Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.551
Cevap
75
Favori
339.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. konu başlığım :https://forum.donanimhaber.com/arac-multimedya-cihazi-icin-onerileriniz-lutfen--139239029

    Yardımlarınızı rica ederim.
  • Arkadaşlar aracım için bu deck çeviriciden aldım. Amfi çıkışı elde edip amfi bağlayacağım araca. Kafama takılan bir yer var bilginize ihtiyacım var. Şemada çevirici üzerinden gelen tetik kablosunun amfiye gittiği görülüyor. Ama teypten gelecek olan tetik kablosunun çevirici üzerinde nereye bağlanacağı belirtilmemiş. Sadece artı eksi ve hoparlor kablolarının bağlantısı gözüküyor. Tetik kablosunun bağlantısını nasıl yapacağım bilgi verirmisiniz. Birde hoparlör kablolarının teyple bağlantısını kesmem mi gerekiyor.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz




  • arkadaşlar megane 3 nevox ekran mevcut sadece geri görüş te görüntü veriyor calısıyor diğer zaman görüntü vermiyor anadolu yakasında nerde tamir ettirebilrim
  • Selamlar. Edison ed-695dv model 7" multimedia double teyp var. Android sürümü 6.0.1 . bu sürüm çok eski olduğundan güncel uygulamaları ve navigasyon programlarını çalıştırmıyor ya da hata veriyor. Android sürümü güncellenebilir mi cihazın. İşlemciai vs ye göre oluyormuş sanırım. Çoğu güncellenmiyormuş uyumsuz olduğundan. Sizin bu konu hakkında bilginiz varmıdır. Android güncelleme yapamazsak bu sürüme uygun navigasyon programı önerirmisiniz. ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • @SKRIIIEX

    aracimda necvox avt8410 multi mevcut..gecen ay yazilim yuklendi servisinde cihaz mavi ekranla acildigindan..neyse yazilimla duzeldi..en son sd card sarkilar yukledim,araci her stop edip calistirdigimda eskiden oldugu gibi kaldigi yerden devam.etmeyip en baştan basliyor sarkilari calmaya..daha once boyle birsey yapmazdi..diger butun ozellikler hafizada kalirken sd card formatta mi bir hata var..sanirim fat32 yada exfat formatli..ntfs ile.okumuyor cihaz..kontak kablolari ters baglanmistir yazilmis bir forumda..kirmizi ile sari yanlis baglanmis deniyor ama oyle olsa cihaz radyo vs diger ayarlar hafizada kalmazdi diyorum.zaten yazilim atilirken cihaz hiç yerinden sokulmedi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volban

    MERHABA ARKADAŞLAR

    MEGANE 3 ARACIMDA NECVOX MARKA MULTİMEDYA SİSTEM VAR GERİ GÖRÜŞ KAMERASIDA VAR .


    SORUNUM ŞU Kİ GERİ GÖRÜŞ KAMERASI ÇALIŞIYOR AMA NORNAK EKRAN GELMİYOR HALİYLE NE RADYO NE CD NE NAVİGASYON HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR.

    BAŞINA GELEN VARMI ÇÖZÜMÜ BELKİ BASİT BİR ŞEYDİR.
    bendeki necvox da aynisi olmustu,mavi ekran ile acilip hicbirsey calismiyordu geri vites ekrani haric..yazilim yuklendi servisinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legacy of kain

    bendeki necvox da aynisi olmustu,mavi ekran ile acilip hicbirsey calismiyordu geri vites ekrani haric..yazilim yuklendi servisinde..

    Alıntıları Göster
    necvox a yazılım nasıl yükleniyor? Benim araçda da çogu zaman geri vitese takınca ekran geliyor. Canlı olarak seyredebiliyorum ama vitesden çıkarınca ekran donmuş şekilde kaliyor ve hiçbir düğme tepki vermiyor.
    Bunu düzeltmek için yazılım mı atmak lazım?
  • Opel Corsa d(2006) arabamız var, teybin üstünde ne aux, ne bluetooth var. Teybi değiştirmekten başka çarem yok galiba.

    Telefondan Bluetooth ile bağlayıp müzik dinlemek istiyorum, bu konuda uygun fiyatlı teyp olarak ne önerirsiniz.
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    yazilim servisinde atiliyor,80 TL ucret aldilar..nette cok aradim ama hicbirsey bulamadim..
  • first9 kullanıcısına yanıt
    teybinizde kasetçalar varsa bluetooth kasetler,aux kablolu kasetler var,ne kadar verimlidir bilmiyorum..birde teybin icinde anakarti ustune bir lehim ile aux kablosu cikişi yapilabiliyor,eskiden megane ll aracim vardi o forumda orjinal kasetcalarli teybe yapiliş resimlerini bile koymuslardi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legacy of kain

    teybinizde kasetçalar varsa bluetooth kasetler,aux kablolu kasetler var,ne kadar verimlidir bilmiyorum..birde teybin icinde anakarti ustune bir lehim ile aux kablosu cikişi yapilabiliyor,eskiden megane ll aracim vardi o forumda orjinal kasetcalarli teybe yapiliş resimlerini bile koymuslardi..
    Kaset çalar yok hocam. Aux ile uğraşmak istemiyorum. Bluetooth ile bağlanmak daha cazip geliyor.
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Yazilimı nasıl attılar anlatabilir misiniz?
    Birde necvox dan yazılım istediniz mi? Vermiyorlar mi?
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    yazilimi verirler mi hiç,o işten para kazaniyorlar sonucta..orada sd karti takti yuvaya yazilim yuklendi 5-10 dk icinde bitti..
  • Merhaba arkadaşlar aramım honda civic fd6 aracımda double teyp var ama hiçbir yerinde marka lodel yazmıyor anladığım kadarıyla işletim sistemi winCE ekran bazen donuyor bazen kalibrasyon yap diyor ekranda saat yok ama ayarlarda bununla ilgili beyşey yok ürün ingilizce buna ne yapabilirim rom mu yüklemem gerekiyor öyleyse programı nerden bulurum nasıl yüklerim ürünün resmini derumıyorum şimdiden teşekkürler
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz




  • Arkadaşlar 2015 Seat Toeldo aracım varhttps://www.elvanotomotiv.com.tr/oto_teyp-5f0919603b-dty9000025312.html bu linkte bulunan ürünü alsam aracında sağlıklı olarak calisir mi
  • vw polo 2008 14 59 kw teybimin ses açma kapama tuşu arızalı ne yapmamı önerirsiniz ? (tamir 150 tl dendi) yeni alsam ne önerirsiniz maksimum 500 tl
  • Merhaba hocam 2013 symbol mevcut onerbileceginiz double teyp varmidir tesekkurler limit max 800lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreestanbuLL -- 20 Ağustos 2019; 15:56:39 >
  • merhaba, corolla 1,.6 life aracım için multimedya ekranı aldım. orjinal diye sattıklarından herhangi bi marka yazmıyor üstünde. sorunun kamera ile alakalı geri vitese takınca geri görüş açılmıyor ekranda hiçbir tepki olmuyor. geri vites tetiği diye bişeyde yok. orjinal söketli her bağlantısı, canbus üzerinden direksiyon tuşlarını algılıyor onlarda sorun yok. ve ekstra ayarlarda şifre soruyor. nedir bilen var mı?
  • merhaba jeep için convex multimedya taktırdım. telefonda konuşurken mikrofon sesim karşı tarafa çok kötü gidiyormuş. arabanın iç sesi falan hep karşı tarafa gidiyormuş.tamire götürdüm ekstra bir mikrofon daha taktılar ama çözülmedi. yapılabilcek birşey var mı acaba ?
  • 2006 fusionun teybini değiştirmek istiyorum. üzerindeki ford 6000 cd, aux yeri var ama çalışmıyor her zamanda cd doldurmak hem meşakkatli hemde çabuk bozuluyor. önerebileceğiniz marka model varmıdır, 600-700 bandnda.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.