http://img301.imageshack.us/img301/8961/bunedw1.jpg laterden böyle bişi geldi arkadaşlar bilgisi olan warmı siteye girmedim korktum :S
quote:Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal LecterSalamasyon letter inanma sakın verdiği siteye giriş yapma.bir ara o letterı ko nun resmi sitesi atıyordu millette saflardan yararlanıp itemlerine çökmek için dandik dandik siteler açıyor
quote:Orijinalden alıntı: AtillaHuNbir ara o letterı ko nun resmi sitesi atıyordu millette saflardan yararlanıp itemlerine çökmek için dandik dandik siteler açıyorAlıntıları Göster Hep atıolar takma gül geç...
quote:Orijinalden alıntı: Jim®eii.TrHep atıolar takma gül geç...Alıntıları Göster sende onlara at letter aynen şöle eğer letter il bana id ve passinizi bize yollarsanız 999 gün gold premium ve sınırsız kc kazanacaksınız
quote:Orijinalden alıntı: qu1tismin t5vke mi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: qu1t ismin t5vke mi iyiki sildik adımızı da :)
quote:Orijinalden alıntı: Jim®eii.TrHep atıolar takma gül geç...Alıntıları Göster sen diesdesin aynı letter dün diesde banada geldi letterdan bi cevap yazdım() sende yaz
quote:Orijinalden alıntı: Kugelfungquote:Orjinalden alıntı: qu1t ismin t5vke mi iyiki sildik adımızı da :)Alıntıları Göster zaten girmedim siteyede bilgisi olan warmı die sordum saolun arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: Kugelfungzaten girmedim siteyede bilgisi olan warmı die sordum saolun arkadaşlar Alıntıları Göster Forumu hiç takip etmiyormusun şu ana kadar bununla ilgili onlarca konu açıldı
quote:Orijinalden alıntı: BiqBanqForumu hiç takip etmiyormusun şu ana kadar bununla ilgili onlarca konu açıldı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_ Forumu hiç takip etmiyormusun şu ana kadar bununla ilgili onlarca konu açıldı konuyu yazmadan önce bi baktım öyle bi konu warmı die her zaman da foruma giremiyorum :)
quote:Orijinalden alıntı: Kugelfungquote:Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_ Forumu hiç takip etmiyormusun şu ana kadar bununla ilgili onlarca konu açıldı konuyu yazmadan önce bi baktım öyle bi konu warmı die her zaman da foruma giremiyorum :)Alıntıları Göster basit fake lamer leri cümlede ilginç oldu ama
quote:Orijinalden alıntı: NidderuNbasit fake lamer leri cümlede ilginç oldu amaAlıntıları Göster DİES DE YAYGINLAŞTI BUNLAR
quote:Orijinalden alıntı: st-soalayı hacker bunların Alıntıları Göster böyle şeyler yapanların akıl sağlıklarından şüphe ediyorum