Şimdi Ara

Herkesten özür dileyerek soruyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktor Anestol Pomad diye bir krem verdi. Araştırmalarıma göre biraz acıyı dindiren bir etkisi var. Fakat kullanma talimatı olarak pek açık bilgiler yok. Çok içeri kadar mı sürülmesi gerekiyor kremin?( anladınız siz onu :) )
  • anestol pomad %5 civarinda lidokain icerir. Daha acik konusursam seninde anlican dilde lokal anestesi gibi bir seydir suruldgu yerin sinir sinyallerini gecici olarak engelleyen bir ilactir eger alerjiniz varsa kesinlikle kullanmayin ve eger kesik soyulmus bir yere surcekseniz saglikli deriye oranla az surun cunku tahris olan yer acik oldugundan saglikli deriye gore daha fazla emebilir lidokainin fazla kullanilip kana fazla emilmesi sonucu ölüme varan olumsuz etkiler olabilir aman ha dikkat et doktora ve eczanenize tekrar nasil kullanman gerektigini danis. (daniscagin kisi erkek olsun. Daha acik konusabilirsin ) gecmis olsun dileklerimle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0restw0w

anestol pomad %5 civarinda lidokain icerir. Daha acik konusursam seninde anlican dilde lokal anestesi gibi bir seydir suruldgu yerin sinir sinyallerini gecici olarak engelleyen bir ilactir eger alerjiniz varsa kesinlikle kullanmayin ve eger kesik soyulmus bir yere surcekseniz saglikli deriye oranla az surun cunku tahris olan yer acik oldugundan saglikli deriye gore daha fazla emebilir lidokainin fazla kullanilip kana fazla emilmesi sonucu ölüme varan olumsuz etkiler olabilir aman ha dikkat et doktora ve eczanenize tekrar nasil kullanman gerektigini danis. (daniscagin kisi erkek olsun. Daha acik konusabilirsin ) gecmis olsun dileklerimle .

Valla korktum ya. 1 Hafta sonra kontrol için tekrar gidecem doktor neden kullanmadın demesin diye 1-2 defa kullanacaktım ama kullanmak yemiyor :P Doktor çatlak oluşmuş demişti o yüzden yazdı kremi. Hiç kullanmasam mı acaba

• bana da 1 kez oldu ama o gün fıstıklı bi şey yemiştim heralde çıkarken zorladı yırttı ortalığı :D o yüzdendi sonra olmadı ama insan bi tırsıyor :D:D

• Çivi çiviyi söker derler, acıyı baharatı çoğalt düzelir.

• 1 kere olduysa iyi.

Bende ibs var kronik kabızlık, yemek yemek istemiyorum gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı.

:(

• 1 kere olduysa iyi.

Bende ibs var kronik kabızlık, yemek yemek istemiyorum gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı.

:(

• bende de olmuştu, bir süre bebe bisküvisi ile beslendim bağırsaklarım tahriş olmasın diye :D işe yaradı mı bilmiyorum ama şu an sorunum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun(makat çatlağı) şuan bende de var.doktor anestol pomad ve fito krem adında 2 krem verdi.2 haftadır kullanıyorum ama şuan için herhangi bi gelişme olmadı sorun hala devam ediyor.sende düzelme oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

aynı sorun(makat çatlağı) şuan bende de var.doktor anestol pomad ve fito krem adında 2 krem verdi.2 haftadır kullanıyorum ama şuan için herhangi bi gelişme olmadı sorun hala devam ediyor.sende düzelme oldumu ?

Benden bir daha kan gelmedi hiç. Bu hafta kremi kullanacağım ama nasıl kullanacağım onu da bilmiyorum. Kremi sürüp 1-2 saat sonra temizliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

aynı sorun(makat çatlağı) şuan bende de var.doktor anestol pomad ve fito krem adında 2 krem verdi.2 haftadır kullanıyorum ama şuan için herhangi bi gelişme olmadı sorun hala devam ediyor.sende düzelme oldumu ?

Benden bir daha kan gelmedi hiç. Bu hafta kremi kullanacağım ama nasıl kullanacağım onu da bilmiyorum. Kremi sürüp 1-2 saat sonra temizliyor musunuz?

anladım.bende de çok az bi kanama var.gece kremi sürüp yatıyorum.sabah kalktığımda da yıkayıp tekrar sürüyorum. 2 saat sonra falan duş alıp öyle güne devam ediyorum.mercimek tanesi kadar parmağına sık öylece sür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.