Şimdi Ara

Herkesin üstündeki sinir , gerginlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese winidipuhtan selamlar , böyle bi konu açma gereği neden duydun git balini ye diyenler çıkabülür fakat yorumlara ve sokaktaki insanlara baktığımızda herkes kavga etmek için , bir birine laf atmak ve egosunu tatmin etmek için yer ariyor. Gerek nahbakanimiz olsun gerek şuna zam vs birleşince insanlarin üstünde büyük bir gerginlik oluşmuş 8 yaşındaki çocuk bile artik sinir krizleri geçiriyor. Sizin de bu konudaki görüşlerinizi almak istedim

• Bence kişinin kendine hakim olabilmesi,bilgi düzeyinden gelir.Cahil insanlar her şeye bağırır,sinirlenir.Ne kadar kötü durumda olursak olalım mantıklı davranmak gerek.
  • bence orucun etkisi bunlar gerçi ben her zaman sesim yüksektir ama son zamanlarda baya yüksek

• upball
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

bence orucun etkisi bunlar gerçi ben her zaman sesim yüksektir ama son zamanlarda baya yüksek

O elini indir

• Adam bali yiyormuş bu kafanın neyin kafası olduğu anlaşıldı.
  •  Herkesin üstündeki sinir , gerginlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne gerginliği arkadaşım delimisin ülke eyiye gidiy.Mersin ben.
  • Millet orucu ibadet etmek için değil gösteriş için veya çalıştığı yerden atılmamak için tuttuğundan böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Bence kişinin kendine hakim olabilmesi,bilgi düzeyinden gelir.Cahil insanlar her şeye bağırır,sinirlenir.Ne kadar kötü durumda olursak olalım mantıklı davranmak gerek.

bunu yazmak için girmiştim hocam.Gerçekten etrafıma baktığımda ne kadar anlayışsız,hoş görüden yoksun,empati yeteneği zayıf insan varsa hepsi en fazla orta okul mezunu.
    İnsanı hayvandan üstün kılan tek yönü aklıdır.O aklı kullanmadıkça da hayvandan farkımız kalmıyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winidipuh

Öncelikle herkese winidipuhtan selamlar , böyle bi konu açma gereği neden duydun git balini ye diyenler çıkabülür fakat yorumlara ve sokaktaki insanlara baktığımızda herkes kavga etmek için , bir birine laf atmak ve egosunu tatmin etmek için yer ariyor. Gerek nahbakanimiz olsun gerek şuna zam vs birleşince insanlarin üstünde büyük bir gerginlik oluşmuş 8 yaşındaki çocuk bile artik sinir krizleri geçiriyor. Sizin de bu konudaki görüşlerinizi almak istedim

Ülkemizi yöneten insana çirkin bir şekilde saygısızlık yaparak 'nahbakan' demen senin ne kadar gereksiz bir insan olduğunu gösteriyor. Fazla uzaklarda arama senin gibi insanlar yüzünden milletin sinirleri tepesine çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.