Şimdi Ara

HERKEZ YAZACAK!! YAZMAYAN!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha daha pes etmek yok 1 haftalık mesaj yağmuruyla işi hallederiz
  • biraz zor olur o iş.
    1 sene boyunca mesaj atarsak programın süresini uzatırlar belki
  • olsun babalr biz yazalım ben inanıyorum
  • gençler başlık aşşağıya kaymasın mesaj atın mesaaaj

• beyler mesaj atıyormusunuz?
  • arkadaşlar ben çıkıyorum sizden ricam yazmayan arkadaşla verdiğim linke mesaj atsın yarın devam edecem başaranana kadar başlığı altlara indirmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

arkadaşlar ben çıkıyorum sizden ricam yazmayan arkadaşla verdiğim linke mesaj atsın yarın devam edecem başaranana kadar başlığı altlara indirmeyelim.

sen meraklanma ben konuyu ustte tutarım
  • onlar yolacakları adama hitap etmeyi tercih edeerler gerçi... bizim hangimizi yolabilirler ki o abuk şeylerle?
  • hadi beyler yarın görüşürüz yazmaya show tv ye mesaja devam bizimde pc programımız olsun lan bide semrayla ata sunuyormuş programı konuklar tülin caner vah vah. hadi eyi geceler başlık yukarıda kalsın ama aşşa inmesin mesaj atmayanlar atsın her üye bi tene atsa iş yarı yarıya 4-5 tane atalım biz.
  • Bende atim bare acaip özendim
  • bence bu iş için binlerce mail lazım
  • tamam bizde binlerce atarız uğraşırsak olur ve olacak
  • Herkes 5'er 10'ar tane farklı isim - şehir ve mail'lerden doldurup yollarsa iyi olur
  • igrenç bi program böle yanlı programlara hayatta mesaj atmam birileri zengin olsun die mesaj atıyosunuz arkadaşlar haberiniz olsun nie mesaj attığınızı düşünün bu mesajı show atacağınıza gidin NTV ye atın ozaman işte gerçek sonucu alırsınız
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende eleştiri olarak mesaj attım topic i okuyunca daha sonra diğer arkadaşlar ne düşünüyar diye topic i sonuna kadar okudum ve trasher arkadaşımın dediğine katılıyorum. Ntv yapsa böyle bir programı daha verimli olur. diye düşünmeden edemedim kendimi. Ancak gerçekten bu Silikon Vadisi adlı programın da bu tür eleştirilere ihtiyacı var. Biraz daha seviyeyi yükseltmeleri ve marka tanıtımından uzaklaşmaları gerekiyor. ki programın yapımcılarıda bu konuda bilgi sahibi kişiler. Tahminimce dergide çıkarıyorlardı hala çıkarıyorlarmı bilmiyorum. Digitürkte technologi chanel diye bir kanal da var onlar iyi yapıyorlardı digitürküde kapattırdık. onuda seyredemiyoruz artık. ama gerçekten ulusal kanallarda böyle bir programa ihtiyaç var markaların sattığı bilgisayarlarla uğraşmaktan gına geldi. Neyse konuyu saptırmayalım. Son olarak bence böyle bir program için NTV gerçekten iyi bir tercih olabilir. Ne dersiniz.

BİRDE BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİN LÜTFEN kızmak için değil dikkat çekmek için büyük yazdım.

• Yazdım birlikten kuvvet dogar
  • Herhangi cevap gelen?
  • mail bomber yapalım... cok mu abartmıs olurus.
  • İyide neden show tv ye yazıyoruz. Show TV bir zamanlar haber bültenlerini bile show yaparak sunuyordu. Adı da show haber adı üstünde yani. Show TV için reyting çok önemli. Başka kanallara da yazmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.