Şimdi Ara

Herşey Tek Tıkla Açılıyor!! klasörler,resimler vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda bir problem var ama Vista dan mı yoksa mouse danmı anlayamadım. Nerden nasıl yaptım ve ya oldu bilmiyorum ama bilgisayardaki herşey çift tık yerine tek tıkla açılıyor. Bunu tekrar eskisi gibi nasıl yapabilirim?

• Bilgisayarıma gir sol üst köşede düzenle var orayı seç ordan klasör ve arama seçeneklerini aç. Sonra ordan altta seçenek var öğeyi açmak için çift tıklayı seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 15 Haziran 2008; 11:36:04 >
  • Teşekkürler ama sorun hala devam ediyor. Tek Tıklamayıda seçsem çifti de seçsem hala herşey tek tıklamayla açılıyor . Acaba sorun mouse damı ? Microsoft set kullanıyorum driverini kurdum.Ordan ayar falanmı yapmak lazım acaba ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Teşekkürler ama sorun hala devam ediyor. Tek Tıklamayıda seçsem çifti de seçsem hala herşey tek tıklamayla açılıyor . Acaba sorun mouse damı ? Microsoft set kullanıyorum driverini kurdum.Ordan ayar falanmı yapmak lazım acaba ya

olabilir. Komşudan veya bir arkadaştan mouse alıp bir de öyle deneyin isterseniz yada kendi mousenizi götürün bir arkadaşınıza driverını kurmadan birde orda deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.