Şimdi Ara

HERKEZE İNAT 170TL,280TL, en UYGUN 3 ADET PSP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Marmelat

Dostum millete inat fiyat kırmana gerek yok sen satarken. Çnkü PSP Fat ilk çıktığında çoğu kişi Dolar 1.4'lerdeyken, 500 TL gibi fiyatlara aldı. Adam temiz bakmış 250 istiyor tüm herşeyiyle bu normal...

Peki şuna ne diyeceksiniz ? Z5500 429 YTL idi bir zamanlar dolar 1.2 YTL idi, hatta 1 dolar 1 tl hayalleri vardı. Adamlar o zaman almış şimdi 600 TL istiyorlar ikinci eline sıfırı 780'lerde dolardan ötürü buna nedemek gerek, normal mi bu ? İşine gelince dolar üzerinden hesapla işine gelmeyince TL maliyetinden fiyat kır.

PSP yaygınlaşmış fiyatı düşmüş spot'ta sırf yanında dvd'lerce kopya oyun satmak için 5 dolar karlarla satılmıştır piyasada...

Açıkçası adam 500 TL'ye almış ve bu adamın 150 liraya satmasını beklemek yanlıştır. Herkese maliyetine göre fiyat biçecektir. Herkes herkesin çektiği fiyata saygı duysa ve yorum yapmasa zaten millet eğer satamıyorsa elindeki malda fiyat aşağı çekmesini bilecektir... Zaten forumlarda şuna inat, ölücü vs kavramlar buranın alışveriş bölümünün meşhurlaşmasından sonra çıkmıştır.

Hayırlı satışlar... Amacım satışını bölmek değil, sadece iyice sıkıcı olmaya başlayan ve alışveriş bölümünün tadını tuzunu kaçıran, saçma sapan pazarlıklara sitemdir...

Verdiğin örnek bile yanlıs z5500 e kimse 600 lira istemiyor gir bak forma arastırmadın sanırım max 450 lira para istiyorlar.500 almıslar 200 e satıcaklar fat i tabi 250 satmaları mantıksızlık teknolojisi eskiyen , yeni versionu cıkan herşey için bu boledir bunu alırkende alan kişi zaten bunu göze alarak alır.

• teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)>
  • Arkadaştan demin elden aldım.Tanıştığım iyi oldu.Kendisi sağolsun çok ilgilendi.Herkese tavsiye ederim.
    Çooook teşekkür ediyorum

Mustafa bey, bıkıp usanmadan her türlü soruya rahatlıkla cevap verebilen ve bir o kadar da ilgili bir arkadaş. Bir aksilik olmaz ise, haftasonu pspyi almış olacağım.

Tekrar teşekkürler Mustafa bey. Bir arkadaşın yorumunda görmüştüm, "Donanımhaber'de 2.el PSP = mustafacoban"

Katılmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 20 Şubat 2009; 14:44:15 >
    sonuçta para vereceksiniz bilgi almak hakkınız
    kısmetse hafta sonuna bir pspmizi serhat beye vericecez ayrıca sade ce gta degil 3 umd orjinal oyun olacak 3de serhat beye hediyemdir.

61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)&gt;
  • ELİNDE BAŞKA PSP KALDIMI??
    Referanslar: ermanunal01 (İzmir) ,Die_SouL (İstanbul), AktifBilgi (Nevşehir) ,necroshine (İstanbul), pashha27 (İzmir), pArDon! (İstanbul), plyr (İstanbul), m134 (Eskişehir), pixel (Ankara), wild (Adana), Azad__Arda (Tunceli), FelixCrail (İstanbul), 2. el alışveriş (İstanbul), scerit (Adana), oversleep (Kütahya), XuRCuVaS (Bursa), musAKka (DH Admin), eraykizilcan (İzmir), lord_xxx (İstanbul), hunmen (Sinop), cicitto (İstanbul), mustafacoban (İstanbul), Nehars (Kütahya), cenk_uygun (Ankara), SİBGATULLAH (Konya), daemonville (İstanbul), Tulgacan (İstanbul), oiven (Rize), NIKEmRe (İzmir), By_ZGN (Adana), kadiryildiz84 (Trabzon), [S]aint (İstanbul), Gomez Addams (Kocaeli), alican88 (Adana), gs007tr (İstanbul), tristen (İstanbul), serseri (İstanbul), hasNUKE (İstanbul), kamaka (İstanbul), R@N (İstanbul), Basri Mutaf (İstanbul), sharkmmm (İzmir), GOadvance (İstanbul), Miquel (Eskişehir), vincee (Edirne), goksukasim (İstanbul), cem77 (İstanbul), ManJaQ_Blade (İzmit), zefs (Isparta), iceman76 (Adana), western-digital (Ankara), selcuk666 (İzmit) - Toplam: 50
  • mustafacoban HAYIRLI SATISLAR HAYIRLI FORUMLAR

Bu zamanda bir insanı ilk gördüğünüzde hemen bir kanıya varamazsınız. Çekimser yaklaşırsınız. Ancak Mustafa hocam, içi dışı bir olan bir arkadaşımız.

Kendisi psp ve konsollar konusunda çok bilgili. Sıkıp usanmadan sorularımı dinleyip, cevapladı. Ancak yakın zamanda konsol satış işlerini bırakacak olması üzücü. Cihaz yanında vermiş olduğu hediyeleri saysam, şaşardınız. Herşeye için tekrar teşekkür ederim.

Bu devirde bu tarz arkadaşların halen aramızda olmasına çok seviniyorum.

Tekrar edeyim;

Donanımhaber'de PsP = mustafacoban

• çok teşekkürler kendimde olan birşeyler için bir daha parar vermenizi istemedim artık psp ve konsol işlerini bıraktım.Çok yoruldum kendime ve sevdiklerime zaman ayırmalıyım.
    Tel. arıcan pm atanlarada aynı cevabı veriyorum:)
    bir ilan açtım ilgilenenler bakabilirler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30009241/mpage_1/key_//tm.htm#30009241

61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)&gt;
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.