Şimdi Ara

Hesabım ban yedi nasıl açabilirim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabım hesap satmak,almak,girişimde bulunmaktan dolayu 2. Kez olduğundan kalıcı olarak engellendicben bunu nasıl açabilirim yardım edin nolur okadar emek verdim :(
    İletişim ~ 05442653547
     Hesabım ban yedi nasıl açabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naptın böle şikayet olmadan engellemiyolar diye biliyorum. Hesabı satıp şifre kurtarmayla gerimi aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Naptın böle şikayet olmadan engellemiyolar diye biliyorum. Hesabı satıp şifre kurtarmayla gerimi aldın.

muhtemelen öyle olmuştur. alıcı kişi ss almışsa desteğe mesaj atıp banlattırmıştır
  • Bundan sonra tanımadığın adamlardan köy satın almayınız.

Köy fiyatlar yüzde 50 düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallah hesabı satmaya çalıştım böyle oldu nasıl açtırabilirim Allah rızası için yardım edin

• kenbalx k kullanıcısına yanıt
    Vallah kardeş hesabımı satmaya çalıştım böyle oldu nolur yardım et

• Satma girişiminden banlamazlar öyle olsa sahibinden.com da binlerce ilan var hepsinin banlanmış olması lazımdı.Köyü satıp geri mi almaya çalıştın, sattığın kişi ile aranızda sorun mu çıktı ne oldu?
  • Bu hesabi agzinla kus tutsan acmazlar inanmazsan dene bi

• hendivli kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş oyunda küreselden satma girişiminden dolayı banlandı nasıl açabilirim bi fikrin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilaldgn47

Yok kardeş oyunda küreselden satma girişiminden dolayı banlandı nasıl açabilirim bi fikrin varmı

Hesap çalındı, çalan kişi satmaya kalkmış vs gibi bahaneler üretip şansını deneyebilirsin ama açılacağını pek sanmıyorum. Supercell son duyurusundan sonra bir kaç kurbana ihtiyaç duydu onlardan biride sen olmuşsun, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.