Şimdi Ara

HERKESİN SEVDİĞİ SİZİN SEVMEDİĞİNİZ FİLMLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

300 spartalıyı hatırlattın hocam sağol onuda listeme ekliyeyim oda felaket kötüydü

İlk filmi yoksa ikincisimi ?

İlk film hocam, ben Gerard Butler'ı çok severim ama filmi beğenmedim. Zevk meselesi tabiki

Herhalde zevk meselsi anlıyorum saygı duyuyorum gearard aslında büyük yapımlarda başrol görtmeyi istiyoruz hele önümüzdeki yapımlarda.

İzledinizmi bilmiyorum ama Law Abiding Citizen'deki karakteri mükemmel oynamış.

o film izlemeyen kaldımki ya çok iyiydi ah birde sonu iyi olsa idi varya iyidi ama daha iyi bir on beklerdim

• Sonunu beğendim ben fakat Jamie Foxx'ın ölmemesine bayağı bir uyuz oldum

Sonunu beğendim ben fakat Jamie Foxx'ın ölmemesine bayağı bir uyuz oldum

bende aynı fikirdeyim,birde sanki öyle bir sonki bir anda oldu bittiye geldi az metraj katmaları lazımdı yani onca trajediden sonra

• Aynen öyle hocam biraz daha uzun olabilirdi.
  • Star Wars demek istiyorum. Hayır çoğunluğun beğendiği genelde kötüdür zaten ama bu seride insanı heyecanlandıracak ne var hiç anlamadım. Lotr, Pianist, Leon, Paranormal Activity vesaire vesaire. Bu filmlerin mesela bu kadar sevilmesini anlayabiliyorum bir noktada. Ama Star Wars'u hiç anlamlandıramıyorum. 3 filmini izledim, katlanamadım. Yapmacık diyaloglar sanki ilkokul müsameresi havası veriyor. İyi ve kötüyü öyle keskin çizmişler ki çizgi film izliyorsun sanki anasını satayım. Şimdi fanları beni topa tutacak ama ayrı bir evren oluşturulması ve karakter yaratımı dışında elle tutulur hiçbir şey göremediğim bir seridir.
    “Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-

• Godfather. .

Lotr diyenleri cidden anlayamiyorum.100 kez izlesem bıkmayacağım bir seri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: American Hustle

Godfather. .

Abi niye anlamıyorsunuz'ki ? hani pravakatörlük yada tartışma amacı çıkarmak içinde yazmıyoruz bunları, sevmiyoruz abi bitti gitti, yani niye ille sevmiyenleri anlamıyorsunuz bende bunu anlamıyorum,çok iyi bir yapım dünyanın en iyi serisi olarak geçiyor hatta sinemanın miyenk taşı gibi birşey artık bunuda biliyoruz, ödülleri çok büyük kitleleri başarısı fanları osu busu ,ama birşeyler hissetmek lazım ilk önce budur asıl nokta..bazen öyle duruma geliyoruzki hani sevmesek kin ve nefretle bakar hale geldik

• Lotr benim için apayrı bir dünya olduğu için sanırım o yüzden biraz tepkiyle karşılıyorum.

Lotr benim için apayrı bir dünya olduğu için sanırım o yüzden biraz tepkiyle karşılıyorum.

Düşüncelerine sonuna kadar saygılarımı sunuyorum

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

The Lord of the Rings'i sevmeyenler film olarak değil başka bir evrenin uyarlaması olarak izlesinler o adam Tolkien psikopat sizin 3 saat bakıp beğenmediğiniz filmin evrenini hayatı boyunca sadece not tutmuş bildiğiniz çoğu fantezinin babasi o adam yalnızca üçlemeler değil silmarilliona baksanız beyniniz yanar daha sonunu bile getirmediği öyküleri var adam ayrı bir dil ve onun farklı versiyonlarini yapmış daha ne olsun

Lotr sevdiğini söyleyenlerin çoğu sadece popüler kültürden etkilenmiş film kültürü olmayan insanlar,ama tolkinin romanını okumuş olup filmide ayrıca sevenlere saygı duyuyorum,filmde kötü değil ayrıca herkese hitap eden bir film değil o kadar

şu konuda geçen hiç bir filme mükemmel değil diğemezsiniz hepsi birer harika özellikle bazıları şaheser hele hele Lotr gibi bi seriyi bu şekilde eleştirmek gerçekten toy çocuk işi

• "Geçmişin Gölgesinde"
  • Harry Potter

Intel i5 13600kf // Asus z790-Plus Wifi // Zotac RTX 4070 Super // MSI MPG A750GF 80+ Gold // KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB // Arctic Liquid Freezer III // Cooler Master TD500 V2 // Corsair Vengeance 3200mhz 4x8GB // Steelseries Rival 600 // Aula F99 RGB
    Asus PG278Q G-sync
  • quote:

Godfather. .

Godfather diyenleri anlamiyorum, 200 kez izlesem bikmayacagim bir seri. Nasil Godfather dersin!!

Sanirim bu ornekle ne kadar sacma bir sey soyledigini, her insanin farkli zevkinin oldugunu anlamissindir. Senin icin Lotr neyse benim icin Godfather o, bir baskasi icin Green Mile o vs. diye gider..

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

The Lord of the Rings'i sevmeyenler film olarak değil başka bir evrenin uyarlaması olarak izlesinler o adam Tolkien psikopat sizin 3 saat bakıp beğenmediğiniz filmin evrenini hayatı boyunca sadece not tutmuş bildiğiniz çoğu fantezinin babasi o adam yalnızca üçlemeler değil silmarilliona baksanız beyniniz yanar daha sonunu bile getirmediği öyküleri var adam ayrı bir dil ve onun farklı versiyonlarini yapmış daha ne olsun

Lotr sevdiğini söyleyenlerin çoğu sadece popüler kültürden etkilenmiş film kültürü olmayan insanlar,ama tolkinin romanını okumuş olup filmide ayrıca sevenlere saygı duyuyorum,filmde kötü değil ayrıca herkese hitap eden bir film değil o kadar

şu konuda geçen hiç bir filme mükemmel değil diğemezsiniz hepsi birer harika özellikle bazıları şaheser hele hele Lotr gibi bi seriyi bu şekilde eleştirmek gerçekten toy çocuk işi

Seninle aynı oksijeni paylaştığım için utanç duyuyorum kardeş açık ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Godfather. .

Godfather diyenleri anlamiyorum, 200 kez izlesem bikmayacagim bir seri. Nasil Godfather dersin!!

Sanirim bu ornekle ne kadar sacma bir sey soyledigini, her insanin farkli zevkinin oldugunu anlamissindir. Senin icin Lotr neyse benim icin Godfather o, bir baskasi icin Green Mile o vs. diye gider..

Neden saçma oluyor ?
    Ben arkadaşın görüşüne saygısızlık etmedim , sen nasıl sevmezsin bu filmi bir şey anladığın yok ..vs tarzı söylemlerde bulunmadım.Açıkça kendi fikrimi belirttim.Buda benim görüşümdür.Godfather hakkında senin bana söyleminden çok daha farklı bir şekilde cevap vermiştim ayrıca..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.