Bildirim
Herkez Ardream Çarını Tanıtıyor Bende CZ Çarımı Tanıtıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iş yapar gzl çar -
BENCEDE İŞ YAPAR BU ZAMANA KADAR YAPMADI MI? GÜZEL CHAR -
No ss no güven.
ss koy yoksa Ziyaaaaaaa diye bağırcam. -
1.Hangi Serverda olduğuna bağlı
2. Böyle bir charın varmı yokmu o da meçhul -
Serverına bağlı .. -
olm lan 67 çar vardı itemleri ark dan aldım çok ii kankam okul arkım SS koycamda guvenim yoq hack olayı çıktı amq gecen gün bizim int cafede adam +7 hell breaker çalmış +8 e bastı siz uyuyun resim vererek sonra diosunuz çarım soyuldu dikkat -
çar beramusta -
quote:
Orjinalden alıntı: aelmacioglu
iş yapar gzl çar
-
lwl 59server manes elımde +7 hsard +5 rebirt md kolyem pp ustum +7 chtiin armor set kafalık +7 dd yuzukler kekuri ring kupem +5 +6 onlar biraz dandik belt belt str giydim yer acısından +10 str belt -
tek eksiğin lvl ve en önemliside o , bence en kısa sürede 70 olmaya bak -
düzgün konuş velet uZA git şu forumdan senin gibi yeni yetmelere ihtiyaç yok ßß
quote:
Orjinalden alıntı: McQuuen
olm lan 67 çar vardı itemleri ark dan aldım çok ii kankam okul arkım SS koycamda guvenim yoq hack olayı çıktı amq gecen gün bizim int cafede adam +7 hell breaker çalmış +8 e bastı siz uyuyun resim vererek sonra diosunuz çarım soyuldu dikkat
-
Ss bekliyorus.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X