Şimdi Ara

Hesabı Ödemeye Yanaşmayan Sevgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ilişkim var. 13 gündür sevgiliyiz bugüne kadar 5-6 kere dışarı çıkmışızdır ama benim param az olduğu için hep ucuz şeyler içmişizdir. Bu dışarı çıkmalar sonucunda kız hiç hesabı ödemeye yeltenmedi. Bu da benim kafamda acaba beni kullanıyor mu ya da ona hesabı zaten ödetmeyeceğimi bildiği için mi susuyor gibi sorulara mahal veriyor. Sizce ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en başta diyecektin bu kahve benden diğeri senden diye. Aga kıza hesap ödetmem nedir ya enayi misiniz siz? Çok mu zenginsiniz? babanız sizi okula göndermek için dişinden tırnağından artırıyo para yolluyo siz sizi iplemeyen karılar için "kozo hosop odotmom" diyosunuz

sizin gibiler yüzünden dem hoes aint loyal
  • Test et. Ah cüzdanı unutmuşum falan ayağı yap, kız ödesin. Baktın kızın hal hareketlerinde bir üşüme soğuma varsa ayrıl.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı ama kızda da para yoksa bulaşık yıkatırlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba diyorum ki ben hiç buluşma teklif etmiyeyim. O derse buluşalım param yok derim eğer ben hallederim derse sıkıntı kalmaz. Ama bir kereye mahsus yapıp yapmadığını nasıl anlarım?

• Dostum o kıza ödediğin tüm hesapların bedelini ödet.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:17:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonra bi baktın gece yarısı olmuş kız bal kabağına dönüşmüş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o dediğin arkadaşlarla arasında olur. Mesela arkadaşlarla bir yere gittiğimizde bende öyle yaparım ama sevgiliyle kendi hesabımı ödeyip dışarı birden çıkma etik olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Çok mantıklı ama kızda da para yoksa bulaşık yıkatırlar :)
    Hocam yok diyecek ama bunu test edeceği gün cüzdan değil cebine 20-50 lira falan kağıt koysun. Bende de yok falan derse kız , bizimki de aa buradaymış falan yapar.

@Markizo
    Mantıklı hocam. Kızın hal hareketi ele verir aslında ama analiz edersen.
  • Guest-08210B126 G kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:17:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Hocam zaten param olmadığını bildiği için hep ucuz mekanları tercih eder. Defalarca yemek yemek için ısrar etmeme rağmen tokum der (halbuki aç sabah kahvaltısıyla duruyordu). Ama benim anlamadığım normal zamanda niye hesaba yeltenmiyor?
  • Ucuz mekanlara giriyoruz zaten diye düşünmüş olabilir o zaman. Bir şekilde denemeden bilemezsin.

• lembra L kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl deneyeceğim ve Alman usulü para ödemeyi gelenek haline getireceğim? Malum öğrenciyim günün sonunda cebimde 5 lira bile bulmak zor olabiliyor.
  • en başta diyecektin bu kahve benden diğeri senden diye. Aga kıza hesap ödetmem nedir ya enayi misiniz siz? Çok mu zenginsiniz? babanız sizi okula göndermek için dişinden tırnağından artırıyo para yolluyo siz sizi iplemeyen karılar için "kozo hosop odotmom" diyosunuz

sizin gibiler yüzünden dem hoes aint loyal
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Kıza hesap ödetmem demiyorum ki tam tersine hesabı bölüşelim diyorum ama bunu kıza nasıl diyeceğimi bilmiyorum.
  • Bu kızların hesaba yanaşmadığına her şahit oluşumda daha çok nefret besliyorum, erkek öder nasıl olsa diye hiç istiflerini bozmuyorlar. Düzgün bir kız olsa zaten sana bunları düşündürmez. 6 defa çıkmışsınız bir defa bile hesabı ödemeyi bırak ortak olmaya bile yanaşmamışsa tartışmaya gerek yok, o bir kan emicidir.
  • O tip kızlarla günlük takıl.Uzun vadede sinir olurdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markizo

Hocam zaten param olmadığını bildiği için hep ucuz mekanları tercih eder. Defalarca yemek yemek için ısrar etmeme rağmen tokum der (halbuki aç sabah kahvaltısıyla duruyordu). Ama benim anlamadığım normal zamanda niye hesaba yeltenmiyor?

Belki onunda parası yoktur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o ihtimal de olduğu için çok düşünceliyim işte bu konu da. Ne yapacağımı şaşırdım.
  • cebinizde para yoksa veya azsa karı kız işlerine bulaşmayın,zaten yürümez sende köklendiğinle kalırsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.