Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben üye olamadım biliorum link werildi ama herşeyi yazıom doru düzgün sonunda connect failed! yazıo delircem bi yardım edin lütfen
  • Güzel Çalışma Sağol
  • birde bişe sorcam
    meditasyn nası yapcam?
    z ye bastıgımda savas modundasın yapamazsın fln diyo?
    nasıl cıkarım savas modundan
  • x + z
  • Çok teşekkürler
    birşey daha sormak istiyorum
    10 lvl oldum Ama meslegimi nerden nasıl seccem ?:)
  • Arkadaşlar burada anlayamadığım şey ben bilinen adıyla okçu oılmak istiyorum.ASSASİN mi okçu?HUnter mı?çünkü bir çok oyunda hunter ve asas okçu manasında kullanılıyor.Bunu bir açıklayabilirmisiniz?birde okçu hangi meslekse dexin yanında skillerimi neye vermem gerek!Ayrıca bu oyunun -mesela maple story'nin hidden street sitesi var- quest monster npc buna benzer açıklayıcı bi sitesi yok mu?
  • Onu bunu blmiyorumda tek bildiğim wariordan okçu olmaz adı üstünde savaşçı :)
  • Herkeze Merhabalar,
    Demosty i gördüm sanırım :D , Eudemonsdan çabuk sıkıldın baba :)
    Neyse oyuna yeni girdim burda yazılan her sayfayı okudum walla gereksiz okadar çok soru sorulmuşki 12sayfa bazen boşa dolmuş diyebilirim ve bukadar boş sorulara bile uşenmeden cevap veren arkadaşları gercekten tebrik ediyorum.
    Oyun için parmaklarını yoran her arkadaşa teşekkürler, oyunda görüşmek üzre ;)
    Bu arada skillerin detaylı anlatımını (resimleriyle ne işe yaradıkları) ve upgrade olaylarını (kısaca anlatıldığını gördüm) açıklayıcı anlatabilcek arkadaşlardan konu başlığı açarak yazmaları (bence) mükemmel olur.
    Eğer olmazsada ben çözdükce böyle 1-2 rehber hazırlamayı düşünüyorum.
    Laf yine sabahın köründe fazla uzadı; kendinize iyi tavranın.
  • Rehber sayısı oldukça arttı (3 sanırım) rehber hazırlamak yerine Türkçeleştirme yaparak rehberlerden herhangi birinin yazarına konuda linki vermesini söyleyebilirsin mesela... Ama gerçekten bilgi paylaşımına yönelik pek bir istek yoktu görüyorum ki oldukça artmış bu ilgi.
  • abi valla bu olmasa 2 ay oyunu anlamaya uraşırdım
  • yazdıklarınızı okuduktan sonra bende oynamaya karar verdm polarma bu arada bende hataylıyım :D (iskenderun)
  • bende hero ya geçecem üyeligi aldım dragon 2 de ama neci açacagımı bilmiyorum 40 yaşında bi adam var eline balta alıyo onu açıp str yapsam iyi olurmu bi yardım edin yabancılık çektirmeyin heroda veya nasıl bi char açsam iyi olur yardımlarınızı bekliyorum
  • 40 değil 66...

Str ci yaparsan hiçbi haltına yaramaz str 122 sabit dex o civarlarda kalan int olacak. Baltacı olursan bu şekilde strateji geliştirmen gerekir.
  • abiler otomatik pot nasıl ayarlanıyo oyunun tadı gelmiyo valla oto.. potsuz bişi anlamıyorum skillere mi basim potlaramı S yemi basım şaştım valla oto pot hakkında yardımcı olursanız sevinirim
  • daha yeni oyunu indiriyom bu bilgiler çok işime yarayacak / çok teşekkürler
  • Arkadaşlar ben oyunda spear kullanan bir adam açıcagım şimdi statlarda spearın istedigi kadar str verip gerisini int ve dexe nasıl paylaştırmam gerek.İntmi daha agırlıklı olmalı dexmi??ve dexle str arasında ne kadar fark olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Arkadaşlar ben oyunda spear kullanan bir adam açıcagım şimdi statlarda spearın istedigi kadar str verip gerisini int ve dexe nasıl paylaştırmam gerek.İntmi daha agırlıklı olmalı dexmi??ve dexle str arasında ne kadar fark olmalı?

strni en fazla 77 yap dexin 10da kalsın gerisi full int
    sadece bi tavsiye istersen başka türlüde yapabilirsin.
  • Teşekkürler
  • arkadaşlar benim char nedense mausla yürümüyo bastığım yere gitmiyo nedendir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.