Şimdi Ara

Herkese Mute Atmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedense son 4 oyundur mute atıyorum karşı takım oyuncuları da dahil. Böylece kim ne küfür etmiş,ne yazmış görmeden oyuna odaklanıyorum ve çok daha az sinir oluyorum bu sayede.

• bi kere denedim , küfürleri göremeyince farklı oyun gibi geldi konsantre olamadım oyuna
  • Rakibimi tilt etmek hoşuma gidiyor;o yüzden susturmuyorum.
  • /sustur all ^^
  • Sezon 4'den beri her oyunumda mute all yapıyorum west'te pek yapmasamda tr'de sanırım 2-3 yıldır muteliyorum herkesi ve oyun daha zevkli geçiyor açıkçası .d
  • Mutelamadan oynanmıyor bazı takımlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen iyi oluyor da bazen de kötü oluyor.

çoğu zaman takım içi iletişimi red ettiğim için reportlandım.

muhtelemen adamlar konuşuyor konuşuyor, bakıyorlar iyi de oynuyorum trollemiyorum, durduk yere tilt oluyorlar ondan sonra neden takmıyor bizi diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşı takımın tamamını her maç engelliyorum.Bizim takımda saçma sapan nicki olan veya boş konuşanları engelliyorum.

• Nickinde Xx_ gördüklerimi muteliyorum. Çok şükür westte yok.
  • Avrupa sunucusunda oynasam bile ben de bu sekilde oynuyorum. Tilt olan, flame yapan rahatsiz edemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicke bakarım nick mi diye, oyununa bakarım oyuncu mu diye. Mute standartları.

• bende oyun gidişatına göre bakıyorum güzel gidiyor devam ediyorum baktım olcak gibi degil allmute:D
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    karşı takımı engelleyeceğine direk karşı takımın sohbetini engelle. yani all dan yazışmayı kapat. (bu şekilde karşısı bir şey yazsa da görmüyorsun)
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Ne oluyor ki report edilince ? Mute atmasam adam en ufak hatada ana avrat sövüyor , motivasyonu sıfırlıyor.
  • Bazen flash falan bilgilendirme veriyorlar işe yarıyor.Daha çok rahatsız edene oyun içi mute atmak daha mantıklı
  • Bakıyorum IQ'lar tek haneli hemen all mute.
  • By Salus kullanıcısına yanıt
    Anlayana kadar çok geç olabilir
  • Dakika 7ye kadar beklerim genelde durumun vahimliğine göre elerim kişileri olmadı komple sustur atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.