunlar. Öteki dünyalarını hazır etmişler. Mezarlarınıza tüküreceğiz.

Hesâb heklenmemiştir de şifresi çalınmıştır en fazla. Hesap hack'lenemez çünkü.
  • CCC GURSEL REYIZ CCC

• gürsel reyiz konuya bekleniyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.