< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkesin Fikrini Bekliyorum ... (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
++++
-
+++++++++
-
İş bulmak için önce iş aramak lazım. Tüm ik sitelerinden her gün seri başvurular yapmalısın. Küçük şirketlere başvurmanı tavsiye etmem, işe girsen bile zamanın ziyan olur. Linkedin dahil pek çok yerden aktif işe alım ilanları olur, belediyelerin bile kendi insan kaynakları birimler var. Ümitsizliğe kapılma, pozitif ol. Profesyonelce hazırlanmış, olumlu ve işverenlerin dikkatini çekebilecek özelliklerini ön plana çıkaran fiyakalı bir cv n olmalı. Ve bu cv yi her yere göndermelisin. İş aramak ne ayıp ne de günah. Seni zorlayacak, bilgin olmayan ama zamanla öğrenerek kariyer planında basamak atlatacak işlere başvurmaktan asla çekinme. Kırk yıllık muhasebeci bile hata yapar, kırk yıllık doktor bile hastalığı teşhis edemeyebilir. Genç çalışanlar çok istekli olur, daha çok hata yaparlar ama yaptıkları hatalardan da sağlam ders çıkarırlar. Sektör ayrımı da yapma, sağlık, eğitim, gıda, lojistik, üretim, inşaat vs bütün sektörlerde ciddi manada kalifiye eleman ihtiyacı var, sen yeter ki çalışmak iste. Oldu ki başvurularına cevap geldi ve çağrıldın, görüşmeye gittiğinde kendinden emin ol, duruşun, kelimelerin, cümlelerin sağlam olsun, karşındaki insan biz bununla çalışırız, aradığımız genç işte bu desin, bu lafı dedirtecek tavır takın. Ailen ve çevren üzerinde baskı kurmaya çalışır, asla kulak asma, herkes kendi işine baksın, sen de kendi işine bak. Böyle zor zamanlarda herkes konuşur ama kimse destek olmaz, derdine çare olmaz. Hepsinden önemlisi kendin ol, her birey özeldir, kendini en iyi sen tanırsın, yapabilecekleri en iyi sen bilisin. Mutlaka hedeflerin olsun, yapacağın hiçbir eylemi rastgele ve kontrolsüz olarak yapma. Gideceği liman belli olmayan gemiye hiçbir rüzgarın faydası olmaz.
-
çok teşekkür ederim
umarım şans benimde yüzüme bir gün güler :(
-
+++++
-
+++++++++++++
-
Vay be ne babalar var..
Hazır imkanın varken, boş vaktin de varken dil öğren. Yurtdışına gidersin. İş dediğin bulunur ne var ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bölümüme uygun bulamıyorum. hep deneyim diyorlar.
dil öğrenmeye başlayacağım. umarım başarılı olabilirim.
-
+++++++++++++++++
-
bilgisayar ile alakası en az %60 olan bir mesleğe "yetiştirilmek üzere" şeklinde açılan bir ilan ile üzerinden başvuracaksın .
ilk sene asgari ücret alacaksın .
Bu hayatta her şeyin bir bedeli bir zorluğu vardır . Bu asgari ücret de o mesleği öğrenmenin "bedeli" olacak.
hakkında hayırlısı olsun .
-
Boşta durmaktansa maddi sorununuz olmadığı için yüksek lisansa da başlayabilirsiniz. İşe alınmanıza yardımı olabilir.
-
+++++
-
Nerde yaşıyon kank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
++++
-
+++++++++++++++++++++
-
+++
-
++++++++++
-
++++++++++++++
-
++++++++++++
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X