Şimdi Ara

herşey olsun bi de ucuz olsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları okudukça kafası karışanlardanım. 1500 lira civarı bütçem var. samsung s3teki ağa kayıtlı değil hatası yüzünden telefonu değiştirme kararı aldım. bu hatayı çözemeyen servislerden dolayı da aslında telefonlardan soğumuştum ama mecburum akılsız telefonlarla yetemiyorum.

samsungtan ciddi anlamda soğudum ve fikirlerinizi bekliyorum.

oyun oynamaya elverişli,
    kasma donma yapmayan,
    hafıza problemi olmayan,
    arayüzü kullanışlı bir telefon istiyorum.

lg g2, z1c, nexus 5 arasında kaldım. lgnin arayüzü, fontları falan hiç hoşuma gitmedi ama diğer özelliklerini sevdim. eşimde olan s3 mininin hafıza donma problemleri internetinin yavaş olmasından dolayı minilere uzağım ama z1cnin diğer minier gibi olmadığını söylüyorlar...

ayrıca garanti konusunda takıntılı oldum artık.

lg türkiye garantisi veren alışveris siteleri ya da mağazaları hangileri?

• mikselina M kullanıcısına yanıt
    alabileceğin cihazlar: lg g2, nexus 5, sony xperia z1, sony xperia z1 compact. bu dördünün de donanımı aynıdır. (snapdragon 800, 2 gb ram, 4 çekirdek, 2.2 - 2.3 ghz vb..)

nexus 5: aşırı sade saf android. güçlü donanım. uzun ömürlü olur. batarya ve kamera az daha düşük diğerlerine göre. (kamera ois destekli).
    lg g2 : favorim. direkt tavsiye edebileceğim harika bir cihaz. arayüzü kullanıcı dostu. kamera ois destekli. malzeme kalitesi en düşük olan telefon aralarındaki.
    sony xperia z1: güçlü sağlam cihaz cam kasa aliminyum çerçeve. kapkalın çerçeveler sıkıcı boş arayüz.
    sony xperia z1 compact: çok güçlü donanım. küçük ekran. (diğerlerinin yanında baya küçük) sony arayüzü.(bence sıkıcı) yine kalın çerçeve. sağlam malzeme kalitesi.

kendi şahsi görüşüm g2 almandır. bana göre tek eksisi plastik malzeme kalitesidir. korumak istersen slim armor kılıf alırsın.

• çok teşekkürler.

ithalat garantisinde sıkıntı yaşayan var mı? ne dersiniz? yoksa illa teknosaya mı mahkum kalacaz?

bugun İSTANBUL AKASYA TEKNOSADAKİ bir görevli arkadaş cuma günü indirim olabileceğini ağzından kaçırdı. duyum alan var mı?
  • nexus 5 uzun ömürlü ve stabil.Ama kamera ve pil konusunda pek yeterli kalmayabilir onuda önceden söyleyelim Ama S3 ten sonra ilaç gibi gelecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.