Şimdi Ara

HERKEZ YAZACAK!! YAZMAYAN!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • germiyoz kardeş.topic pek ilgi çekmiyo o bakımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

şimdi tam olarak napıyoruz? girip o siteye silikon vadisine sövüyo muyuz???

öyleyse seve seve yaparım

arkadaşlar programı kötülemeyelim sadece programın içeriğinin sadece pc donanım yazılım ve oyun içerikli olmasını isteyelim. bizi bilgilendirecek yararlı bir program isteyelim lütfen. küfür müfür ayıp olur.
  • Aynen şunu yazdım...

Silikon Vadisi adlı program hiç gerçekçi bilgiler vermeyerek bilgisayar dünyasına yeni atılmış kişileri yanlış bilgilendiriyor. Ayrıca programda yer alan çok sayıdaki reklamlar hiç de hoş değil. Bu program yerine daha bilgilendirici bir şeyler konulabilir. Ayy, pardon... Bu sefer de siz para kazanamazsınız.
  • ben o programı sunan herifi hiç beyenmiyorum. hazır eliniz deymişken onuda deiştittirelim.
    şöyle eli yuzu duzgun 3-4 tane bayan filan sunsa fena olmaz dimi
  • okeydir yollandı
  • hadi forum yazalım parmaklar boşdurmasın.
  • bende böyle yazdım.pek sövmedim ama

"pazar günleri yayınlanan silikon vadisi isimli programın magazin ve reklam içerikli bir program olmasından şikayetçiyim.
    bilişimle iligili programlara hakkettiği saygıyı gösterin..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

ben o programı sunan herifi hiç beyenmiyorum. hazır eliniz deymişken onuda deiştittirelim.

sen baştan niyeti bozdun beya;)
  • ben de mesaj attım. mesaj atacak arkadaşlar, mesajınızı seviyeli bir dilde yazın ve en önemlisi ne istediğinizi bilin. mesela giga adlı programı örnek olarak gösterin mesajınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flo18go -- 14 Aralık 2004, 20:12:49 >
  • Ben de yolladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omermu

quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

ben o programı sunan herifi hiç beyenmiyorum. hazır eliniz deymişken onuda deiştittirelim.

sen baştan niyeti bozdun beya;)

yok hoca yaa. benim amacım niyeti bozmak filan deil. hani programın adı silikon wadisi ya ondan 3-4 bayan sunsun dedim. yoksa ne olacakki
  • quote:

Orjinalden alıntı: flo18go

ben de mesaj attım. mesaj atacak arkadaşlar, mesajınızı seviyeli bir dilde yazın ve en önemlisi ne istediğinizi bilin. mesela giga adlı programı örnek olarak gösterin mesajınızda.

• Silikon vadisi programının magazin programına dönüşmeden kendini yenilemesini istiyorum.
    Bilgisayar donanımı üzerine daha çok yoğunlaşmalı tavsiyelerde bulunulmalı.inanın reyting daha çok artıcak.

diye yazdım.
  • giga programında ki hüseyin arkadaşım olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

giga programında ki hüseyin arkadaşım olur.

o program haala dewam ediyormu. ediyorsa hangi kanaldaydı.
  • kardeşim 3 saatlik 23.00-02.00 arası bi program oyunlar test programları yazılımlar sorun çözümle müthiş olur. yazın loow
  • giga program deil bi kere kanal ismi ve sadece biligisayar içerikli değil
  • heralde digiturkte war o
    bana hiç denk gelmedi kabloluda
  • kabloludaydı hodbirte bulamadım gameon var neyse biz işmize bakalım arkadaşlar yazmayanlar yazsın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.