Şimdi Ara

HERKESİN BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTEMESİ 🔥 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
7.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Sana özelden yazdım. İletişim bilgilerini verirsen eğer hangimiz temel şeylerde kalmış hangimiz kalmamış bunu tartışabiliriz :D Ben dandik bir bölüm okumuyorum. Ciddi şeyler yapabilecek yazılım birikimine sahibim ve şuan üniversiteye hazırlanıyorum. İlk önce öğrendim sonra bölümünü okuyup mühendis diplomamı alacağım. Bu alanda sen ve senin gibilerden her zaman bir adım önce olacağım. Hayatında başarılar dilerim iletişim bilgilerini atmak istersen özelden bekliyorum :)
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Arkadaş embesilin teki dostum. Muhtemelen yazılım hakkında en ufak bir fikri yok zaten açtığı bir konu var orada baya ağlamış mühendislik okumayanların kod yazıp bu salaklardan daha fazla kazandığı için ciddi ciddi ağlayıp bölümü değiştirmek istemiş :) Ayrıca bilgisayar mühendisliğine pc mühendisliği yazan bir insandan ne kadar bilgili olmasını bekleyebiliriz ki?
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Benim bu konudaki bilgimi bilmeden nasıl önde olacakmışsın? Ne yaptın allah aşkına c'den hesap makinesi mi yazdın? At bir github profili falan bakayım ne yapmışsın Yoksa burada yazılımcı olarak ötelerden birisi misin sen de? İletişim bilgisi falan yok bana direkt github linki at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Senin gibi andaval bir veled olup daha sınava bile girmeden burada ötmüyorum en azından. Burada ötmek kolay yaptıklarını göster de boşa ötmediğini görelim. İstersem formatçılık mühendisliği yazarım, birileri gibi yarım akıllı olmadıktan sonra hiç gereği yok. O yorumu da sabah uykuluyken attım ve aynı anda ceng ya da bilgisayar tabirlerini de kullanmıştım. Burada beni araştıracağına git hesap makinesi yaz hadi koçım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Ağlamaya devam et. Okumadan senden daha başarılı olduklarını düşündükçe o bölümü bırakasın gelsin ve daha çok ağlamaya devam et :) O hesap makinesini muhtemelen senin bilgisayardan haberinin olmadığı zamanlarda yazıyorduk :D
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Özelden telegram, skype gibi bilgilerini gönder. Yazılım tartışalım seninle ve en sonunda buraya ss atalım ne dersin?
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    üniversiteye hazırlanıyorsun 2002li en fazla 2001li bir veletsin buradaki laflarına bak. Birader ben 11 yaşında flash oyun yapmaya başladım bu işe oradan girdim. Hesabı arkadaşımla ortak kullanıyoruz bazen o da konu açıyor buraya yazdıklarımın hepsi benim. Avel gibi milletin profillerini araştırmaya devam et istesem de bölüm değiştirip devam ederim zaten yazılım birikimim var. Daha yaptığın hiçbir şeyi atamıyorsun çünkü elle tutulur bir şey yapamadın, başarısız ve ağlak birisi olarak kalacaksın burda beni sinir ettiğini düşünüyorsun. Bir şey yaptıysan palavracı değilsen at github profilini bakalım. At da ben de yaptığım projeleri oyunları atayım sana palavracı avellino :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    23 yaşındayım :)
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Madem kendine bu kadar güveniyorsun ve bu kadar eminsin neden skype veya telegram vermiyorsun ki? Bir insanın yazılım bilgisini github profili ile ölçemezsin ki. Ayrıca hiç bir mesajımda ağlamadım. Sen ağlamak için direkt konu açmış birisin. Ben sadece senin mesajlarına yanıt veriyorum herhangi bir yerde ağladığım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 14 Aralık 2019; 1:24:44 >
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Yarın yolculuk yapacağım çünkü her şeyi toplayıp kaldırdım bir bunun için bilgisayar açmam. Evet githubla ölçemezsin aynen buradan belli oluyor bildiğin şeyler. 23 yaşında da daha hala üniversiteye gitmeden yazılım kastıysan en fazla meslekten bilişim çıkışlı birisindir. onların halini de görüyoruz doğal olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Bilişim çıkışlı değilim sadece bu işe gönül vermiş birisiyim. Ayrıca bir insanın yazılım bilgisini github ile ölçemezsin eğer öyle olsaydı beni susturmak için al sana bu github linkim diyip buraya bırakma cesaretinde bulunurdun. Basit düzey ödevlerini görmememiz için mi atmıyorsun? yoksa sende mi kullanmıyorsun?
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Telegram veya skype mobil sürümü mevcut. Özelden bilgilerini verirsen yinede tartışabiliriz ve buraya ss bırakabiliriz. Seni embesil herif :) Okumadan senden daha iyi konumlara geldikleri için kuduruyorsun ve daha da kudurmaya devam edeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 14 Aralık 2019; 1:29:8 >
  • Sonuç olarak ağlamıyorsan da ağla çünkü bu işin okulun okuyan mis gibi networking yapıyor, okul sebebiyle proje de geliştiriyor. ki zaten okulda udemyden açıp ezberlemeyle kod öğrendiğini sanmayı bırak programlama dillerinin algoritmasını öğreniyor, bunu zaten calculus ve physics dersleri almadan yapmak da zor. çünkü işin matematiği var ve kendi kendine öğrenenlerin çoğu bilgisayar mühendisliği kazanamayacak kadar başarısız olduğu için öğrenmeye çalışıyor.(Türkiye için geçerli). sen de bunlardan birisin herhalde. konuları ben açmadım bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşımla ortak hesabımız. ama aynı şeyleri düşünüyoruz, ben bu bölümü bitirsem de gider başka bir mühendislikte yüksek lisans yaparım nasılsa internetten öğrenemeyeceğin bir eeeci kadar elektronik bilgisine sahip oluyorum bay andaval.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 14 Aralık 2019; 1:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bu işe başladığımda daha lise yaşındaydım :D sınavı kazanmak programlama öğrenmekten daha kolay işte bilgisiz cahilliğin burada belli oluyor. Demek ki programlamanın daha temel şeylerindesin ve sınavla kıyaslama yapıyorsun. Şimdi de arkadaşına attı suçu sen var ya tam bir sığırsın. En ufak bir bilgin olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar kendine güveniyorsan özelden iletişim bilgilerini verirsin tartışırız. Ben kendime güveniyorum hadi senden de bu cesareti bekliyorum. Neler yaptığımızı gösterelim birbirimize.
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Şunu da belirtmek isterim. Video tarzım değil daha çok dökümanlardan ilerleyen birisiyim. Udemyde senin gibiler takılıyor sanırım sürekli sayıkladığına göre :D
  • kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    İletişim bilgilerini atarsan devam ederiz yoksa çok vaktimi aldın. Konuya girenlerde karar verir neyin ne olduğuna. Başarılar dilerim :)
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    şunu bil yeter bir daha yazmayacağım

    Burada gece gece avel avel nefret kusan birisiyle sesli konuşma mı açacağım, bu avamlıkla sövüp sövüp kulağımı işgal edersin. Adam akıllı tartışma üslubu olmayan bir zavallı olduğun için benim de üslubumu bozdun zaten. 23 yaşında aklı başında birisi gibi davranmıyorsun çünkü senden 4 yaş küçük olduğum halde konuşmalarımızdan hangimizin daha aklı başında olduğu dışarıdan anlaşılıyordur. En azından sen 23 yaşına kadar okul okumadan gelmişsin kaç yılını boşa yemişsin b etti bizahmet yazılımda uzmanlaş artık değil mi? Ben senin yaşında inşallah mezun olacağım sen daha diploma almakla uğraşırken doktoramı da bitirmiş olurum. Benden 4 yaş büyük olduğuna göre şuanlık altını çiziyorum şuanlık benden daha tecrübeli olman normal 4 koca yıl fazla yaşamışsın, ama gelgelelim yine de palavra sıktığını düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var böyle bir şey ne yazık ki.Yani bilgisayar müh. yazılması,popüler olması kötü bir şey değil elbette ama birçok insan sırf elon musk'a özendiği için ya da maaşı yüksek sandığı için yazıyor.Arkadaşlar bütün mühendisliklerde, zaten iyi bir mühendissen ki diğer meslekler icin de gecerli iyi maas alirsin yani. Ben de gecen sene sinava girdim 3000. oldum ben de boun bilkent gelse dusunmeden yazardim itu bile gelmedi yazmadim bende su an neden diger muhendislikleri hic dusunmedim de tip yazdim diye kafama vuruyorum.Seneye merkezi yerlestirme ile yatay gecis yapmayi dusunenlerdenim bir muhendislige gecicem ama hangisi oldugu net degil.
    Zaten yakinda bir internet sitesi acacagim tavsiyeler icin duyurum forumda size tavsiyelerimi oradan aktaracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11111numara 1 kullanıcısına yanıt
    elon musk fizikçi, bilgisayar ile ne alakası var?
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Paypal kurucularını kontrol eder misin? Biraz da elon musk kimdir araştırırsan anlayacaksın :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.