Şimdi Ara

Herkesin Fikrini Bekliyorum ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kardeş ihtiyaclarini karsiladiktan sonra 1 senelik arta kalan parayi hesapla ve o parayla ticarete atil . Corap sat saat sat . Neyi ucuz buldun al sat . İsler yolunda gitmese bile elinde malzemen kalir . Yeni nir ticaret için diger para akarlarin devam eder . Bir is olmassa bor digeri olur . . Bir isi yaomaya basladin mi direk kral olmuyorsun . Corabi toptan birinden alyorsun . Boraz zaman gecince fanrikasindan aliyorsun . Biraz daha zaman gecince defolh urunlerin satildigini ogrwniyor onlaro degerlendiriyorsun . Yani . Basladigin is seni kendine ceker . Sen sadece tocarete bir yerden başla .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

e-ticaret mi hocam

yoksa fiziksel satış mı

• merhaba konunun tamamını okudum. çoğunluk güzel tavsiyelerde bulunmuş. hatta baya sağlam bir iki yorumda okudum. dostum bir kere 25yaş genç bir yaş hayata daha yeni başlıyorsun ve farkındalığı olan bir gençsin bu önemli. Yalnız ailenin tavrı ve ülkenin şuanki durumu seni baya bir etkilemiş. kaygılarında çok haklısın ama hazıra dağ dayanmaz diyip bir arayışta olmanda senin yine öne çıkan bir özelliğin. kendini karamsar bir döngüye sokup ümitsizliğe kapılma. Biz iş ara, şu firmaya git desekte, senin ne istediğin de önemli. önce buna karar vermelisin. bir işte çalışacaksan ilk girdiğin yer çok şanslı biri değilsen en iyisi olmayacak. yanılacaksın pişman olacak ama en iyisini bulacaksın. ticarete atılacaksan yukardaki yorumlardaki gibi kabul gören bir ürün portföyü veya hizmet bulacak onu pazarlayacaksın. durduğun yerde bekleyerek hayat sana ikramlarda bulunmaz. bir yerde çalışırken daha iyi bir yerden teklif alabilirsin bazı katlandığımız şeyler daha iyileri olsun diye. çorap sat diye forumdaşa fizikimi online mı? dememen için çorabı alman denemen tanıtman ondan sonra satman gerekir. uzun yazdım ama sabretmen ve sonrasında bir yerden başlaman gerekiyor. yeterki karamsar olma çünkü gerçekten çok gençsin. ailenden gelenler iyi ama neden daha fazlası olmasın ki…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.