Bildirim
Herve Tum-Engin Baytar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet o pozisyonu ben maçı canlı izlerken farkettim ama gel görki ligtv de tartışma programında bile görmedi kimse iteliyo hakemi işte. Kart görmesi gerekmezmi? -
engin gibi dövmeye mi kalkmış? biraz objektif olun o sadece orada bir gerginlik yapmasın diye itmiş hakemin yakasından tutup ana bacı küfür etip itelememiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: QuasH
Evet o pozisyonu ben maçı canlı izlerken farkettim ama gel görki ligtv de tartışma programında bile görmedi kimse iteliyo hakemi işte. Kart görmesi gerekmezmi?
Engin'in pozisyonun aynısı değil tamam ama Engin 11 alıyorsa bu da en az 5 alır. Ama gündeme bile getirilmiyor.
Engin'in yaptığı hareketi hiç tasvip etmedim, takımımıza böyle hareketlerin yakıştığını düşünmüyorum ama böyle bir ortamda Engin i de kimseye yedirmemeliyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
engin gibi dövmeye mi kalkmış? biraz objektif olun o sadece orada bir gerginlik yapmasın diye itmiş hakemin yakasından tutup ana bacı küfür etip itelememiş.
Okuduğunu anlayabiliyor musun?
Engin gibi dövmeye kalksaydı zaten bu da 11 maç ceza alsın derdim.
Bu arada ortamdaki gerginliği sakinleştirecek kimse hakemdir. Adam tutmuş hakemi iteliyor. Bu kadar yanlı olmayın ayıp ya. O müdaheleyi rakip futbolcuya yapınca kaç defa kırmızı kart çıktı bu ülkede.
Ya ne diyeceğimi bilmiyorum, hakem ortamı geriyor, herve tum da sakinleştiriyor. Bravo -
quote:
engin gibi dövmeye mi kalkmış? biraz objektif olun o sadece orada bir gerginlik yapmasın diye itmiş hakemin yakasından tutup ana bacı küfür etip itelememiş.
bu arada hakem raporunda engin in küfür ettiğine dair bir şey yok, uydurma,yanlış yönlendirme -
quote:
çoluk çocuk... -
Bu da kartlık pozisyon ama engin'in hareketiyle alakası yok abartmayın bence de.Bu arada maçın özetini şimdi izledim Fenerbehçenin bu hali ne böyle ya bir de gol atınca sevinmeleri yok mu bir de hagi ile karşılaştırılan alex'in poziyonuna bak ey allam -
İKİSİ AYNI POZİSYON DEĞİL (anlamayanlar için)
ENGİN 11MAÇ İSE BU EN AZ 5 MAÇ (kıyas yapamayalar için)
at gözlüğü olanlara yapacak bir şey yok. olayı gözlemlemek için oyuncuların yanına giden hakeme piskopat gibi bakıp,bağırarak itelemek size bir şey ifade etmiyorsa doktora bir zahmet -
Ya gerçekten şaşırıyorum ,yaşınız kaç, eğitiminiz ne diye
forumda okuduğunu anlamayan insanlar var, eğer engin ve herve tum pozisyonları birbirinin aynısı olsaydı ikiside 11 maç ceza alsın derdim. Engin in cezasından yola çıkarak hakeme müdahelede bulunan Herve Tum un en az 5 maç ceza alması gerektiğini yazmışım.
Bu uyarıyı yapamma rağmen aynı adam 2 defa bu ikisi aynı pozisyon mu diye soruyor. cevap veriyorum .
HAYIR -
Bunada ceza gelmesi gerekir. Eğer federasyon adam gibi herkese hak ettiği cezayı verecekse 3 maç felan bunada verilmeli. -
-
quote:
Bi git -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
Okuduğunu anlayabiliyor musun?
Engin gibi dövmeye kalksaydı zaten bu da 11 maç ceza alsın derdim.
Bu arada ortamdaki gerginliği sakinleştirecek kimse hakemdir. Adam tutmuş hakemi iteliyor. Bu kadar yanlı olmayın ayıp ya. O müdaheleyi rakip futbolcuya yapınca kaç defa kırmızı kart çıktı bu ülkede.
Ya ne diyeceğimi bilmiyorum, hakem ortamı geriyor, herve tum da sakinleştiriyor. Bravo
ya bi git tarafsız ol demişsin.asıl sizler tarafsız olun,normal bir insan evladı o itmede art niyet aramaz.maçıda izlemeden yorum yapmayın.
Provokatör yine sahne almış. Akhisar faciasından sonra hırsını yine her zamanki gibi Galatasaraylılardan almak istiyor.
-
Engin küfretmiyor sanırsam bela okuyor. Versin mi diyor vermesin mi diyor orasını anlayamadım. Ama bedduaya kırmızı ? evet Müslüman bir ülkedeyi beddua küfürden daha etkili geldi sanırım Cüneyt hocaya. -
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
Ya gerçekten şaşırıyorum ,yaşınız kaç, eğitiminiz ne diye
forumda okuduğunu anlamayan insanlar var, eğer engin ve herve tum pozisyonları birbirinin aynısı olsaydı ikiside 11 maç ceza alsın derdim. Engin in cezasından yola çıkarak hakeme müdahelede bulunan Herve Tum un en az 5 maç ceza alması gerektiğini yazmışım.
Bu uyarıyı yapamma rağmen aynı adam 2 defa bu ikisi aynı pozisyon mu diye soruyor. cevap veriyorum .
HAYIR
Arkadaşım boşuna sinirlenme. Ne demek istediğini çok iyi anlıyor. Sırf bizim sinirlerimizi bozmak için ters ters cevap verip ortamı germek istiyor. Amacı bu zaten sırf sana değil bütün Galatasaraylılara aynısını yapıyor. -
Allah belanı versin küfür mü oluyor? O pozisyonda iyi bile dayanmış Engin, üstüne kırmızıyı görünce de kayışlar kopmuş tabi. Orada ben olsam ben bile aynı şeyi yapardım sanırım. Karşınızdaki takımı rahat rahat yeniyorsunuz, ilk gol balına baraja çarparak doksana giriyor ikinci gol elle kontrol edilip açılan ortadan geliyor durum berabere oluyor insan ister istemez sinirlenir. Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, golün tekrarlarında baroninin elle kontrolü olduğu bölüm kesilmiş, top ayağından tam çıkarken başlıyor görüntüler, bir de lig tv spikerleri eliyle kontrol ettiğinden bahsetmemişti sanırım, yanlış hatırlamıyorsam. Bunda art niyet aranır. -
Hakeme bakın Engin'e nasıl odakklanmış öyle, şuu bakışlara bakın, hakem nasıl kin tutmuş öyle. İlk defa görüyorum yuh arkadaş. Engin orada durması bile yeterli oluyormuş zaten.
-
Thum gelenin hakem olduğunu algılayamadı o yüzden hakeme yönelik bilerek yapılmış bir hareket değildi... -
engin'in kırmızı kart göreceği zaten belliydi. takımını o maçta eksik bırakmaması gerektiğini düşünecek zihniyette bir oyuncu değil. engin'i hakemin başında görünce zaten kırmızı yiyeceğini anladım. sarı kartı vardı, hakeme uygunsuz bir laf etmiştir ki direk kırmızı yedi. hakem kininden atmak istese 2. sarı kartı verir, itiraz bahanesine başvururdu. açıkça uygunsuz bir şey dediği belli. bu illa küfür olacak değil, bela okuduğu zaten biliniyor, bu da yeterli.
bu konunun amacını hoş karşılamıyorum. her böyle hadisede engin ile kıyas mı yapacaksınız? tum'a gereken ceza verilmezse o disiplin kurulunun ayıbıdır, engin hakettiği cezayı aldı. şu adamın yaptığı hareketi dolaylı da olsa savunmaktan vazgeçin artık.
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- satılan bilet sayısı öğrenme
- stada airpods alınıyor mu
- gs bonus kart
- en iyi altyapı takımları türkiye
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X