Şimdi Ara

HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hadi bakalım
  • İnanmayın belyer
  • İnanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM
  • O zaman bende senden özür diliyorum. nedenini bende bilmiyorum ama olsun içimden geldi.

• Affetmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibret olsun hepinize!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Lee Harvey Oswald @Agire Jiyan @BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Tamam. @Requiestcat in Pace @Ferrarisini Satan Adam
  • İnanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptın ki özür dileyeceksin.
  • Hocam herkes alıntılarda kötü şeyler yazdı ondan ötürü. @Thrax

Aslında bana laf atmayana zaten atmam. Neden yorumlarımdan bazı kişiler nefret ediyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Hocam herkes alıntılarda kötü şeyler yazdı ondan ötürü. @Thrax

Aslında bana laf atmayana zaten atmam. Neden yorumlarımdan bazı kişiler nefret ediyor anlamıyorum.

Sürekli trollük yapıyorsun o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra dikkat edeceğim.
  • Elimi öp

• quote:

Onlara kafayı takarsan bu forumdan zevk almazsın. Ben 2000 küsür seneden beridir, bu foruma takılırım. Aslında çoğu zamanı mı Dahili Bileşenler de geçiriyorum. Bileşenler hakkında yazacak kadar bilgili ve deneyimsiz olduğum için ve kişileri yanlış yönlerdirmemek için sadece öğrenmek amaçlı okuyorum. Ayrıca burada daha önce üye olupta şimdi yönetici olan bir çok kişi var. İsimleri bende kalsın çoğu ile arkadaşlık kurmuşuzdur, kimisi ile tartışmışızdır. Uzun lafın kısası bildiğini okuyacaksın burada, senin hakkında ne düşündükleri sadece onu bağlar. Bunu geçtim düşünenin üzerine vazife değil durum. Mesela bu tipler futbol bölümünde oyuncular hakkında konuşuyor, burada geliyor kişiler hakkında konuşuyor. Ama hiç kendisine sormuyor acaba hata bende mi diye. Evet kimse durduk yere birşey demez yapmaz insana, mağdem rahatsız oluyorlar, bloklarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 21 Ocak 2015; 14:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Onlara kafayı takarsan bu forumdan zevk almazsın. Ben 2000 küsür seneden beridir, bu foruma takılırım. Aslında çoğu zamanı mı Dahili Bileşenler de geçiriyorum. Bileşenler hakkında yazacak kadar bilgili ve deneyimsiz olduğum için ve kişileri yanlış yönlerdirmemek için sadece öğrenmek amaçlı okuyorum. Ayrıca burada daha önce üye olupta şimdi yönetici olan bir çok kişi var. İsimleri bende kalsın çoğu ile arkadaşlık kurmuşuzdur, kimisi ile tartışmışızdır. Uzun lafın kısası bildiğini okuyacaksın burada, senin hakkında ne düşündükleri sadece onu bağlar. Bunu geçtim düşünenin üzerine vazife değil durum. Mesela bu tipler futbol bölümünde oyuncular hakkında konuşuyor, burada geliyor kişiler hakkında konuşuyor. Ama hiç kendisine sormuyor acaba hata bende mi diye. Evet kimse durduk yere birşey demez yapmaz insana, mağdem rahatsız oluyorlar, bloklarlar.

Beni eski halime döndürmeyi başardınız bu gidişle. Eğlenmek için giriyorum zaten konu dışına. Haklısınız.

• Önemli değil canım yani ne olacak insanlık hali..

Not: Konu neydi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Beni eski halime döndürmeyi başardınız bu gidişle. Eğlenmek için giriyorum zaten konu dışına. Haklısınız.

Valla eski hal değilde, başkası değil kendin olacaksın. Takıl, herkes saçma sapan şeyler yazıyor.Mesela her konuyu Dil, Din , Irk kavgasına çekenlere ses çıkarmaz halkımız. Ama senin gibi kendi halindeki adama bulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 21 Ocak 2015; 14:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee Harvey Oswald

Hadi bakalım

Demet akalın
  • Aynı konudan en az 100 kere açmış biri olarak söylüyorum, pek inandırıcı gelmedi bana açtığın bu konu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.