Bildirim
HERSEY SİZE BAĞLI LUTFEN OYLAYIN✓ANKET✓
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

HERSEY SİZE BAĞLI LUTFEN OYLAYIN✓ANKET✓
(En Son Oy Tarihi: 26.8.2020)
Giriş
-
Bu ne boş bir konu sen yaz gelirse gelir gelmezse gelmez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya hocam kararsızım iste sorduk lütfen linç etmeyin mezunlukla yazılım muh arası gidip geliyorum
Up
Üste çıksınnnn
Hadi arkadaşlarım ya bı 2 3 up atsanız ona göre terrcij yapcam bı oy kullansanız kafam çok karışık
Riskli bence mesela 4k da olsanız 8k lık yer gelirmi deseniz evet ama bu 100k sonrası için garanti değil daha düşük yerleri de yazın fakat %70 gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha düşük yer bı konya Yalova var oralarda ben istemiyorum ardindan cengde 2 3 yer daha var güzel olmayan sonra direk 150 k lik bölümler vs geliyor onlarda bana göre değil en iyisi bu gelirse tabi
Umarım gelir hocam, gelir zaten ama kesin yerleşmek istiyorum bu sene diyorsanız aşağı yerleri de yazın .
Seneye daha iyi yapabileceğimi biliyorum ama korkuyorumda çünkü daha derse başlamadım ve eylülden önce derse baslamam çok zor ailesel sebeblerden dolayı bı ksc iş var açıkçası geç olacak seneye istediğim yeri yine kazanamam diye korkuyorum
O zaman bir kaç aşağı yeri daha yazın hocam
Hocam gidip yalovada felan okumak istemiyorum ualn ne zormuş bu :/
Up
Ya yaz işte sen gelirse gidersin gelmezse oturur bi sene daha çalışırsın.Sanki tercih parayla mı arkadaş? -
Up :(
Beni geçtim bu konu sana bile bağlı değil kfmmsmdmfmd
Evet artık değil snsksnsklandndncc
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu ne boş bir konu sen yaz gelirse gelir gelmezse gelmez.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X