Şimdi Ara

Herşey hayal mi oldu şimdi? TS bölüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ygs sıralamam 290 binlerdeydi ilk başlarda sonuç açıklanınca çok kötü olmuştum sonra inşallah düzelecek deyip Lys'ye başladık. Bugünkü sınav da iyi geçmişti ilk çıktığımda Tarih ve Felsefe Grb.'dan 3'er boş vardı ha dedim 10-12 yanlış çıksa yeter iyi bişeyler olur ama düşündüğüm gibi gelmedi emin olduğum 4-5 soru yanlış çıktı.

Tarihten 27,25, Coğrafya 12,25 Felsefe grubundan 15 net var. Ortalama bu sınavda hedef 65-70 civarıydı bayağı uzağım şu anda. Türkçe Öğretmenliği hedefliyordum. Hayal gibi oldu herhalde Edebiyattan 45-50 arası hedefim var coğrafya 20 civarı bu netler gelse, okul puanlarının düşme ihtimali olsa o da düşse birşeyler olur mu istediğim bölüm? Yoksa seneye mi?Okuldan 39-40 civarı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 17 Haziran 2012; 17:40:25 >

• Beyler lütfen bir iki birşey yazın. :(
  • okul puanı herkeste düşüyor tek sende değil sıralamalarda ona göre olacak tabiki o konuda pek bi değişme olacagını zannetmiyorum
  • bende sosyal bilg öğretmenliği istiyordum ama hayal oldu moral dibe çöktü. bugün toplamda 55 netim var benimde senin gibi ortalama hedefim 65-70 ti ama yine şapkadan tavşan çıkarttı ösym. ali demir reis geçen senelerden farklı olmayacak dedi gördük. edebiyattan 40+ i hedefliyordum düne kadar ama artık 48-50 olması lazım en az ki şu ana kadar denemelerde bile bu kadar yüksek net yapamadım edebiyatta. ya rts iletişim vs gibi yerler düşünecem ya da yeniden hazırlanacam ama yine aynı stresi kaldırabilir miyim bilmiyorum. ne kadar çalışsakta biyerlerden geçiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobydick

bende sosyal bilg öğretmenliği istiyordum ama hayal oldu moral dibe çöktü. bugün toplamda 55 netim var benimde senin gibi ortalama hedefim 65-70 ti ama yine şapkadan tavşan çıkarttı ösym. ali demir reis geçen senelerden farklı olmayacak dedi gördük. edebiyattan 40+ i hedefliyordum düne kadar ama artık 48-50 olması lazım en az ki şu ana kadar denemelerde bile bu kadar yüksek net yapamadım edebiyatta. ya rts iletişim vs gibi yerler düşünecem ya da yeniden hazırlanacam ama yine aynı stresi kaldırabilir miyim bilmiyorum. ne kadar çalışsakta biyerlerden geçiriyorlar

Şimdi hocam benim lys 4 netleri ortada. Haftasonu lys 3 sınavında 65 net civarı yapsam yanılmıyorsam Türkçe öğret. Ts 2 puan ağırlıklı alıyor yani Edebiyat ile. Şansım var mi normal bir üniversite için? Puanların da düşeceğini düşünürsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şansın var kardeşim inan bana bu sene yer yerinden oynayacak kimin nereye gideceği belli olmaz.Şu 5 gün çok önemli bizim adımıza 5 gün içinde edebiyat adına artık aşırı efor sarfetmemiz gerek.Sözel grubu öğrencileri zaten genel olarak başarısız öğrenciler olarak göze çarpar genel itibariyle.Sınava 380bin kişinin girdiği geçen sene ham 400 puan yapan ilk 2bine girmiş mesela.Yani sıkmayın canınızı size zorsa herkese zor bende 70 netin altına düşmemiştim hiç ama bugün ki sınav gerçekten zordu arkadaşlar.Strese gerek yok.Çalışmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

Şansın var kardeşim inan bana bu sene yer yerinden oynayacak kimin nereye gideceği belli olmaz.Şu 5 gün çok önemli bizim adımıza 5 gün içinde edebiyat adına artık aşırı efor sarfetmemiz gerek.Sözel grubu öğrencileri zaten genel olarak başarısız öğrenciler olarak göze çarpar genel itibariyle.Sınava 380bin kişinin girdiği geçen sene ham 400 puan yapan ilk 2bine girmiş mesela.Yani sıkmayın canınızı size zorsa herkese zor bende 70 netin altına düşmemiştim hiç ama bugün ki sınav gerçekten zordu arkadaşlar.Strese gerek yok.Çalışmaya devam.

Gerçekten Türkçe için şansım varsa herşeyi bırakıp başlayacağım denemelerde 60-70 arası çıkıyor Lys3. 400 Ham dediğin okul puanı eklenmemiş hali değil mi hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Şansın var kardeşim inan bana bu sene yer yerinden oynayacak kimin nereye gideceği belli olmaz.Şu 5 gün çok önemli bizim adımıza 5 gün içinde edebiyat adına artık aşırı efor sarfetmemiz gerek.Sözel grubu öğrencileri zaten genel olarak başarısız öğrenciler olarak göze çarpar genel itibariyle.Sınava 380bin kişinin girdiği geçen sene ham 400 puan yapan ilk 2bine girmiş mesela.Yani sıkmayın canınızı size zorsa herkese zor bende 70 netin altına düşmemiştim hiç ama bugün ki sınav gerçekten zordu arkadaşlar.Strese gerek yok.Çalışmaya devam.

Gerçekten Türkçe için şansım varsa herşeyi bırakıp başlayacağım denemelerde 60-70 arası çıkıyor Lys3. 400 Ham dediğin okul puanı eklenmemiş hali değil mi hocam?

Evet TS-1de 400 yapan geçen sene 2260. olmuş.Birde bu sene düşün yani sınavın zorluğu herkes tarafından kabul edildi artık.Puanlar aşağılara düşecek.Umudumuzu kaybetmeyelim ve çalışmaya devam edelim.

• quote:

quote:

quote:

Evet TS-1de 400 yapan geçen sene 2260. olmuş.Birde bu sene düşün yani sınavın zorluğu herkes tarafından kabul edildi artık.Puanlar aşağılara düşecek.Umudumuzu kaybetmeyelim ve çalışmaya devam edelim.

Teşekkürler dostum çalışmaya devam inşallah. En çok yakın dönem Edebiyatından korkuyorum kaç soru gelir ki Cumhuriyet edebiyatından 8-10 soru çıkar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dostum çalışmaya devam inşallah. En çok yakın dönem Edebiyatından korkuyorum kaç soru gelir ki Cumhuriyet edebiyatından 8-10 soru çıkar mı?

Valla artık hiçbir şey hakkında tahmin yürütemiyorum.Bakarsın bu sene de cumhuriyet sormazlar Yapar bunlar.

• Bu sınav zekayı değil ezberi ve tecrübeyi ölçüyor arkadaşlar.
    Geçen sene şifre olayı çıktığında umudunu kaybedip, çalışmayı bırakanlar kaybetti.
    Tecrübeli davranıp, ben kendi netime bakarım şifre mifre beni ilgilendirmez diyenler istedikleri yerlere yerleşti.

Umutsuzluğa kapılmayın elinizden gelenin en iyisini yapın.
    Yerleşeceğiz inş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla artık hiçbir şey hakkında tahmin yürütemiyorum.Bakarsın bu sene de cumhuriyet sormazlar Yapar bunlar.

Aynen belli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Bu sınav zekayı değil ezberi ve tecrübeyi ölçüyor arkadaşlar.
    Geçen sene şifre olayı çıktığında umudunu kaybedip, çalışmayı bırakanlar kaybetti.
    Tecrübeli davranıp, ben kendi netime bakarım şifre mifre beni ilgilendirmez diyenler istedikleri yerlere yerleşti.

Umutsuzluğa kapılmayın elinizden gelenin en iyisini yapın.
    Yerleşeceğiz inş.

İnşallah dostum . :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.