Şimdi Ara

HERO ONLİNE TÜRKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir çoğunuzun haberinin olduğunu hatta olumlu veya olumsuz düşüncelerinin olduğunun farkındayım. Hero Online Türkçe oynanan görevlerin vs. herşeyin Türkçe olduğu bir oyun. hero online oynayan kitle oldukça düşük ama oynayanların çoğu usa serverını takip ediyor. bu anlamda usa oynayanlar veya yeni başlayanları hero online türke davet etmek istiyorum tabii gelip gelmemek size kalmış. yazımın başında da yazdım olumlu veya olumsuz düşünceleri olanlar vardır ama. bu oyunda küfürün hilenin vs. önüne geçmeye tüm playerlar çalışıyor. bu oyunun gelişmesi için desteğinizi bekliyoruz. gm falan değilim :D türkçe olan bir oyunu bildiğiniz bir oyunu oynamak istiyorsanız gelin diyorum. yeni başlayan bir oyun onuda belirteyim kimsede drac yok türklere karşı yapılan küçültücü hakaretler yok yabancı nicklerle yabancıların arasıda türk olduğunuzu saklamadan oynayabileceğiniz bir oyun ha botta yok botçuda yok. hero online türkiyeye hepinizi bekliyoruz.http://www.heroturkey.com







  • Hero Türkiye'nin versiyonu kac biliyorsun degil mi? USA versiyonu 222 / TR versiyonu 46
    Kimsede drac olmamasi gayet normal 8) Hero Türkiye'yi birakmamin sebeplerinden biri versiyon meselesi zaten. Bir digeri de henüz oturmamis pazar piyasasi. Mesela vio axe +0 Hero USA'da 15-17m, Hero Türkiye'de ise 65-70m. Bu aradaki ucurum derecedeki fark beni Türkiye'yi birakip USA'de yeni karakter acmaya ikna etti acikcasi. 8)
  • hero USA da charım 85 lvl iken nefret etmeye baslamıstım. dedim ki hero Turkey de bi char acayım orda kasayım bari

    2 günde falan 41 lvl bi char yaptım ve ilk kez CM ye gittiğimde USA da violet iron Turkeyde EFLATUN TAŞ ya da böle biseydi adı tam hatırlamıyorum

    1 tanesinin fiyatı 10m idi
    USA da 400-500k

    simdi sen olsan TURKEY mi oynarsın ? USA mi ?
  • knki ona kopmuştum ya bnmde war hero turkeyde çar we oyun berbat kimse bana gelip savunmasın we kimse hero turkeyden çıkıp benim clanıma gelmesin ugraşamam kimseyle adam bana gizemli ovalar nerde dedi şok oldum ne o la dedim daha bir sürü saçmalık uçan kaplan palası acımasız kıtmızı kurt miğferi(en komigi buydu)
  • Arkadaslar ayri hesap acsaniz artik?
  • tabii itemlerin türkçeleştirilmesi komik gelebilir. ilk başlarda banada öyle geliyordu alışınca herşey yerine oturuyor. ama şunuda söyleyeyim +55 olan herkesde vio var. usada 17m. olan vio axeler 50 60 arası ama usanın çok eski hallerini bilenler çok iyi bilir o fiyatlara onları bulmak imkansızdı. yani oyun zaman geçtikçe yerine oturacak. bu ara kaç türkte usada drac var.
  • açarım anam hiç merak etme
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kayra35

    tabii itemlerin türkçeleştirilmesi komik gelebilir. ilk başlarda banada öyle geliyordu alışınca herşey yerine oturuyor. ama şunuda söyleyeyim +55 olan herkesde vio var. usada 17m. olan vio axeler 50 60 arası ama usanın çok eski hallerini bilenler çok iyi bilir o fiyatlara onları bulmak imkansızdı. yani oyun zaman geçtikçe yerine oturacak. bu ara kaç türkte usada drac var.


    sadece benim bildiğim 5 kisi

    bunların ikisinde 3 er parca drac item var TL ve Drac yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alastiss

    açarım anam hiç merak etme


    Bu mahalle karisi agziyla konusan hanginiz? Hani su bilgic bilgic her konuya yorum yapan mi yoksa onun yardakcisi olan diger ufaklik mi?
  • sen kime ufaklık kime bilgiç diosun ona göre herşeye alınma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.