Yolda tekleme yapıyordu, kapatıp açınca düzeliyordu, gereksiz parçalar değişti sağlam olan, ondandır bundandır diyerek, halbuki lpg ecusunda sıkıntı varmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese güvenerek teslim etmeyin aracınızı (2. sayfa)
-
-
Bizim ülkede bazı insanların anlamadığı şey bu işte.
Tamirci mesela buna bin lira masraf dese, o an 900 lira kâr etmiş gibi görünse, 5 yıl sonra belki bu kazandığı 900 liranın bin katı kendisinden bir şekilde misliyle çıkacak.
Herkesin hesabı şaşar ama Allah'ın hesabı asla şaşmaz.
Kıs yoldan zengin olacağım diye milletin çoluğunun , çocuğunun rızkına göz koyanı elbet Allah görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah:)
Örnek olarak bu Ustayı Youtube dan devamlı takip ediyorum, aşağıda aracının orasını burasını değiştirerek 12.000 TL masraf yaptırdıkları ama arızayı çözemedikleri video var, sonuç aracın sentesi kaymış, ve süper zekalı ustalar bunu anlayamamış. Keşke böyle ustalar çoğalsa.
-
benim araba 2 sene yattı. 1 sene sanayinin önünde 1 sene evin önünde. en az 50 kişi baktı herkes ecu arızalı dedi. yeni ecu alındı yok. arabada elektronik parça ne varsa değişti. en son forumdan hakan usta çözmüştü sorunu. ateşleme modülü arızalıymış. sıfırı 60 tl idi. 2000 den fazla para harcamistim gel git vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 29 Mart 2021; 15:57:18 > -
İşte bu yüzden gm20 kullanıyorsun
👏👏
Daha bunu bilemeyen tamirci nasıl dükkan açıyor milleti dolandırıyor resmen yuh değiştirilen şeyler okadar saçma ki birde aynı şey neden tekrar tekrar değiştirilir madem usta değiştirdi ve sorun devam ediyor adam gibi çözecek sorunu yada para iade edecek
-
:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenDün denk geldiğim video. Rezalete bakın.
Kendini ustayım diye tanıtanların tek yaptığı şey eski parçayı yeni parça ile değiştirmekten başka bir şey değil. O yüzden sanayiye 2,3 kişi gitmekte fayda var. Baktın eleman eski parçayı değiştirip yeni parçayı takınca sorun çözülmedi hemen pislik çıkartacaksın, ben bu parçanın parasını ödemem diyeceksin, sök parçanı tak eskisini diyeceksin.
Bu arada not: Küçük şehirlerde yaşıyorsanız sanayiye gitmeyin onun yerinde komşu büyük şehir illerdeki sanayilere gidin.
-
bundan bir sene önce başıma öyle bir iş geldiki bu tamirciler yüzünden otoyolda çok büyük kaza yapmama sebep oluyordu az kalsın
aracımın triger değişim zamanı gelmişti trigeri değiştirttik iyi güzel aradan bir kaç gün zaman geçti otoyolda ilerlerken motor birden sallanmaya başladı aracın içindeki göğüs zangır zangır titremeye başladı o hızla ilerlerken insan bir anda şok oluyor neyse bir şekilde o hızla ilerlerken kenara geçip durabildik kaputu acıp bir baktım triger değişimi için motor kulağını sökmüştü motor kulağı boşta bir tane vida bile yok vidaların hepsi karter koruma muhafazasının üstüne düşmüş orada duruyor bir taneside kırılmış kulağın içinde vida sıkmaktan aciz adamlar ustayım diye dolaşıyor hepsi yamyam ben bu güne kadar bir tane işini hakkıyla yapan ustaya denk gelmedim geleceğimide zannetmiyorum
-
Vallahi adam mutluluktan gözleri doldu. Ben bile sevindim ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 yıldır aracım var , sıfır , 2. el , çok eski her türlü aracım oldu. lastik , balata değişimi, bakım vs dışında aracımda bir arıza olduğunda süreç hep aynı şekilde işliyor.
Önce sanayiye gidiyorum bir miktar para verip sorunu çözemeden ve gereksiz 1-2 parça değişerek oradan ayrılıyorum.Sonra servise gidiyorum sorunu bulup çözüyorlar, yüksek bir miktar da onlara ödüyorum.
En doğrusu önce servise gider sorunu öğrenirsin , çok abartılı değilse orada yaptırır çıkarsın. çok pahalı bir iş ise sorunu bilerek sanayide iyi bir usta bulmaya çalışıp yaptırırsın.
Tamirci esnafı yüzünden aracımın filtrelerini filan kendim değiştiriyorum.
-
insanlık yapmış suç mu etmiş? balans ayarı olmasa, usta niye kontrol etmedin diye çemkirecektin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dwayne35Sağlık olsun :)
Ben İzmirdeyim. Renault marka araçlara yıllık bakım falan yapıyor musunuz ? kadjar marka aracım var mesela.
Aynen goruyoruz başimizdakiler ne kadar aci cekiyo dunyayi kotuluk yonetiyo sen neyden bahsediyosun degistir su bakis aciniquote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
Bizim ülkede bazı insanların anlamadığı şey bu işte.
Tamirci mesela buna bin lira masraf dese, o an 900 lira kâr etmiş gibi görünse, 5 yıl sonra belki bu kazandığı 900 liranın bin katı kendisinden bir şekilde misliyle çıkacak.
Herkesin hesabı şaşar ama Allah'ın hesabı asla şaşmaz.
Kıs yoldan zengin olacağım diye milletin çoluğunun , çocuğunun rızkına göz koyanı elbet Allah görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
180 le giderken birini carpsa ya da takla atsa geberse nolcak?quote:
Orijinalden alıntı: HelkiMelkiSenkiinsanlık yapmış suç mu etmiş? balans ayarı olmasa, usta niye kontrol etmedin diye çemkirecektin.
Tanimadigim bi adamda ne isi var benim arabamin?
Isin insani boyutu nedir biliyon mu? Gelir yanima hadi bi test surusu yapalim der arac sahibiyle beraber gidilir.
Balans olmadiysa olmamistir bida yapar neden cemkireyim adama?
Ucunda ölüm yok ya? Ama herifin yaptigi seyin ucunda ölüm var.
Senin basina ölümlü yaralanmali bi kaza gelmemis gormemissin baya rahat konusuyon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah korkusu olmadan olmaz mı? Ahlâk dinden mi geliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: HelkiMelkiSenkiinsanlık yapmış suç mu etmiş? balans ayarı olmasa, usta niye kontrol etmedin diye çemkirecektin.
Balans makinada kontrol edilen bir şey jant lastik balanstan sonra arabaya takılır yaptığı şey keyif sürüşünden başka bir şey değil söylememesi de berbat sahibinden izin almaması da berbat 180 yaptım demesi de berbat
-
Esasında doğuştan geliyor. Daha önce uzun ve detaylı bir şekilde okumuştum fakat hayli zaman geçti. Yinede altta ki linkte ki makaleye göz gezdirilebilir. Tahminim sen zaten bunları biliyorsundur.
Neyse sonuç olarak insanın kişiliğine bence yaşadığı toplum şekil veriyor. İskandinav ülkesinde ki bir çocuğun gelişimi ile herhangi bir Ortadoğu Arap ülkesinde ki çocuğun gelişimi bir olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X