Şimdi Ara

HERMAFRODİT SORUSU İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu şekilde düşündüm ben. Çoğu arkadaş gibi ilk genetik çeşitlilik yaptım ama sonra silerek daha fazla sayıda yavru meydana gelmesini işaretledim. Çünkü zaten hermafrodit canlı üreme hücrelerini üretirken mayoz bölünme geçirmiyor mu ? Crossing over ile genetik çeşitliliği kendi kendine sağlıyor zaten, değil mi ? Yani başka canlıyı döllemesindeki sebep çeşitlilik sağlamak değildir diye düşündüm. Ve ayrıca kendini döllemek yerine gidip bir sürü aynı türden canlıyı döllerse daha çok yavrusu olur.

Hiç mi oluru yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

""Allah gönlüme göre verecek demek ki sınavdan bir gün önce 10.sınıf meb kitabi masanin üstünde duruyodu bende bi bakayim dedim üreme konusu vardı basladim okumaya sonra hermafrodit canlılar kendinide dölleyebilir ama kalıtsal çeşitlilik olsun diye farklı kişilerle çiftleşiyo yaziyodu o soruyu yaptım LH sorusunuda yaptım ve daha bi kaç soru şükürler olsun inşallah giderim deu yada ege ceng e""

Orijinalden alıntı: maykılscofield

Hocam genetik cesitliligi mayozdan dolayi sagladigi konusunda haklisin ama kendini dollemekle baska bireyle dollenmek farkliydi.Palme de boyle bisi gormustum

Çok düşündüm, keşke hiç kontrol edip silmeseydim o soruyu

Bilen biri varsa kendini döllemekle başka canlıyı döllemek arasındaki farkı ve başka canlıyı döllemenin avantajını söyleyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

quote:

Hocam genetik cesitliligi mayozdan dolayi sagladigi konusunda haklisin ama kendini dollemekle baska bireyle dollenmek farkliydi.Palme de boyle bisi gormustum

Bilen biri varsa kendini döllemekle başka canlıyı döllemek arasındaki farkı ve başka canlıyı döllemenin avantajını söyleyebilir mi ?

Mayozla çeşitlilik sağlansa bile sonuçta farklı bir canlıdan gelen mayoz geçirmiş hücrelerle döllenmek daha çok genetik çeşitlilik oluşturur.

Orijinalden alıntı: TheCrane

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

quote:

Mayozla çeşitlilik sağlansa bile sonuçta farklı bir canlıdan gelen mayoz geçirmiş hücrelerle döllenmek daha çok genetik çeşitlilik oluşturur.

Neyse ne hocam ya çok geç artık

Edit: Sağolun tabii yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 19 Haziran 2017; 23:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir tane edebiyat sorusu
    9 yıl önce açıldı
    Bir Fizik Sorusu ACİLL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.