Şimdi Ara

Herkesin bir mezarı olsaydı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an dünyada yaklaşık 8.1 milyar insan yaşıyor ve 100 sene sonra bugün doğmuş olan bebekler dahi ölmüş olacak. (araştırmalara göre 100 yaşını geçen max 100 milyon kişi olacak) yani 8 milyar civarı insan cesedi için mezarlar açılacak. dünyanın dününden bugününe kadar 148 milyar insanın yaşamış ve ölmüş olduğu düşünülüyor. uturduğunuz evin altında tarihin derinliklerinde, yazının icadından binlerce yıl önce yaşanmış olan bir savaşa ait ceset zerrecikleri olabilir.

Bugün büfeden alıp içtiğiniz suyun milyarlarca yıllık geçmişi var. kaç milyon canlının vücuduna girdi ve çıktı acaba. tarihe ve bilinmeyen sonsuza tanıklıkta etmiş olabilir. aslında bir damla su en pahalı antikalardan bile daha antika ama biçimsiz ve sürekli insanların tükettiği birşey olduğundan sıradan geliyor ve üzerine düşünülmüyor ya da düşünülse bile sadece düşünülmeli manyak mısınız lan

az önce umarsızca böyle garip şeyler düşündüm, ilacımı alıp yatıyım hayat kısa zaten lanet olsun

• Kesinlikle katılıyorum.
    (Son cümlene)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 18 Temmuz 2010; 2:30:30 >
  • Mesela yediğin bir hayvan etinde geçmişte yaşamış insanların payı var İçtiğin her çayda çayın beslendiği topraktaki taze ceset vitamini bir güzel bir güzel
  • Hasta var acil
  • Mezar var dediler geldik Ölmek Var Dönmek Yok!
  • adam haklı beyler
  • Ihtırdım caddeleri meğer ki mezarlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha , hiç böyle düşünmemiştim

Yediğimiz , hemen hemen herşeyi daha önce milyonlarca insanın ağzından girip , kıçından çıkmış durumda
  • Hepimiz ölüceeez
  • insandan çıkmıyokmu sonuçta ha içmişiz ha yemişiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.