Şimdi Ara

herkesin tatili cumartesi pazar olmamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köleler napıyor. hepsi pazartesi 7de kalkıyor işe gidiyor akşam 6da eve kendini zor atıyor. salı çarşamba perşembe cuma aynı.

derken lanet olası cumartesi geliyo.
    tüm köleler hepsi lanet olası marketlere hurraa üst üste. tüm kafeler restoranlara üst üste. nefes alamadan sıra bekleye bekleye.

derken pazartesi geliyo aynı döngü.
    bu döngüyü bozmak şart.yoğunluğu dağıtmak şart.

çünkü bu şekilde haftaiçi de haftasonu da kötü geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 9 Temmuz 2019; 10:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen ne diyorsun hacı abi ya
  • Ayni olayi dusunmustum ben de bir ara ama dusundukce fabrika inegi gibi hissettim kendimi, o yuzden biraktim dusunmeyi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pazar günü her şeyin tatil olması gerek, kafe avm falan da kapansın, yasak olsun açmaları. Avrupada bazı yerlerde öyle, market bile kapalı, sadece bazı mini büfeler benzinlik marketleri açık.

• Hocam katılıyorum. Haftanın 8 günü tatil olmalı.
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    haftanın 5günü çalışıp,pazar günleri alışverişe çıktığında, heryerin kapalı olması sana büyük haz veriyor anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pazar ve Pazartesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

haftanın 5günü çalışıp,pazar günleri alışverişe çıktığında, heryerin kapalı olması sana büyük haz veriyor anlaşılan.
    İnsan gibi max 8 saat çalışıp, günün diğer saatlerini de değerlendirebildiğim ve gerekli alışverimi yapabildiğim için evet, pazar günü tamamen dinlenebilmek ya da doğaya karışabilmek güzel. Ayrıca Cumartesi gününü de süblimleştirdiniz sanırım
    Tabii ki günde 12 saat köle gibi çalıştırılmanın da sonu gelmeli, yani pazarın herkes için tatil, inziva günü haline gelmesi öncesinde ciddi bir süreçten geçilmeli zaten. Aksi taktirde hayal edebileceğiniz bir şey değil biliyorum, başta bana da garip gelmişti ama zamanla alışıyor insan.

umarım her pazar acil bişeye ihtiyacın olur ve her seferinde kapalı dükkanlar görüp bu söylediklerinden pişman olursun.

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyası da gerçek dünyası da dar bir insan olduğun kadar aklın da kıt. Köle gibi çalış tatil günlerinde de eğlenemiyorsun zaten, bela okumama gerek bile yok.

ne oldu? korktun mu bedduayı yedik her pazar heryer kapalı olursa hapı yutarım mı dedin?dediğin gibi haftaiçi halledersin koçum.

senin hakaretlerinin yanında benim sözlerim iltifat kalır. sen hayatın gerçeklerinden uzak orda hikaye anlatıyorsunda,gerçek hayat aynen benim anlattığım gibi.insanlar hafta içi işte hafta sonu üst üsteler.herhangi bir avm de çarşıda pazarda restoranda bu gerçeği apaçık görebilirsin.gerçekler daha kötü..daha iyi değil.bu nedenle pembe hayallerinle baş başa kal kardeşim.

• Pazar gününden iğreniyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben sadece çarsamba günü izinliyim evet hizmet sektörü

• pakaji kullanıcısına yanıt
    “İtin bedduası kabul olsa gökten kemik yağar.” Ben sadece aptalca olduğu için sinirlenip cevapladım, yoksa zaten hayat düzenim pazar günleri bir şeye ihtiyaç duymayacak şekilde zaten. Acil dediğin ne olabilir ki? Saçmalık yani ondan korkmam.

Benim bahsettiğim olay şuan yaşanan bir şey, hayalden değil var olan bir şeyden bahsettim zaten. Köle gibi çalışmaya ve “üst üste” haftasonu geçirmeye devam etsin o zaman bizim insanımız.

• Tatilime kendim karar verebildiğim için çok şanslıyım o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 9 Temmuz 2019; 15:21:7 >
    seni forumda daha önce nasıl görmedim hayret. daha önceden bloğu çakardım.
    böylece abuk sabuk mesajlarına daha az maruz kalırdım.
    burası benim hayatım şöyle ehehehe geberin ezikler deme yeri değil. burası konuları konuşma yeri.
    acil dediğim ne olabilir . evde musluk bozulur evi su basar herkes ormana gezmeye gider yaptıracak adam bulamazsın.elektrik arızası çıkar evin komple elektriği gider,buzdolabındaki buzlar erir. anahtarı evde unutursun bütün anahtarcılar kapalıdır kapıyı kırmak zorunda kalırsın.bişey almayı unutursun haftaiçi vs vs.

işi gücü bıraktın ahkam kesmeye ezmeye çalışıyorsun ama öyle her önüne geleni ezmeye çalışma birader.bu alçakgönüllülüğe de adamlığa da uymaz.
    benim için problem yok diyorsan, takıl kafana göre.
    benim anlattığım toplumun yüzde 80lik kesminin hayat hikayesi ise, birkaç zırtapozun ne yaptığının önemi yok.

• Edit: aman neyse sen devam et idc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 9 Temmuz 2019; 15:41:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.