Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Eyvallah.
    Bu arada o vidyoda takımda Legionner de var. 2 nizde aynı şekilde tank kastıysanız karşı takımı düşünmek istemiyorum ben. Adamlar ellerinde ne var ne yoksa attı ama kurtuldun :)
    Succubusun seni uyutması da lazımdı ucuz atlatmışsın :)

aynen öyle kastık legio baya iyi oynadı zatne

Rica etsem modlarla ilgili mini bir rehber yazar mısın yoksa onlarda mı goldla alınıyor ? Nasıl kullanıyolar vb.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Ben master of armsı beğendim ama oynaması biraz zor olacak gibi.

Master carry, Rhapsody support sanırım.Aslında Master o kadar da zor gözükmüyor. Fakat bu Rhapsody'nin ultiye ve Vampirspell aura idi sanırım tam hatırlamıyorum baya tepki geldi.Ultisi kendisi hariç arkadaşlarına ne skill nede herhangi bir damage yediriyor. Aura ise vurduğun damage kadar kendine heal geliyor. Tabi sadece kendisine özel değil yanında bulunan takım arkadaşları içinde aynısı geçerli. 10 numara bir support herosu. Bana kalırsa Early Acces'de görüceğimiz hero bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Eyvallah.
    Bu arada o vidyoda takımda Legionner de var. 2 nizde aynı şekilde tank kastıysanız karşı takımı düşünmek istemiyorum ben. Adamlar ellerinde ne var ne yoksa attı ama kurtuldun :)
    Succubusun seni uyutması da lazımdı ucuz atlatmışsın :)

aynen öyle kastık legio baya iyi oynadı zatne

Rica etsem modlarla ilgili mini bir rehber yazar mısın yoksa onlarda mı goldla alınıyor ? Nasıl kullanıyolar vb.?

Modları oyunun forumundan indiriyorsun. Hon Mod Manager diye bir program da indiriyorsun indirdiğin modları bu programla kuruyorsun.

Hon Mod Manager :http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=25883

Modlar :http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=63

• Parasite OP mu?

Ben size op heroları söyleyim. Predator kesinlikle op. Fayde op. (Eski hali daha iyiydi değiştirdiler batırdılar.) Belki birde rampage early gamede. Onun dışında pek bir sorun yok.
  • Hani kimse yok mu online bi oyun atsak şöle zevkli muhabbetli
  • bence oyunda op yok parasite late de bir şey yapamıyor

predator spell immune dışında çok kolay ölüyor

fayde zaten op olan şeyi yok

rampage earlysi çok iyi ama earlyde geri dur devamı gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Parasite OP mu?

Ben size op heroları söyleyim. Predator kesinlikle op. Fayde op. (Eski hali daha iyiydi değiştirdiler batırdılar.) Belki birde rampage early gamede. Onun dışında pek bir sorun yok.

Rampage tüm oyunun kurucusu oynayabilrsen. Rampage benim gözümde kesinlikle mükemmel hero. Ama öyle bir hero ki nerf gelsede buff gelsede düzeni bozulur. Az önce Rampage ile Annihilation yaptım ve Late Game'di bu arada Her hero op'tur kastıktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Parasite OP mu?

Rampage tüm oyunun kurucusu oynayabilrsen. Rampage benim gözümde kesinlikle mükemmel hero. Ama öyle bir hero ki nerf gelsede buff gelsede düzeni bozulur. Az önce Rampage ile Annihilation yaptım ve Late Game'di bu arada Her hero op'tur kastıktan sonra.

Lvl 2 de charge olup seni zaten stunlayıp deli gibi damage vuran. Üstüne birde 5 sn'de bir normal attları stun olan herodan bahsediyoruz.

• quote:

Parasite OP mu?

Predatorun ilacı Panda, aslında genel olarak bütün magical immune yada armorlu elemanların ilacıdır kendisi :) Stone hide açan predi flickle geri atıp, üstüne oturup, tekme tokat dalmak süper oluyor.
    Geçenlerde bir tanesi hackl kullanmakla suçladı beni flick+ulti combosunu yedikten sonra

Rampla iyi oynayan her daim OP, hastele beni 2 kule arası sürüklediğini bilirim...

• quote:

quote:

Parasite OP mu?

Predatorun ilacı Panda, aslında genel olarak bütün magical immune yada armorlu elemanların ilacıdır kendisi :) Stone hide açan predi flickle geri atıp, üstüne oturup, tekme tokat dalmak süper oluyor.
    Geçenlerde bir tanesi hackl kullanmakla suçladı beni flick+ulti combosunu yedikten sonra

Rampla iyi oynayan her daim OP, hastele beni 2 kule arası sürüklediğini bilirim...

Acımış olmalı Rampage'in Rainbow avatarı çok iyi ya oynarken daha bir zevk veriyor adama. Charge yaparken Yihhaaaaaaa demesi çok güzel

• Direk aldığım avatarlardan biridir :) Atı k*çından gökkuşağı "bırakan" bir hero tarafından ezilmek, insan kendine gelemez.
    "Trumble trumble" demesi hoşuma gidiyor en çok benim .

Bu arada geçenlerde, Tempest ile oynarken aldı Ramp beni grubunun ortasına kadar sürükledi. Safım benim :). Açtım shrunkenı meteor+tornado=gözü yaşlı aileler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Ağustos 2011; 11:47:16 >
  • quote:

quote:

quote:

Parasite OP mu?

Acımış olmalı Rampage'in Rainbow avatarı çok iyi ya oynarken daha bir zevk veriyor adama. Charge yaparken Yihhaaaaaaa demesi çok güzel

Senin MMR merak ettim nickinide söyler misin?

• MMR de yok birşeyler PSR de var birkaç şey MMR 1370 küsürlerde PSR 1600 e yakın. Genelde MM atıyorum ama nickim LetMeKissYou
  • Hmm. Bende 1740dım. 1680 düştüm. Son oyunlarımın çocuğunu kaybettim.
  • Bende son oyunları yenmeye başladım hatta birinde çıkmam gerekti özür dileyip çıktım onu bile yenmişiz

Bu arada MM kapattılar bir kaç dakikaya yeni patch geliyor
  • quote:

Bende son oyunları yenmeye başladım hatta birinde çıkmam gerekti özür dileyip çıktım onu bile yenmişiz

Bu arada MM kapattılar bir kaç dakikaya yeni patch geliyor

early acces olacak mı yeni herolarda ya
  • Evet artık her cuma 2 hero geliyor ve bir tanesi Early Acces'e konuluyor. Master of Arms Early Acces'de. Hero yu denedim mükemmel hero tek kelimeyle müthiş. Monkey king yerine onu alsaydım diye başımı duvara vuruyorum ama geçti artık. 128 gold coins var bir işe yaramıyor . Rhapsody normal. Onu da denedim mükemmel support herosu. İlk oynayış da 10/5/24 yaptım. İlk başta kill almak çok kolay fakat late game'de zorlaşıyor. Combosuda çok iyi ; Pk ile team fight da en son biz dalıcaz ortaya ultiyi açıcaz ve Assasins(görünmezlik) basıcaz = Müzik başlasın
  • quote:

Evet artık her cuma 2 hero geliyor ve bir tanesi Early Acces'e konuluyor. Master of Arms Early Acces'de. Hero yu denedim mükemmel hero tek kelimeyle müthiş. Monkey king yerine onu alsaydım diye başımı duvara vuruyorum ama geçti artık. 128 gold coins var bir işe yaramıyor . Rhapsody normal. Onu da denedim mükemmel support herosu. İlk oynayış da 10/5/24 yaptım. İlk başta kill almak çok kolay fakat late game'de zorlaşıyor. Combosuda çok iyi ; Pk ile team fight da en son biz dalıcaz ortaya ultiyi açıcaz ve Assasins(görünmezlik) basıcaz = Müzik başlasın

>Off bende legacy olsaydımm :D

• quote:

quote:

Evet artık her cuma 2 hero geliyor ve bir tanesi Early Acces'e konuluyor. Master of Arms Early Acces'de. Hero yu denedim mükemmel hero tek kelimeyle müthiş. Monkey king yerine onu alsaydım diye başımı duvara vuruyorum ama geçti artık. 128 gold coins var bir işe yaramıyor . Rhapsody normal. Onu da denedim mükemmel support herosu. İlk oynayış da 10/5/24 yaptım. İlk başta kill almak çok kolay fakat late game'de zorlaşıyor. Combosuda çok iyi ; Pk ile team fight da en son biz dalıcaz ortaya ultiyi açıcaz ve Assasins(görünmezlik) basıcaz = Müzik başlasın

Oyun geçenlerde 10$ iken neden almadın

• quote:

quote:

quote:

Oyun geçenlerde 10$ iken neden almadın

Alcağım gün bedava oldu :D Bu arada msn var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 12 Ağustos 2011; 18:48:02 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.