Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.818
Cevap
30
Favori
124.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Sylvanasın gelmesine çok mu var

    Edit: takıma artbur mu ne öyle bi hero geldi adam tüm oyun base de durdu, ben artburum diyip duruyordu baya küfür ettim oyna diye adama çıldırdım. Hiç bişi yapmadı herkes bana küfür etti sonra, afk kalan o ben küfür yedim la. 4v5 kazandık ama

    Şaka yapıyosun dimi, Abathur'un mekaniklerini bilmiyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Abathur un olayı o, baseden çıkmasına gerek yok ve düzgün oynanınca en kuvvetli herolardan birisi. Adama ayıp etmişsin, üstüne de rezil olmuşsun ne yazık ki.
    Heroların hepsine hemen bir göz atın derim ve neler yapabiliyor öğrenin, yoksa bu gidişle Murky gelince takıma sürekli ölüyor diye küfredersiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Kasım 2014; 9:22:06 >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim ben daha 2 gün önce başladım, o murky ilk oyunumda karşıma gelmişti cidden sürekli öldü ama ölür ölmez geri geldi hep nicki Rus du. Feedleyince normal karşıladım haliyle baya kolay yendik o oyunu. O balığın olayı ne

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Yumurtası kırılmadığı sürece ölmesi bir şey ifade etmiyor, gerçekten ölmüş sayılmıyor ve 2 saniyede doğup geliyor yumurtadan. Çok düşük XP verir yumurta sağlamsa, feedleme diye bir şey söz konusu olması için 100 kere öldürmeniz lazım.
    Çok kolay ölür o, oyun sonunda normal ataklarla bile saniyeler içinde ölür ama yumurta sağlamsa önemi yok ölmesinin. En "troll" hero şu an.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Tipi çok iyi ama Dmg da atamıyor ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Damage vermek değil zaten asıl olayı, karşı takımı rahatsız etmek. Özellikle lanet ve korsan temalı haritalarda çok iş yapıyor karşı tarafın "tribute" almasını veya para vermesini engelleyerek. Attıktan 2 saniye sonra patlayan balığı doğru kullanarak yapılıyor bu en güzel.
    Ayrıca Dota 2 deki goblin ordusu tarzı da bir ultisi var güzel bina yıkan, komple kule, kale yıkmaya yönelikte oynanabilir. Lane den hiç ayrılmadan, ölme kısmını da umursamadan güzelce yıkar kapı ve kuleleri (gene balıkla :))

    Tipi bomba gerçekten keratanın, bineklerin üstünde oturamıyor, dört nala giderken arkaya doğru savruluyor.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Sen bana şimdi ne önerirsin

    Illidan mi Lich king mi

    Hangisi oynamış bakımından daha zevkli olabilir ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    İllidan asssasin bir hero, çok kırılgan ve sürekli hareket halinde oman gerekiyor oynarken. Mana kullanmıyor, sadece cooldownları düzgün ayarlaman lazım, onlarda sen birine vurdukça azalıyor. Zevkli bir eleman, verdiği hasar çok yüksek değil belki ama yüksek hareket kabiliyeti sayesinde kaçmak çok zor bu elemandan.

    Arthas tank bildiğimiz, güzel yavaşlatması ve durdurması var ama ikisininde menzili kısa. Kendine atabildiği heal ve Frostmorne'un mana sağlaması sayesinde uzun süre ayakta kalabiliyor. Özellikle de zombi ordusunu ultisini kullanınca öldürmesi en zor herolardan. Hasar adına pek bir şey beklemeyin derim, kontrol ve dayanıklılık üzerine kurulu daha çok.


    Hızlı oynanış, çabuk öldürme açısından İllidan, daha ağır oynanış ve dayanıklılık açısından Arthas. Ben ikisini de seviyorum şahsen, çok sağlam ultilere sahipler.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    illidan öyleyse

    Son olarak bu alpha yani cb oldugu zaman paralar,aldığımız herolar gitmeyecek mi. Rl para ile alanların parası gelir belki ama oyun parası ile alınan gelmez sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Wipe olmayacak dedi Blizzard, aldığınız her şey size kalacak dendi ama hala alfa aşamasında oyun. Bir şeyler ters gidebilir en kötüsünü düşünüp o şekilde hareket etmek lazım. Ben şahsen altın biriktirmiyorum hiç hoşuma giden heroları alıyorum.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler cevapların için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    blizzcon 2014'de duyurulan herolar bg ler cbt de yani 13 ocakta gelicek

    onun haricinde abathur'un olayı basede durmak zaten
    onun olayı kendi takım arkadaşlarına, minionlara yada kulelere parazit gibi yapışıyor baseden onların üzerinden saldırıyor millete yada yapışdığı kişiyi koruyor
    senin üzerindeyse böyle kafanda bir organizma çıkar saldırır millete senin üzerinden son olarakta ultisi takımdan biriin kopyalar bütün skillerini kullanabilir ama talentlerden yararlanamaz böyle gölge gibi falan olur kopya
  • Bu oyunun yayinini yapsam ilgilenirmisiniz acaba. Technical alpha baslarindan beri (wipe oncesi) oynuyorum. Bir onemi varsa hotslogs.com sitesinde Platinum MMR a sahibim. Ranked queue lar daha acilmadigi icin referans olabilcek tek sey bu var bildigim kadariyla. Yeni baslayan arkadaslara tanitim amacli. Alpha kodu gelmeyen ve oyunu merak eden arkadaslarada oyunun tadini cikarabilme firsati olsun deneyimli arkadaslarimida belkide ekleyerek birlikte oynamak gibi amaclarim var. Bu konuda ilgilenen olursa yazsin lutfen. Tesekkurler. Arada sirada yayin yapiyorum haberdar olmak isteyenler takip edebilirler =)
    twitch.tv/mrsubuti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSubuti -- 26 Kasım 2014; 20:31:23 >
  • MrSubuti M kullanıcısına yanıt
    İyi şekilde duyurabilir, kaliteli, Türkçe anlatımlı bir yayın yaparsanız izlenir bence. Çünkü şu an bu oyunu herkes oynayamıyor ve merak eden de çok tahminimce...
  • buda bizden küçük bir heroes of the storm videosu
    dün gece oynarken kaydedildi

    küfür ve rage içerir


  • Oyunu indirdim , inanılmaz hoşuma gitti tam eğlencelik oyun . ilk oyunumu kazandik KTCC mi degisik bir hero ile oynadim tank sanirim güzel heal regen i vardi sersemletme üzerine dayali bir hero baya ise yardigini düşünüyorum oyun içersinde baya bir takedown yaptim Uzun lafin kisasi bu oyun oynanir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    aslinda her firsatta yayin yapiyorum ama izleyen kimse olmayinca kendi kendime oynuyorum. biraz kisi gelse olabildigince interaktif yapmaya calisicam elimden geldigince.
  • Witch Doctor la oynayan var mı? Önerir misiniz? Almayı düşünüyorumda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Witch Doctor la oynayan var mı? Önerir misiniz? Almayı düşünüyorumda...

    Bomba bir hero, ben çok beğendim ve ilk aldığım oldu.

    Oynaması biraz zor gerçi, Zombi duvarı yanlış kullanılırsa yarardan çok zarar sağlar mesela( tekrar W ye basınca kapanır aklınızda ola) diğer büyüleri de tutturması biraz zor.Ama tuttuklarında yamultuyorlar.
    Evil spirit ultisi ile takım savaşlarında arkadan çok iyi hasar verebiliyor alana, gargantuan yerine onu kullanmak lazım hep. Gargantuan en çok kampları ele geçirmekte işe yarıyor.

    Gene de denemeden almayın derim. Shop kısmında istediğiniz kahramanı basit bir haritada denetiyor bütün talentlar açık halde, oynayıp karar vermek en mantıklısı.
  • Ya bu dragon o kontrol noktalarini elinde tutuncami cikiyor? Rakip takim 2 kere acti dragonu hepimiz yeniyiz ama yendik çok şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.