Şimdi Ara

Herkezin işi düşene kadar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda gezindiğim 10 gün içerisinde şunu farkettim ki arkadaşlar fikirleri alıp makinalarını alıyorlar.Ama sonra geriye bakan çok az kişi var ne fiyat bilgisi paylaşan ne makinanın özelliğini paylaşan ne iyi yanını ne kötü paylaşan kişi var .Az duyarlı olalım herkez bişiler paylaşsa burası kütüphane olur .Bu benim fikrim .Herkeze sevgiler saygılar .

• başlık biraz sert olmuş ama dikkatli bakarsan zaten alan detaylı paylaşıyorlar he fake hesaplardan bahsediyosan o başka
  • Bu bilgileri paylaşan azınlık bence .Herkez ustalara yükleniyo
  • benim anladığım kadarıyla arkadaşın anlatmak istediği şu; beyaz eşya almak isteyenler forumda bulunan tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorlar, bunun neticesinde de kafalarına yatan bir ürünü alıyorlar. Lakin daha sonra kullandıkları bu ürünler hakkında kullanırken karşılaştıkları eksi veya artı özellikleri belirtmiyorlar, geri dönüş yapmıyorlar. Bende arkadaşa katılıyorum çünkü bir ürünün kullanışlı olup olmadığını en iyi kullanan bilir, bana göre... saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifekiss -- 20 Haziran 2012; 13:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre123

başlık biraz sert olmuş ama dikkatli bakarsan zaten alan detaylı paylaşıyorlar he fake hesaplardan bahsediyosan o başka

bence başlık sert olmamış çokta güzel olmuş, en azından dikkat çeker de insanlar girer bakar. Bence haklı, tabi herkes için söylemiyoruz bunu sözümüz yapmayanlara. Adam yazıyor ne alayım, şu nasıl bu nasıl diye; birde üstüne cevap alamadığı zamanda fırça kayanlar var yokmu bir allahın kulu cevap verecek diye. Sonra tavsiyelerle alıyor ürünü (orasıda aşikâr, son attıkları mesaj genellikle " falanca üründe karar kıldım bunu alıcam" oluyor) birdaha görebilene aşk olsun. Aldınmı ? aldıysan kaça aldın, nerden aldın, burada insanların anlattığı gibimi çıktı, buradaki insanlar seni doğru yönlendirebilmişmi, ürün nasıl, marka nasıl bir iki cümle yaz fikrini beyan et. Ama millet olarak minnet duyma özürlü olduğumuzdan, ve " karşılık" kelimesinin anlamını bilmediğimizden ötürü bu tür konuları açarak işin doğrusunu anlatma gereği duyuyor insan haklı olarak. @orionca da haklı olarak tepkisini dile getirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

Orijinalden alıntı: efemre123

başlık biraz sert olmuş ama dikkatli bakarsan zaten alan detaylı paylaşıyorlar he fake hesaplardan bahsediyosan o başka

bence başlık sert olmamış çokta güzel olmuş, en azından dikkat çeker de insanlar girer bakar. Bence haklı, tabi herkes için söylemiyoruz bunu sözümüz yapmayanlara. Adam yazıyor ne alayım, şu nasıl bu nasıl diye; birde üstüne cevap alamadığı zamanda fırça kayanlar var yokmu bir allahın kulu cevap verecek diye. Sonra tavsiyelerle alıyor ürünü (orasıda aşikâr, son attıkları mesaj genellikle " falanca üründe karar kıldım bunu alıcam" oluyor) birdaha görebilene aşk olsun. Aldınmı ? aldıysan kaça aldın, nerden aldın, burada insanların anlattığı gibimi çıktı, buradaki insanlar seni doğru yönlendirebilmişmi, ürün nasıl, marka nasıl bir iki cümle yaz fikrini beyan et. Ama millet olarak minnet duyma özürlü olduğumuzdan, ve " karşılık" kelimesinin anlamını bilmediğimizden ötürü bu tür konuları açarak işin doğrusunu anlatma gereği duyuyor insan haklı olarak. @orionca da haklı olarak tepkisini dile getirmiş.

genellikle zaten yeni hesap açanlarda bu söz konusu topiği takip edenler her dakka fikir alışverişi yapılıyor ki diğer hesabımda bu konuyla ilgili bir çok değerlendirmem artı eksi yönler konusunda konuşurum konuşuruz ama adamın 5 tane mesajı var ondan bişi beklemeyin diyorum bende adam fikir alıyor bidaha uğramıyor

• Birde fikir alınan modeli tek bir başlık altında toplamak lazım oda zor iş .Yada en popüler modelleri öenerilecek modelleri belirleyip daha kullanılabilir hale getirmek lazım böylece bu işte usta insanlar herkeze yetişmek zorunda kalmazlar dahada kullanılabilir hale gelir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çinliler neden bu kadar kısa ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8967811/mpage_115/f_/key_//tm.htm#62264302
    ama bunuda unutmamak lazım her türlü soru cevap var yani
  • Gelip fikir aldık diye mi suçlanıyoruz.Yoksa fikri bedava aldık diye mi?Sonuçta burası bir forum.Bilgili insanlar bilgilerini aktarıyor.Bizde faydalanıyoruz.Mesela bir çamaşır makinesi aldığınızda hayatınızda kaç tane çamaşır görürsünüz ki. Eğer işiniz Teknik servis veya buna benzer bir şey değilse.A makinesi ile B makinesini karşılaştırma şansına da sahip olmuyorsanız ne yazacaksınız.Sonuçta Dr. gidersiniz size ilaç yazar ve kullanırsınız.İyileşmişseniz ne ala.İyileşmemişseniz sebeini sorarsınız.Bana kalırsa burda olanda bu. Bilgisini ve tecrübesini paylaşmak istemeyen varsa kendi sorunu.Olur olmaz herşeye paylaşımda bulunmayanlar belkide olaya vakıf olmadıkları için cevap yazmıyor olabilirler.Şuna eminim ki burda gelip fikir danışanlar arada sırada da olsa gelip konulara kısaca göz atıyorlardır. buda forumun canlılığını ve işlerliğini korumasında bir nebzede olsa katkı sağlıyordur.
    Şunada inanıyorum ki buraya gelip fikir alıp iyi bir eşyaya sahip olanlar her zaman aldıkları fikir için teşekkür ediyorlardır.Örneğin Ben Candoğan bey tavsiyesi ile bir çamaşır makinesi almıştım. Her zaman da bana önerdiği ürün için teşekkür ederim.Forumda olmasa bile Makineye baktığımda hiç tanımadığım bir insana bana bu kadar isabetli tavsiyede bulunduğu için teşekkür ediyorum.Tabi diğer ustalara da.
    Bence buranın bir forum olduğu unutulmamalı bazı insanlara sırf buraya gelip tavsiye aldıkları için ikinci sınıf insan kabul edilip kırıcı yazılar yazmamakta fayda var. Bilgi ve tecrübesini paylaşana saygımız var.Paylaşmak istemeyenin de canı sağolsun.

• Bizim fikir alanlara bir söz söylemek gibi bir hakkımız olamaz .Söylediğimiz şu makinalarını şu veya bu sebepten temin eden arkadaşların cihazlarının eksilerini artılarını paylaşırlarsa daha ii olur diyoruz.Sonucta bende fikir almak için girdim bu siteye faydalandım cihaz geldiğinde bilgi aktarmaya çalışacağım.
  • zaten beyaz eşya topiği ençok karışan yerlerden biridir ki üzerine alınana bişi demiyorum adam hemen bi hesap açıyor 1 soru sorup kayboluyor ben bundan bahsediyorum detaylı incelerseniz zaten paylaşım yapılan bi başlık var zaten link atmıştım benim görüşüm bu kimsede karışamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimoza25

Gelip fikir aldık diye mi suçlanıyoruz.Yoksa fikri bedava aldık diye mi?Sonuçta burası bir forum.Bilgili insanlar bilgilerini aktarıyor.Bizde faydalanıyoruz.Mesela bir çamaşır makinesi aldığınızda hayatınızda kaç tane çamaşır görürsünüz ki. Eğer işiniz Teknik servis veya buna benzer bir şey değilse.A makinesi ile B makinesini karşılaştırma şansına da sahip olmuyorsanız ne yazacaksınız.Sonuçta Dr. gidersiniz size ilaç yazar ve kullanırsınız.İyileşmişseniz ne ala.İyileşmemişseniz sebeini sorarsınız.Bana kalırsa burda olanda bu. Bilgisini ve tecrübesini paylaşmak istemeyen varsa kendi sorunu.Olur olmaz herşeye paylaşımda bulunmayanlar belkide olaya vakıf olmadıkları için cevap yazmıyor olabilirler.Şuna eminim ki burda gelip fikir danışanlar arada sırada da olsa gelip konulara kısaca göz atıyorlardır. buda forumun canlılığını ve işlerliğini korumasında bir nebzede olsa katkı sağlıyordur.
    Şunada inanıyorum ki buraya gelip fikir alıp iyi bir eşyaya sahip olanlar her zaman aldıkları fikir için teşekkür ediyorlardır.Örneğin Ben Candoğan bey tavsiyesi ile bir çamaşır makinesi almıştım. Her zaman da bana önerdiği ürün için teşekkür ederim.Forumda olmasa bile Makineye baktığımda hiç tanımadığım bir insana bana bu kadar isabetli tavsiyede bulunduğu için teşekkür ediyorum.Tabi diğer ustalara da.
    Bence buranın bir forum olduğu unutulmamalı bazı insanlara sırf buraya gelip tavsiye aldıkları için ikinci sınıf insan kabul edilip kırıcı yazılar yazmamakta fayda var. Bilgi ve tecrübesini paylaşana saygımız var.Paylaşmak istemeyenin de canı sağolsun.

doğru söylüyorsun haklısın, ama ne layım diye soran insan bunu yazarken üsenmiyorsa, aldıktan sonra aldım burası böyle şurası böyle diye de yazsın biz bunu diyoruz. aslında büyütülecek bişey değil, diğer alacak insanlarada hem yardımcı olur, daha öncede yardımcı olan insanlarda bundan mutlu olur. özeti bu. yazmayanları yere vurmuyoruz sonuçta, keyifleri bilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.