SELAMINELEYKÜM GARDAŞLAR AHA BİZDE YAZDIK VALLLA KENDİZE İYİ BAKIN HA Dİ KOLAY GELSİ
ama adamda haklı...kanal birazda KAZANDIGI PARAYA BAKICAK TABİ...
sonucta, o programı haftasonu evde olup MAGAZİN ANLAYISINDA izleyenlerde vardır elbette...
UMARIM SONUC VERİR...
Bu ürün bulma işi bana da çok saçma geliyor ama...
evet herkez yazmalı devir teknoloji devri herkesin önem vermesi lazım
yazın beyleeeeeer
Ya beyler daha güzel bir mesaj yazın da copy-paste yapalım.
farklı düşünce ve görüşler daha iyi olmazmı? adamlar demesin sonra hep aynı kişi.
gönderildi...hem de tepeden
beyler yazmayan yazssın yayılıyoruz yavaş yavaş kafanızı yormayın.
walla topiciği yeni gördüm ula nasıl kaçırmışım yawww nyse bende bişi yazıyım arkadaşlar yalnız topic bayağa gerilere düşmüş hadi canlandırın biraz hadi tv8 e atıyoz dimi onlar böle şeylere önem verir ancak MAGAZİN istemiyoz
bende yazdım ama bizimkilerin yaptığı giga gibi kaliteli bi proğram olmaz herhalde adamların stüdyosu harbiden harika izimkiler yapsa herhalde iki tane adam koyarlar gelen soruları cevaplar başka bişe zannetmiyorum bence siz gene giga yı takip edin
bu başlığıwww.asusturk.com formunda da açtım birisi şu cevabı vermiş yanılmıyorsam trt de internet tv programı yapımcıklarından biri.
12 Eylül 2004, Pazar günü son yayınımızı yaptık. Seyircilerimiz bizi, biz seyircilerimizi bırakmak istemedik. Ama her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bunun da olacaktı. Bakarsınız ilerde tekrar beraber oluruz.
Seyircilerimizin şunu bilmesinde yarar var: TRT büyük bir kurum. Ankara'da program planlamada alınan karar gereğince TRT-2 kültür-sanat kanalı oldu. Bu nedenle İnternet TV ve benzeri programlar yayınına son verdi. Biz ve bizim gibi bu programın devam etmesini isteyenler ilgili mercilere durumu bildirdik. Buna rağmen bir yer bulunamadı. Bize yazılan şikayet mektuplarına bir cevap veremiyoruz. Eğer yazacaksanız aktifhat@trt.net.tr adresine yazın. Bu adrese gelen isteklerle bizzat Genel Müdürlüğümüz ilgileniyor.
Bizim birlikteliğimiz yine sürecek. En azından bu site uzun bir süre açık kalacak. Sorularınızı yazıp cevabını bekleyebileceksiniz. Bizden zaman zaman mektuplar alacaksınız. Bu mektuplar sizi rahatsız edecek sürü postalar olmayacak. Aksine yararlanacaksınız.
"Bizi izlemeye devam edin..." diyemiyoruz, fakat "Bizi ziyaret edin..." diyoruz
""Bir bilgisayar kullanıcısı olarak, iyi bir bilgisayar programı izlemek hakkım diye düşünüyorum. İnternet tv programını yayından kaldırmazı, biryandan olumlu ( daha güzel programlar için ) biryandan olumsuz buluyorum ( bizlere Silikon Vadisi gibi bir program kala kaldı ).
Yeni bir program için çalıştığınızı umarak, haddim olmada, birtakım önerilerde bulunmak istiyorum. Program daha çok soru cevap değilde, yani teknolojiler ile ilgilenmeli. Yeni yazılımlar, yeni donanımlar, son çıkan haberler, firmalar arasındaki rekabet, yeni bilgisayara başlayanlar için tavsiyeler, bilgisayar kitap tavsiyeleri, türkiyede yaygın olan programlar hakkıda bazı öneriler, yeni piyasaya çıkan oyunlar, oyun hileleri. Daha bunlara ilave edilebilecek bir çok öneri almış sınızdı.
Sunucuların daha çok genç nesilden olaması ki bunun nedeni yenilikleri takip edebilmesi ve bunlara çabuk uyum sağlaya bilmesi.
Bir bilgisayar programında olamaması gerekenler ise magazin programları gibi hediye dağıtma hiç hoş diğil. İzleyicilere yarışma programı havası verilmemeli. Çünkü normal bir yarışma programından bir farkı kalmıyor. Ayrıca sütüdyo ortamıda normal bir tv programı gibi değilde bir Bilgisayar programa olduğunu gösterir biçimde olmalı.
Örnek vermek istemedim ama bir Alman kanalında yayınlanan GİGA adlı program örnek alınarak bir program hazırlana bilir. Hatta bu program türkçe dublaj ile yayınlana bilir. Eski bölümleri bile bizle yani Türk Bilgisayar kullanıcılarına birşeyler öğrete bilir.
arkadaşlar bırakın programı gigadan haftada bir iki saat dublaj yapsınlar tamam. o da yeter.......silikon vadisi tamamen silikon... hiç bi kanalda yapmaz program anca büyük bi sponsor bulurlarsa tamam. yoksa YAPMAZLAR.... BENDE MAİL GÖNDERDİM YİNEDE. NTV CNN TURK TV 8 HABER TURK
topiği kınıyorummm!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Balakgazi
topiği kınıyorummm!!!!
bende seni kınayarak öpüyorum canım.
Ben de tam bunu yazacaktım, sadece giga programını alıp türkçe dublaj yapsınlar yeter. süper olur.
quote:
Orjinalden alıntı: scudman
arkadaşlar bırakın programı gigadan haftada bir iki saat dublaj yapsınlar tamam. o da yeter.......silikon vadisi tamamen silikon... hiç bi kanalda yapmaz program anca büyük bi sponsor bulurlarsa tamam. yoksa YAPMAZLAR.... BENDE MAİL GÖNDERDİM YİNEDE. NTV CNN TURK TV 8 HABER TURK
bizde bişi yazam ne yazamki
Hafif bir müjde versemmiki... emin omamakla birlikte bu akşam kablotv kanalları arasında technologychannel(yazım yanlış olabilir..)tv nin test yayını gördüm ..şu an itibariyla yok ama kablotv nin uyguladığı dönüşümlü tarzda başlamış olabilir .... hiçbirşey göstermiyordu sadece logosunu dönüyor ve bi arkaplan vardı..bu ne olaki dedim ve altta yukarıda yazdığım kanal ismini okudum ..test yazısı felanda vardı...digiturkteki kanal olabilir belki(hiç izleme şansım olmadı)..en azından bu kanalda izlenecek bi program bulamazsak nerede bulacağız acaba??