Şimdi Ara

Herşeyi Konuşarak Çözebiliriz Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adminler tarafından engelleniyoruz. Tartışdığımız o tutucu yönetimin alası forumumuzda yapılıyor. Forumun yöneticileri adeta bir dikdatör haline gelmiş. Benim gibi düşünen varmı aranızda?

• Sizde haklısınız. "Tipim nasıl SS'li", "Kız buldum DH" gibi konulardan vakit ayıramıyorsunuz.
  • ergenlerden dolayı konuşulmuyor ki Tam ciddi bir tartışma yapalım bir fikir fırtınası oluşturalım diyoruz. Ergenin biri geliyor hakaret ediyor diğeri geliyor ötekine hakaret ediyor adminde gelip hiç uğraşmıyor bölümü kapatıyor.

Bu forumda ciddiyetin tekrar sağlanması için tek yol konu dışı bölümünün kapatılması o zaman buradaki yoğunluk ilgi alanlarına göre diğer bölümlere dağılacak ve o bölümler ölü bölüm olmaktan kurtulacak.

Şu anda konu dışına yazdığımız için yöneticiler burayı pek ciddiye almıyorlar ve hemen konuyu silip kurtuluyorlar yani burası onlara göre ciddiye alınmayacak gereksiz bölüm.
  • Ee Peki Nerede Konuşacağız?
  • Bence tutmayan tüm konuların altına, tipim nasıl ssli, kız buldum konusu olsaydı hemen doluşurdunuz ama yazma olayını hiçbir zaman çözemeyiz.
  • Yaz tatilinde konusarak bisi cozulmez.belki okullar basliyinca o da belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Yaz tatilinde konusarak bisi cozulmez.belki okullar basliyinca o da belki.

Yorumunu takdir ediyorum ancak okulların açılması ergenleri engellemiyor her fırsatta giriyorlar foruma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen ban yedim belkide burada o kadar eski üye olmama rağmen o banı haketmiyordum ama canları sağ olsun
  • Geçen bir konu vardı konumuzu kendimiz düzenleyelim, saçma yorumları silebilelim diye. O konu ya on dakika dayandı ya on beş. Hiçbir tartışma vs olmamasına rağmen. Yani siz o işi unutun biri gelip şikayet eder yönetici de siler o kadar şey boşa gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okullar açılsın düzelir her şey.
  • sen yeni türedin anlaşıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.