Şimdi Ara

Heroes of order and chaos oyuncuları içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeki1797

    beyler 5v5 giriyorum bağlanıyor diyor dönüyor duruyor biraz daha beklememmi lazım yoksa hata felanmı var :)

    Sorun verirse ''ok'' dedikten sonra kapat tekrar tıkla yada çok arama yapıyorsa kapa 3v3 moda tıkla pvp kısmına basıyorsun dimi? 3v3 e bas bekliyorsa 5v5 e geç.
  • 5 e 5 girdi kişilerde girdi sonra birşey yazdı oyuna giremeden attı . Yani tam anlamıyla 5 kişi ile veya 3 kişi ile başlıyamadım sanırım sağlam bir bağlantı olması lazım alt komşunun wifi siyle giriyorumda o yüzden olmuyor sanırım :DD yarın okuldada deniycem yazarım buraya :) ayrıca clan felan girilebiliyormu nickim zeki1797 eklersiniz ekleniyorsa :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeki1797

    5 e 5 girdi kişilerde girdi sonra birşey yazdı oyuna giremeden attı . Yani tam anlamıyla 5 kişi ile veya 3 kişi ile başlıyamadım sanırım sağlam bir bağlantı olması lazım alt komşunun wifi siyle giriyorumda o yüzden olmuyor sanırım :DD yarın okuldada deniycem yazarım buraya :) ayrıca clan felan girilebiliyormu nickim zeki1797 eklersiniz ekleniyorsa :)

    Eklenmezmi ekleniyor tabiki :) oyuna girince eklerim.Sende girdiğinde ekle id= ventum ilerde clan kurucam hayırlısıyla daha puan olarak ilerleyemedim günde 2 oyun falan atabiliyorum.Birde burdaki arkadaşlarla oyun atmak nasip olmadı.Denk gelmiyoruz,gelirsek bile ben mesaj atıyorum onlar bakmıyolar yada görmüyolar herhalde. ^^
  • Siz iyisiniz yine bende Çin tablet var Ainol daha oyuna giremiyorum açılıştaki Welcome ekranında OK'e basamıyorum Neyse chainfire'danmış sildim düzeldi gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 5 Aralık 2012; 20:37:56 >
  • Bende yukledim. gameloft id : galaxclcist
  • bende çok beğendim. solo takıldım biraz ve yavaş yavaş coop oynamaya başladım. zevkli oyun cidden. ufak bir rehber gibi bir şey olsa çok güzel olurdu aslında. olmuş çünkü bu oyun
  • oytun91 nick. Gerçkten bi rehber olsa fln ben sürekli 3vs3 oynuyorum görew fln varmış bilmiyorum nasıl yapılıor. Kendi karakterimiz olmuyormu bizim onu geliştirip onunla pk yapamıyormuyuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gameloft id = melsoy97
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oytun91

    oytun91 nick. Gerçkten bi rehber olsa fln ben sürekli 3vs3 oynuyorum görew fln varmış bilmiyorum nasıl yapılıor. Kendi karakterimiz olmuyormu bizim onu geliştirip onunla pk yapamıyormuyuz

    Hocam karakter geliştirme yok bu tarz oyunlarda League of legends,heroes of newerth,dota tarzı bir oyundur kendisi her oyunda yeni bir hero seçiyorsun istersen kendine tek bir hero belirlersin onunla ilerlersin genelde millet böyle yapıyor.Zaten oyun içinde beğendiğin bir hero varsa sürekli onu alabilirsin.Oyundaki amaç zevk almak PvP modu var Co-op üstünde ona basınca online dünya çapından insanlarla kapışıyorsun.Takımın oyunu kazanırsa puan alıyorsun zaten orda puanın yazıyor sıralamanı yükseltiyorsun. :) Birde karakterin üzerinde etkili skiller var onlar kendi level'ın yükseldiğinde açılıyor(heal,teleport vs.. hero seçerken görmüşsündür).




  • 40 lvl olan varmı burda söleyim yalnız 40 da başlıyor oyun ;)
    Bundan sonrası player lik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada arkadaslar bende ındırdım ve gercekten gusel bı oyun 10 lwl olmak uzereyım ama gusel ılerlıyor :)) ancak anlayamadıgım bazı ayrıntılar oluyor skıller nasıl gelısıyor henuz para bırıktırıyorum bı hero alıcam ancak onun harıcınde her lwl de talent deneilen puanlar alınıyor onlarla gelıstırılen seyler nelerdır ve nerede faydası oluyor :))) ya cok acemice olduu ama :D bu arada arkadaslar id = adefoju ekleyin lutfen benı de
  • OYUN GÜZEL GÜZEL OLMASINA DA TURKLERİN TOPLU BİR GUİLDİ YOK. BEN LVL 30 olmama ragmen soracak kimse bulamamamdan ( sorsam da kaale alacak kimse olmamasından ) dolayı bazı şeyleri yeni ögreniyorum.

    karaposu , lvl 30 , half pro İnquistor....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emregök

    40 lvl olan varmı burda söleyim yalnız 40 da başlıyor oyun ;)
    Bundan sonrası player lik

    Sizinle karşılaşmıştık oyunda : )
  • Ben uzun zaman önce oyunu bıraktım oyunu sevmeye çalıştım ancak bir türlü başaramadım oyunda kahraman için para kasıyoruz,oyuna başlarken adamlar çıkıyor,oyundan düşünce oyuna giremiyoruz(en büyük eksikliklerden birisi),oyunda itemleri tamamını çıkıyorum karşıdan adam 1 tane savunma itemi çıkıyor ve vuruşum %100 %20 kadar düşüyor ve adam bana büyü ile vuruşlarda %100 vuruş yaparak alıyor.Çok saçma daha geliştirmeleri için çok uzun zaman var bence. :) Dota2(Valve) mobil platforma kendi oyununu çıkarırda doya doya oynarız bu kahraman satın alma olayıda neymiş,oyunda adamdan 2 kat item çıkıyorum ki saldırıyım(carry) adam tek bir savunma itemi çıkıp beni hiç sayıyo. İyi akşamlar. :)


    Edit=Birde arkadaş sistemini çok saçma yapmışlar onca kişi ekledim arkadaşa bir kere beraber oyun atamadım.Millete mesaj atıyorum gitmiyor yada yanda gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Nisan 2013; 20:50:20 >




  • Şuan oyunda karekterler 7 k pahalandı Fighterler.
    Guild kurdum baya türk vardı şimdi dagılmış kimse yok guildle güzel pklar atılabiliyor ama guild pk kurarken cok sıkıntılar oluyor iyileştirilmei lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda güncelleme geldi. artık türkçe dil seçeneğide var. yeni bir mage hero eklendi. oynadığım kadarıyla nomad ın mage versyonu. haftaya yeni bir hero daha gelecekmiş. belki o güzel olur. yeni map ta fena degil. ama hala guild buglarını düzeltmemişler..
  • Telefonda bu oyunu nasıl oynuyorsunuz, mouse falan mı takıyorsunuz yoksa telefon üzerinden rahat oynanıyor mu ? Pc'de çok oynarım ama burda tereddüt ettim şimdi, malum tuşların-kombinasyonların fazla olduğu bir oyun :)
  • Arkadaşlar oynayan varsa hep birlikte daha eğlenceli olur iamfreeman ekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathnoteo9 ekleyin teskilat daveti atcam
  • cukumen

    Ekleyebilirsiniz 32 rank oldum.

    Guild olsun da bi işe yarasın bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.