Şimdi Ara

HERKEZ YAZACAK!! YAZMAYAN!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Giga TV nereden bulurum?? Evde kablo TV de var Digiturk de...

Y A R D I M M M M !!

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

kardeşim bırak gigayı showtv ye mesaj at sen

İlk atanlardandım ben kardeş.. Sen benim soruma cevap ver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

pazar günleri saat sabah 11 civarı trt 2 seyredin

Artık yok o program. Sitlerinde şunlar yazıyor.

" Seyircilerimizin şunu bilmesinde yarar var: TRT büyük bir kurum. Ankara'da program planlamada alınan karar gereğince TRT-2 kültür-sanat kanalı oldu. Bu nedenle İnternet TV ve benzeri programlar yayınına son verdi. Biz ve bizim gibi bu programın devam etmesini isteyenler ilgili mercilere durumu bildirdik. Buna rağmen bir yer bulunamadı. "
  • Benda mail attım

• quote:

Orjinalden alıntı: trasher

bak arkadaşım ben senin cebine para giriyo DEMEDİM BİİİR...!

Bilmiosan sana söliim eğer talep varsa arz tabii ki olur bunun senin tabirinle dalga geçer gibi sms zannetme dediğin e-mail olayı bak arkadaşım maille neler yapıldıgını nerelere varıldıgını e-ticaretin ne oldugunu bilmiosan zaten mailin önemini anlamayazsın buda İKİİİİİİİİİ....!

ha sen bize deki kardeşim ben böle böle bişey yapmayı düşünüyorum işte içerigi şu olacak bunlar anlatılcak marka yanlısı olunmayacak bilgisayar hakkında bilgisi olmayan adamlar canlı yayına çıkmayacak herhangibir şirketten canlı yayın yapmayacağım stüdyoda nevarsa saldırcam de AHA DA BURDA SÖLÜYORUM BEN BİREYSEL OLARAK ELİMDEN NE GELİYOSA YAPICAM İSTER MAİL İSTER SMS İSTER FAX İSTER BİLMEM NE yeter ki samimi ol

saygılar

Yazmayacaktım ama yine dayanamadım...

bosuna mail atmayın kimsenin cebine para gitesin diyen ben değilim. ayrıca B2B, B2C, e-ticaret denilen kavramların ne demek olduğunu biz daha o kavramlar Türkiye'de yokken gazetelerde yazıyorduk arkadasım, bana öğretme... kim olduğumu bilmiyorsan araştır biraz... kanallara biz adam gibi program istiyoruz demenin e-ticaretle ne alakası var, komik olmayın yaa...

İki.. bir firmanın yerinden ya da değil, herhangi bir yerden istenilen içerikte istediğimiz bir sekilde program yapılabilir... Önemli olan ne istediğini bilmektir. Ayrıca program canlı filan da değil... AA sen stüdyoyu bize ayarlayabiliyorsan bedava valla hemen yardıma kos o zaman... bekliyorum... Genelde fiyatlar 5 ila 10 bin USD arasında değişiyor. Varsa bulabildiğin bir yer, ben yardıma gönülden razıyım... hatta gel sun... bende sana sonuna kadar destek veririm...

ama amac agresiflik yapmaksa, iste onda yokum.. adam gibi mesajlar bekledim o kadar...

saygılar...

dincer

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

30 bin kayıtlı üyesi bulunan bir siteye Tvde program yapan şahsın geyik demesi hiç hoşuma gitmedi. Biz geyiksek sende geyik bokusun

Siteye geyik gözüyle baksam burada olmazdım.. Her zaman takip etmeye çalıştığım bir site burası...
    Geyik dediğim, kendini bilir zat-ı muhteremin söyledikleridir.. Hemen bunu siteye mal edip üzerine bir de hakaret savurman, bu lafı benimsemen anlamına gelir... kusura kalma...

orada "Siz" kelimesini kullanmam, hala duyduğum saygıdandı... Siteye karsılık değildi...

dincer
  • Bir
    da ben yazdım
  • KARDEŞİM BİZ BİŞEYLER YAPALIM DİYE Bİ ATARAFIMIZI YIRTTIK BİR GÜN GELMEDİK FORUM DAĞAITMIŞSINIZ ORTALIĞA BEN DİNÇERE HAK VERİYORUM BEYLER. OMERMU SENDE AYIP ETMİŞSİN

KARDEŞİM ŞU AN BİZ ADAM GİBİ PC PROGRAMI SUNACAKA VE TASARLAYACAK TEK KİŞİ KANALDA BİZLERİ ADAMDAN SAYIP ELEŞTİRELEMİZE CEAVP VERİYOR SİZ ADAMA HAKARET EDİYORSUNUZ OLMAZZZ. DİNÇER BEN ARKADAŞLARIN ADINA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM KARDEŞİM NE YAPABİLİRSEK YAPALIM DİĞER FORUM ADMINISTIRLARIYLA DA YAZIŞALIM.
  • Silikon Vadisi denen program bir bilgisayar programı değil sadece Vatan Bilgisayarın ve sattığı ürünlerin reklamını yapan bir program.
    Donaımları güya Chip dergisi yazarları yapıyor ama hep yanlış bilgiler veriliyor. Gerçekte performansı düşük bir donanım övüle övüle bitirilemiyor.
  • BEYLER NTV YE DÖNELİM HERKEZ ORAYA.
  • sayyfayı açmıyor. ne iş tekrar deneyelim omermu dene bakim kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahmurat

Silikon Vadisi denen program bir bilgisayar programı değil sadece Vatan Bilgisayarın ve sattığı ürünlerin reklamını yapan bir program.
    Donaımları güya Chip dergisi yazarları yapıyor ama hep yanlış bilgiler veriliyor. Gerçekte performansı düşük bir donanım övüle övüle bitirilemiyor.

komedi +1
  • bak kardeşim benim senin kim oldugunu araştırmak gibi boş işlerle uğraşacak zamanım yok sadece senin için tekrar ediyorum çünkü görüyorum ki anlama güçlüğü çekiyosun büyükte yazmak istemiyorum ama lütfen dikkatli oku sana herşeyi açıklamaktan bıktım valla bundan sonra cevap verirken düşün.....

1. cebine para giren sen diil VATAN BİLGİSAYAR.................(sen diilsin kardeşim sen yoksun yani ok?)
    2. ben sana e-mail le yapılan olayları ve çözülebilen sorunları gösterdim yani sms ten daha kesin bi araç olduguna inanıyorum çünkü sms 160 karakter e-mail sonsuz kardeşim.......

öle yok cevap yazıyorum yok yazmıyorum falan diip burda sanal alemde kimseye ters laf etme.....

alıntı

KARDEŞİM BİZ BİŞEYLER YAPALIM DİYE Bİ ATARAFIMIZI YIRTTIK BİR GÜN GELMEDİK FORUM DAĞAITMIŞSINIZ ORTALIĞA BEN DİNÇERE HAK VERİYORUM BEYLER. OMERMU SENDE AYIP ETMİŞSİN

KARDEŞİM ŞU AN BİZ ADAM GİBİ PC PROGRAMI SUNACAKA VE TASARLAYACAK TEK KİŞİ KANALDA BİZLERİ ADAMDAN SAYIP ELEŞTİRELEMİZE CEAVP VERİYOR SİZ ADAMA HAKARET EDİYORSUNUZ OLMAZZZ.

alıntı

kardeşim sende çok ayıp etmişsin böle de laf sölenmez ki o kim ki bizi adamdan sayıp bizim mailimize cevap veriyomuş o tür programları kuracak sana ben bi ton adam gösteririm

lütfen arkadaşlar düşünmeden yazı yazmayın... ayrıca öle yok ben foruma girmiyorum yok burası geyik yok yazmıcaktım dayanamadım tarzı konuşmalarla biyere varamazsın ya çıkarsın delikanlı gibi konuşursun yada çeker gidersin öle yok benim işim bitti üyeliğimi silin falan komik oluyosun millet bide seni tv de izliyo yazık valla

• trasher kardeş senin o tonla getireceğin adamlar belliki kilo ile satılıyor sende onlardan birimisin? anlamadım!
    belliki senin bu foruma hiç bir katkın yok sırf geyik olsun zaman geçsin muhabbeti. düşünerek yazın demekle de çok zeki olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. seninde dedğin gibi burası sanal ortam. öpüldün canım.
  • benim siteye katkımı bilen bilir kardeşim sana burda anlatmak için vakit kaybedemem ayrıca küçük harflerle yaz kör diiliz görüyoruz bakıyorum ki bu konu tam senin popülariteni arttırmak için bire bir olmuş ama ben yanlış bişey söylemiyorum bana SANA TERS GELEN CÜMLEMİ YAZ noldu laf söledik eleştirdik die alındınmı.... laf ağızdan bi kere çıkar arkadaşım sonra geriye dönmesi öle kolay kolay olmaz oyüzden sen resmen kendi yazında bizi küçük görüyosun hadi yalan de ne anlatmak istedğini söle yada adamı ulaşılmaz biriymiş gibi tanıtıyosun bölemi anlatılır senin anlatmak istediğin konu ayrıca dincka ile bi bağının olmadıgını temennii ederim... hala düşünmeden yazıyosun farkında diilsin ben ne sana ne dincka ya nede birine karşıyım eleştirim sana sadece yanlış söz sölediğin konusundaydı ve kabul et yanlış cümle kullanmışsın ayrıca bu arkadaşın amacı reyting midir nedir ki bunuda elde etti bütün forumu saçma sapan bi kaosa soktu benden bu kadar ha bu arada

• traşşş-her kardeşim bak sana düşünerek cavep verecem erihsan fi hallefek erihsan fi kut immek nasıl?

bu arada siteye bi dallamanın katıldığını herkez biliyor bu başlığın havasınıda sen bozdun senin gibi insanlar olgunluğa ulaşamamış birilerine birşeyleri kanıtlamaya çalışan cahillerdir ve hint cühere(burası çok komikti hint cühere) neyse fazla uzatmayacam bu foruma çok şey kattın seni tebrik ediyorum birdaha öpüldün. zip ibib zip. bu gülücüklü mesajlarla öne çıkamazssın. bu arada küçükken damdan düştünmü?
  • arkadaşlar bo tartışmaları bırakıp ntv ye mesaj atalım. adres aşşağıda

teknoloji@ntvmsnbc.com
  • reyting yerlerde sürünür magazin olmazsa kim izlicek.yani magazin istemiyorum ama ben ama bizim millet böyle.televolenin reytinginin bukadar yüksek olmasıda bunun en büyük ispatı.reytingi düşük bi program yerine gider televole koyar adam.sonuçta reyting olmazsa onlarda batar..adamları suçlu görmüyorum sonuçta realitelere göre hareket ediyorlar. bizim milet böyle ne yapsınlar.yoksa ciddi bi ihtiyac görse adamlar niye yapmasınlar sonuçta para kazancaklar.bence reyting yerlerde sürünür ve açılsada kısa zamanda down olur.biglisayar dergilerinin durumu bile ortada.işi ciddiye alabilen bi millet değiliz bence.çok bilgisayarla uğraşan var ama kimse emek harmak istemiyor.ciddiye alan olsa bilgisayar sektörü uçardı zaten.toplum olarak teknolojiyi seven bi milletiz ama hep kolaya kaçıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicoo -- 17 Aralık 2004, 17:35:45 >
  • teknoloji@ntvmsnbc.com
  • Yazmadım.. Yazamaycağım Yazmıyorum...
  • senin görüşündür.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.