Şimdi Ara

Herkesin neti hesapladığından az gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene tytde başıma gelmişti Ayt aynı gelmişti ama çevremdeki çoğu kişi tytde 5 nete yakın düşürmüştü
    Bunun nedeni bence kolay soruları dikkat hatası yapmadığını farz ederek doğru saymak diye düşünüyorum
    Bu sene bayağı Bi kontrol ettim eksik geleceğini sanmıyorum ama yine de olabilir "bunu da yanlış yapmamışımdır herhalde" diyerek doğru kabul etmemek lazım soruları geçen sene tecrübesizken yapmıştım bu sene yapmadım bakalım azalacak mı tyt netleri
    Bazı kişilerde Aytde de azalabilir çünkü sadece tartışılan sorulara bakan, kolay soruları halletmişimdir diye bakan kişi sayısının az olmadığını düşünüyorum
    Geçen sene veya sınava girdiği sene bu durumu yaşayan varsa belirtebilir bence
    Her sene netlerin 70+ gelmesini de buna bağlıyorum bu arada. 2018de açılan konuda da aynı yazıyı gördüm "110tyt 70ayt çok fazla yığılmalar patlıcak" vs vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yukarı

• doğru kesinlikle katılıyorum kendimde bakmadım matematikteki kolay sorulara doğrudur diye şimdi içime kurt düştü :D
  • Doğru düşünce.
    AYT tamamen aynı gelmişti ama TYT'de Türkçe'den hatırlamadığım sorular vardı. Sonra üzülmemek için hepsini yanlış kabul ettim. Beklediğimden 2,5 net fazla gelmişti sonuç olarak. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 12 Temmuz 2020; 23:27:46 >
  • suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal doğrudur ama çıkabilir hocam neden olmasın

• Bu sene hatırlamadığım 2 sorunun 1ini doğru 1ini yanlış kabul ettim bakalım nolacak

• Bu sene öncüllü matematik sorularında beklenmedik yanlışlar çıkabilir gibime geliyor da hadi hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi ben sırf bundan dolayı tyt türkçeyi 6 defa kontrol ettim.Sonuncularda hatırlamadığım çıktı?Bir zamandan sonra yanlış aramaya çalışıyormuşum gibi geldi,bir tane hatırlamadığım var onu da yanlış sayıyorum umarım mantıklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kandırmayan ya da hafızası çok kuvvetli olanlar tam tespit eder bence. Ben 2019da girmiştim 2018e göre hesap yapınca puanı tam tutturdu ama sıralama ilerlemesini beklerken 15k gerilemişti v:D

• gecen sene 1 tyt 1 ayt fazla geldi benim. ama yine de 2010 vurdu bizi

• kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Hocam hafızan kuvvetli olsa da iki şık arasında kaldığın Türkçe sorusunda insan ister istemez doğru şıkkı işaretlenmiş gibi hissediyor
    Ya da Bi tek ben de öyle oluyor :)

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam şu emojiyi görünce bütün ciddiyetim kaçıyo
    Troll mu değil mi belli olmuyor :)

• Hocam gerçekten de sizin dediğiniz gibi hesaplamıştım.Yani özellikle matematikte hatirlamadigim bircok soru vardi ve tekrar cozdum. Doğru çıkanlari dogru kabul ettim ama belki de sınavda yanlıs yaptım. Galiba sonuclar acıklanana kadar hicbir seyden emin olmamak gerekiyor.

• navi markelof N kullanıcısına yanıt
    gercek

1 kimya 1 ayt cografya fazla geldi bekledigimden.ona ragmen 2018de 4k gelen siralama 7k geldi

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Haaa eşit ağırlık anladım hocam
    2010 gibi geldi deyince garipsemiştim anladım şimdi

• Pleasedontstop P kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam hafıza yanıltabiliyor

• Evet kacinilmaz bir seydir

• Ben geçen sene aytyi kontrol etmiştim ve kontrol ettiğim gibi 48 net gelmiştib. Tyt türkçeyi hatırlamadığım için iyi bekliyordum ama beklediğimden 10 net az gelmişti. Bu sene hem tytyi hem aytyi net hatırlıyorum özellikle aytyi çok iyi hatırlıyorum yani bir sürpriz beklemiyorum ama insan düşündükçe de tedirgin olmuyor değil

• Bu dogru. Gecen sene edb 1.25 mat 3.75 eksik gelmisti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.