Şimdi Ara

Hertz oto kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

O firmada mı çalışıyorsunuz?

Yok çokça araç kiraladım farklı firmalardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

quote:

Orijinalden alıntı: hannde_4

Zepline de baktım yine kasko seçeneği bulunmuyor sanıyorum en iyisi firmalarla yüzyüze görüşüp kiralamak yoksa Allaha emanet

Şöyle:Kurumsal firmaların araçları (hertz,budget,avis,central,sixt vs) rent a car kaskosuna sahiptir. Kaza yaptığınızda sorun yaşamazsınız ancak: Alkollü olmadığınızı beyan etmeniz gerekir(alkol raporu) ve kaza anında sürücünün ek sürücü olarak belirtilen kişi de olması lazım.Yani 10 tl den kaçıp ehliyeti var nasılolsa bişi olmaz diye olmuyor.

Eğer sağlıklı bilgi almak istiyorsanız central şubelerini arayıp kafanızdakileri sorabilirsiniz

Teşekkür ederim bu konuda bilgili olduğunuz anlaşılıyor Hertz ile tekrar konuştum, sizin söylediğiniz gibi kurallara uyarsaniz sıkıntı olmaz dediler. Insallah bir sıkıntı olmaz

• Hertz den daha önce defalarca araç kiraladım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadm fakat yine de tavsiye etmem. Kiraladığınız araç benzinliyse yazık etmişsiniz dizelse olması gereken fiyat zaten. Ben olsam Micra tercih etmezdim. Avis e neden bakmadınız. Ben avisten otomatik polo kiraladım 123 tl ye. Hyundai i20 manuel kiraladım 108 tl ye. Üstelik Aviste km sınırı yok istediğin kadar gez dolaş. Avis haricinde bütün firmalarda günlük kilometre sınırı var. Eğer uzun yola gidecekseniz bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Eğer ki Hertz firması aracı kaskolu olarak kiralamıyorsa sakın yanaşmayın. Avis budget ve central de kaza yapsanız yol yardımını ararsınız size yeni araç getirirler. Kaza yapan araçla kendileri ilgilenir siz yeni araçla yolunuza devam edersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

quote:

Zepline de baktım yine kasko seçeneği bulunmuyor sanıyorum en iyisi firmalarla yüzyüze görüşüp kiralamak yoksa Allaha emanet

Şöyle:Kurumsal firmaların araçları (hertz,budget,avis,central,sixt vs) rent a car kaskosuna sahiptir. Kaza yaptığınızda sorun yaşamazsınız ancak: Alkollü olmadığınızı beyan etmeniz gerekir(alkol raporu) ve kaza anında sürücünün ek sürücü olarak belirtilen kişi de olması lazım.Yani 10 tl den kaçıp ehliyeti var nasılolsa bişi olmaz diye olmuyor.

Eğer sağlıklı bilgi almak istiyorsanız central şubelerini arayıp kafanızdakileri sorabilirsiniz

Teşekkür ederim bu konuda bilgili olduğunuz anlaşılıyor Hertz ile tekrar konuştum, sizin söylediğiniz gibi kurallara uyarsaniz sıkıntı olmaz dediler. Insallah bir sıkıntı olmaz

Micra tecrübenizi dinlemek isteriz

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Avise baktım fakat fiyat çok fazla geldi, şartlar da aynı gibiydi. Aviste otomatik günlük 150den başlıyordu. Bu hafta araç bana acil lazım olduğundan kiraladim, para iadesi alma durumum da yok. Yani aviste int. Rezervasyonunda fazladan bir artı sunmadi o fiyata ragmen. Hertz de büyük firma diye güvendim. Siz neden Hertz'den memnun kalmadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannde_4 -- 22 Temmuz 2017; 17:40:11 >

Firmalar araçları için yapıyorlardır muhakkak, ben baktigim firmaların kiralama kısımlarında böyle bir seçeneğin yer almadığını söylüyorum. Hangi firmada full kasko seçeneği sunuluyor? Paylaşın biz de bundan sonra onu tercih edelim

Kasko yok diyen firmadan araç kiralamanın riski büyük. Bizim ki uyarı; siz istiyorsanız kiralayın.

Tanıdığım yerler Antalya'da, istediğin yere uzak....

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • hannde_4 H kullanıcısına yanıt
    Aviste yaz dönemine bağlı olarak bayramdan sonra fiyatlar yükseldi. Bende anlam veremiştim sebebi internet rezervasyonlarında talebe bağlı olarak doluluk artarsa fiyatlar artıyormuş. 143 liraya otomatik opel astra yeni kasa kiralamışlığım var fiyatlar yükselmiş. Hertz den memnun kalmama nedenime gelince. Benim aracım tamirde olduğu dönem abim adına araç kiralamak zorunda kaldık. Yılların şöförü olan abimden provizyon aldılar ve kilometre sınırı koydular aldığımız araç ekonomik yani en alt sınıftaydı. Fakat arabası olmayan,kiralık araçlarla bir kaç defa kaza yapmış arkadaşımdan ne provizyon aldılar ne de km sınırı koydular. Araç yeni Honda Civic. Yani adamına göre muamele yapıyorlar profesyonel değiller. Benim aracım hatchback bir keresinde sedan arabaya ihtiyacım oldu fluence kiraladım. Araç kirliydi. Personellerden biri evden gelirken kendisiyle beraber getirdi demek ki akşam alıp gezip dolaşmış sabah getirip bana veriyor. Kendi ihtiyaçları için kullanıyorlar. Bakım süresi geçmişti ve beklediğimden fazla yakıt tüketti. Tabi bu dediklerim Diyarbakır Havalimanındaki Hertz şubesi için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

Kurumsal firmalar merdiven altı rent a car firmaları gibi yaşına nerede çalıştığına falan bakmazlar yasal olarak 21. yaşını doldurduysan ve kredi kartından istediği parayı çekebiliyorsa olay bitmiştir.

Kurumsal firmalar dediklerinizin tam tersini yapmakta.

Sanırım ilk defa firmalarından araç kiralayanlardan provizyon alıyorlar. Benden de alacaklarmış, iade ettikleri sürece aslında bunu önceden bildiğimden sorun yok. Km sınırı yok benim aracimda. Sınır olanlar daha ucuzdu. Firma bunu size soylemeliydi Bence isguzarlik yapmışlar.

Yarın aracı alacağım inşallah, internette olmayan ekstra sigortalari sorup ekletecegim, kafam rahat olsun istiyorum. Insallah bir sıkıntı çıkmaz. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.