Atamıyorum bu sıkıntıyı.Beni hep yanlızlığa,düşündürmeye itiyor bu aralar.Kimseyle gezmek istemiyorum,dışarıda sakin sessiz manzarası güzel bir yerde manzaraya dalıyorum öylece.Hayatımda herşey ama herşey de yolunda.Bağırmak istiyorum.Ciddi cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
Havalardandır geçer
"Çok güldük, başımıza bir şey gelmesin" mantığı yüzünden olmasın? Her şeyde bir kötülük aramayın. Mutluluğunuzun getirdiği anların keyifine bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: saraypatı
"Çok güldük, başımıza bir şey gelmesin" mantığı yüzünden olmasın? Her şeyde bir kötülük aramayın. Mutluluğunuzun getirdiği anların keyifine bakın.
Yok,Kesinlikle o mantıktan değil.Ben hayatın boş tarafına değil,dolu taraflarına bakarım.Hep iyimser bakardım hayata.Ama bu aralar nedense,hep böyle.Sanki ot gibi yaşıyorum,hayatım bana monoton geliyor.Ama hiç de öyle değil bu aralar.Sürekli bir aktivite,bir atraksiyon içindeyim.Ama hiçbir şey yapmak istemiyorum.İlk defa oluyor böyle bir şey.Çıldırmak üzereyim
Pc başından uzaklaş.kendine vakit ayır.Çık dolaş
quote:
Orijinalden alıntı: BilgisayARDA
Pc başından uzaklaş.kendine vakit ayır.Çık dolaş
Pcden uzağım bu aralar.Sırf bu konuyu açmak için girdim dhye.Çıkıyorum da noluyor sanki,gidiyorum,oturuyorum,düşünüyorum.Zaten günümün çoğunu okulda geçiriyorum,okuldan sonra dersanede geçiriyorum.7 gibi bulunduğum semte geliyorum,sonra 1-2 arkadaşım çağırıyor,onların yanına gidiyorum.eve girişim 20.00-20.30'u buluyor.
psikoloğa git ciddiyim dostum 1 aydan beri gidiyorum kısmen senin durumundayım
Niçin yaşadığını biliyor musun? İnsanoğlu daima sonsuzluğu ister, bu yüzden kolay kolay tatmin olamaz. Ancak bir aşk vardır ki, sevdikçe artar, O'nun için çalıştıkça huzur veren. Anne baba, sevgili, arkadaşlık ilişkileri, eğlence vs. vs. bir yere kadardır... Biraz düşün bakalım?
quote:
Niçin yaşadığını biliyor musun? İnsanoğlu daima sonsuzluğu ister, bu yüzden kolay kolay tatmin olamaz. Ancak bir aşk vardır ki, sevdikçe artar, O'nun için çalıştıkça huzur veren. Anne baba, sevgili, arkadaşlık ilişkileri, eğlence vs. vs. bir yere kadardır... Biraz düşün bakalım?
Allah aşkından mı bahsediyorsun? Bunu bana bir arkadaşım daha söylemişti,çok şaşırmıştım.Git namaz kıl demişti.Yapacağım bunu,namaza başlayacağım
yardımcı olabileceğimi sanıyorum bir sosyoloji öğrencisiyim elbet ama psikoloji konusu olmadan sosyolojide olmaz benimle irtibata geçmeniz halinde yardımcı olabilirim saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
quote:
Allah aşkından mı bahsediyorsun? Bunu bana bir arkadaşım daha söylemişti,çok şaşırmıştım.Git namaz kıl demişti.Yapacağım bunu,namaza başlayacağım
Kendin de biliyormuşsun, daha ne bekliyorsun? :)
Sabah erken kalk sabah ezanını dinle acayip terapi gibi geliyor.
not:ciddiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: bu noğluyor?
Bu sabah namaza kalkacağım.
bendede olan birşey arada sırada hava alıp gezince geçiyor 2 kere oldu galiba hiçbirşey tat vermez oluyor sanki bişeyleri eksik yapmışsın hissi hakim
BÜYÜK İHTİMAL HAVALARDAN AMA YOLUNDA GİTMEYEN GEÇMİŞTE YAŞADIĞIN ELBET BİR ACI BİLİNÇALTINDAN SENİ UYARIYORDUR
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
quote:
Orijinalden alıntı: bu noğluyor?
Bu sabah namaza kalkacağım.
Sen kulluk görevini yerine getir. Allah'a güven ve gerisini O'na bırak. Dikkat! Bu işler sabır ister. Hemen pes etmek yok :)
Hangimiz bu durumu yaşamıyoruz ki?
Herşey yolunda,maddi,manevi,ancak sanki ters gidecek bir şeyler diye düşünceler geçiyor insanın aklından.Kötü bir durum gibi gözükse de,insanı iyiye itiyor.Örneğin sabah namaza kalkacağım demişsiniz hocam,ne kadar güzel
Bende bu durumdan bol dua ederek kurtuluyorum genelde. Sanırım unuttuğumuz dini gerekleri hatırlamamız amacıyla oluyor bu.Yine din ile içinden çıkmak mümkün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme