Yine aynı muhabbetler ama tekrar söyleyeceğim konuyu hakaret yağmuru alacağımı bile bile açıyorum.
Konu açmak basit bilirsiniz birşeye aşıksanız bazı şeyleri göze alırsınız salak felan diceksiniz bana ama aşığım yapacak birşey yok. Beyler Aynı kadro Alman hoca dönemindeki oyunu gördünüz! Ben bir maç hatırlamam ki böyle çok kötü olduğumuz hala okadar kötü değiliz ama schuster la bu dönem arasındaki farkı çıkarmakla ömür yetmez.
Yukarıdaki Alman hoca dönemindeki hücum futbolu ve aynı kadrolar bizim portekizlerin paraları tam ve canavar gibiler. Hatırlarsınız hani " Öyle vurulurmu topa!"
Birde yeni oynana daha 1 hafta öncesi trabzon maçı sahada yine çabalamaya çalışan ama birşeylerin eksik olduğun bellirtileri olan takım BEŞİKTAŞ!
Beyler alman hocaya atılan iftiraları ntvsporlardan duymuşsunuzdur söz gelimi küfürler vs. Sonra anlaşmazlık Yıldırım Demirörenin şerefli tavırını sadece burda kullanabilmesi Alman hocayla yolların ayrılması bunların ana sebeblerinin temel nedeni MEDYA değilmi!
Alex'e pas gelir oda araya atar forvet cırmalar alex'den daha iyi futbol sergiler gol atar Ama direk Alex çıkar gazetelerde! Bizde öyle değil küfür olsun,q7 saç ektirsin,Guti diskoda eğlensin oooo medya daya gitsin gutinin elinde bira şişesini kapak yap!
Beyler inanın sinirden birşey yazmak gelmiyor elimden ama UYANIN ARTIK yok ruh yokmuş LA ADAM PARASINI ALAMIYOR SEN GEL OYAŞA PROFESYONEL FUTBOLCUSUN ALMA PARANI BAKALIM BEŞİKTAŞLILIK SÖKÜYORMU! Almayanlar var ama nasıl oynuyor adam garanti veriyor beyşer diğer takımlarda bu takımla nasıl garanti vereceksin Quaresma sen oyna biz veririz La adam barcelonada oynamış daha ayı gelmeden parası 00.01 de yatıyor. Bazı şeylere alışık değil böyle kendini kanıtlamış. Bizim medya vuruyor yerden yere Defansa gelmiyor!
LAN ZATEN Q7 Barcelona'da defansa gelmiyordu burdamı gelecek! Eğer adamı aldıysan defansa gelmemesinide bileceksin.
Guti diskolardan çıkmıyor disiplinsiz. LAN ADAM DİSKODAN CEZASAHASINA ARAPASINI NASIL ATTI PEKİ! BUCA MAÇINDA!BU ADAM REAL MADRİDDEN GİTTİKTEN SONRA BİLE FORMASI SATILDI ADAM REAL'DE DİSKODA YAŞIYORDU ZATEN BUNLARI BİLEREK ALDIN ZATEN GUTİYİ.
Simao , yapacak birşey yok ilk geldiğindeki sıfıra inip attığı ortaları , frikikleri ben söylemiyeceğim ama şimdi oynamıyor burda da medya susuyor.
Fernandes kötü oynarken çıt yok susuyorlar sonra bir iyi oynamaya başladı LAN GAZETEDE GÖZLERİMLE GÖRDÜM ADAMA DEFANSA FAZLA GELMİYOR TOP ALMIYOR DEDİ YA KÖŞE YAZARI ! DAHA NE YAPSIN LAN BU ADAM!
veli : yetenek sıfır. :) birşey bekleme sadece koşuyor.
ŞİMDİ SORUYOM SİZE EMRE'NİN ETTİĞİ KÜFÜRLERİ DİPNOT BİLE DÜŞMEYEN MEDYA'ya kanıp bu adamlarla sağlam kadro çıkartamıyacakmıyız biz be!
BABAM 40 yaşında hayatında ilkkez küfür duydum bu maçta hakeme etti sırf Beşiktaş için değil Fener içinde ayıptır yahu ofsayttan golleri pişkin tff cevaplarına kanıp Futbolcularımızı kötüleyemelim beyler.
Q7 git diyen beşiktaşlı beşiktaşlı değildir bence. Almeida'ya parasını vermeyip 40 maçlık imza attırıp adamı 50 maç oynatıp üstüne gol atmasını beklemek saçmalık beyler.
Yönetim yokken oyuncular boşta kafaları karışık hala oyunculara söven beşiktaşlı beşiktaşlı değildir.
Aklıma'da geldi quaresma carlos'a sövdüğünde 1 hafta manşet oldu emre aykut hocaya ayakkabı attıp küfür ettiğinde 1 gün tartışıldı olay kapandı hala sahip çıkan medya var.
uyanın artık daha ne diyeyim konuya atılan mesajlar ne olursa olsun benim gönlüm Çete'nin beşiktaşa yaptığı katkıyı hiçbir zaman unutmayacağım hala'da iş yapabileceklerine inanıyorum.