Bildirim
HERSEYDEN SIKAYET EDENLER ICERI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam eğer gerçekse yüreğim cız etti her şeyimiz olmasına rağmen daha fazlasını istiyoruz gerçekten çok koydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname17 -- 30 Mart 2013; 16:06:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: noname17
Hocam eğer gerçekse yüreğim cız etti her şeyimiz olmasına rağmen daha fazlasını istiyoruz
kesinlikle gercek arkadasim faceten paylasmis kendi ogrencileri. cok sacma seylere kafami takarim ama dun geceden beri icim icimi kemiriyyor ne sucu var bu cocuklarin!!! -
uzulmustum mesajlari okuyordum, tipsizden mesaj gelince guldum bayagi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
memleketin haline bak ufacık çocukların yazdıklarını 20 30 yaşına gelmiş bir çoğumuz yaşamadığımız için idrak edemiyoruz.Baştakiler sorumlular bu insanların haklarının hesaplarını nasıl verecekler bunlar gibi çok insan var.Allah yardımcıları olsun.gönül isterdiki hepsine yetişelim yardım edelim ama o güçte değiliz. -
KAFAYI YIYECEM ISYAN ETMEK GELIYOR ICIMDEN ALLAH KIMSEYI ACLIKLA FAKIRLIKLE SAHIPSIZLIKLE SINAMASAAA KESKEEE -
of be
yazık gerçekten üzüldüm
allah yardımcıları olsun -
maalesef öyle çözüm üretmek yerine bahanelere sığınıp halimize şükür etmiyoruz, halbuki kendi imkanlarımızı biz oluşturabiliriz çoğu kişiye göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: dr cihan
quote:
Hocam eğer gerçekse yüreğim cız etti her şeyimiz olmasına rağmen daha fazlasını istiyoruz
kesinlikle gercek arkadasim faceten paylasmis kendi ogrencileri. cok sacma seylere kafami takarim ama dun geceden beri icim icimi kemiriyyor ne sucu var bu cocuklarin!!!
böyle yaşamaları için bir suçları olması veya zengin doğmaları için bir şeyi haketmeleri gerekmiyor,her şey random.bu çocuklar en azından temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor afrikadaki çocuklar yazma bilse ve ömürleri yetse daha kötü şeyler yazar bence veya hiçbir şey olmadığından yazcak bir şey bulamayabilirler.böyle yazınca sanki bu yazılardan etkilenmişim gibi bi izlenim yarattım sanki,tam tersi bunlar olağan şeyler.her ülkede her şehirde aynı şeyi yaşayan bir sürü çocuk var.
edit:ayrıca merak ediyorum bukadar çıldırıyosun,dayanamıyorsun falan,hiç o sokakta peçete satan çocuklara yardım ettinmi? hal hatırlarını sordunmu? alınma ama bence bu forumda sen dahil birçok kişi bu çocukları yolda görünce yollarını değiştiriyorlar,başlarından savıyorlar.(bende dahilim buna) ama gidipte vah vah niye böyle ya,adaletsiz dünya gibi garip gurip tepkiler vermiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 30 Mart 2013; 16:34:43 >
-
Bu bebelerin durumunu bilmemde hepsinin mi yazısı kötü olur. Türkçe öğretmenlerinin hep yazım yanlışı dolu. Ya öğretmenlerinde sorun var ya da csb
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Bu bebelerin durumunu bilmemde hepsinin mi yazısı kötü olur. Türkçe öğretmenlerinin hep yazım yanlışı dolu. Ya öğretmenlerinde sorun var ya da csb
cocuklar diyarbakirdan- ogretmenlerin hatasi degil cocuklarinda hatasi degil. -
Yani paran yoksa nie çocuk doğuruyon kardeşim ya -
quote:
quote:
kesinlikle gercek arkadasim faceten paylasmis kendi ogrencileri. cok sacma seylere kafami takarim ama dun geceden beri icim icimi kemiriyyor ne sucu var bu cocuklarin!!!
Gerçekten ne suçu var kağıt satan çocuklar yanımıza geldiğinde kovarcasına gönderiyoruz çocukları keşke biraz düşünsek ne zor durumlarda yaşamaya çalıştıklarını -
quote:
quote:
quote:
Gerçekten ne suçu var kağıt satan çocuklar yanımıza geldiğinde kovarcasına gönderiyoruz çocukları keşke biraz düşünsek ne zor durumlarda yaşamaya çalıştıklarını
Düşündüklerini dusunuyorumm kendime kiziyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buraya da yazın okunmuyor ?
Memleketimin jonjon kızlarıda sağda solda yer bildirimi yapıp sevgililerinden şikayet etsin. Canonla nikonla foto çekip twitlesin. Şükretmesin.
Keşke bi miktar param olsada şu çocukların dileklerini yerine getirsem :(
bende sürekli mesajları şikayet edenleri çağırıyorsun diye geldim çıkış nereden -
-
İlk fotoğrafı aldım koydum bir köşeye, sığırlığım tuttuğunda açıp bakarım.
Nasıl yoruluyorsa garibim, yatıp uyumak istiyorum diyor
Benzer içerikler
- aştiden yenimahalle"ye nasıl gidilir
- schweppes tonik alkollü mü
- dockers boykot mu
- yıllanmış viski fiyatları sahibinden
- bira göbeği nasıl gider
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X