Şimdi Ara

Herkez Ardream Çarını Tanıtıyor Bende CZ Çarımı Tanıtıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LwL 67 +8 Raptor , +3 Rebirt Shell Set , 2 tane Warior Earring +1 , yuzuklerim yok en kısa surede tamamlıcam sizce bu çar yaparmı? SS yoq ama koyucam oyuna girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McQuuen -- 28 Nisan 2007; 23:17:44 >

• iş yapar gzl çar
  • BENCEDE İŞ YAPAR BU ZAMANA KADAR YAPMADI MI? GÜZEL CHAR
  • No ss no güven.
    ss koy yoksa Ziyaaaaaaa diye bağırcam.
  • 1.Hangi Serverda olduğuna bağlı
    2. Böyle bir charın varmı yokmu o da meçhul
  • Serverına bağlı ..
  • olm lan 67 çar vardı itemleri ark dan aldım çok ii kankam okul arkım SS koycamda guvenim yoq hack olayı çıktı amq gecen gün bizim int cafede adam +7 hell breaker çalmış +8 e bastı siz uyuyun resim vererek sonra diosunuz çarım soyuldu dikkat
  • çar beramusta
  • quote:

Orjinalden alıntı: aelmacioglu

iş yapar gzl çar

• lwl 59server manes elımde +7 hsard +5 rebirt md kolyem pp ustum +7 chtiin armor set kafalık +7 dd yuzukler kekuri ring kupem +5 +6 onlar biraz dandik belt belt str giydim yer acısından +10 str belt
  • tek eksiğin lvl ve en önemliside o , bence en kısa sürede 70 olmaya bak
  • düzgün konuş velet uZA git şu forumdan senin gibi yeni yetmelere ihtiyaç yok ßß
    quote:

Orjinalden alıntı: McQuuen

olm lan 67 çar vardı itemleri ark dan aldım çok ii kankam okul arkım SS koycamda guvenim yoq hack olayı çıktı amq gecen gün bizim int cafede adam +7 hell breaker çalmış +8 e bastı siz uyuyun resim vererek sonra diosunuz çarım soyuldu dikkat
  • Ss bekliyorus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.