Şimdi Ara

Herkes Nasıl Zayıfladığını Yazsın - Fazla Kilolara Ölüm ! - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
19
Favori
118.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mori

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bende kendime şişmanım diyom helal valla hocam. ayda 1 kaç kilo verebiliyordun?

Arkadaşım hemen hemen ortalama 2.5- 3kilo veriodum ayda.ilk aylarda kilo vermem biras daha azdı dediğm gibi 2.5-3 kilo felen.ama son 7-8 aydır 3.5-4 kilo veriyorum.
    sağlıcakla kal...

çok süper... bir insanın sağlıklı bir şekilde 1 ayda vereceği kilo o kadar zaten. bende yeni başladım 1 ayda 2.5-3 kilo verdim. bu ilk ayım. bakalım diğer aylarda noolacak. 2 günde bir spora gidiyorum. diyet yapmıyom ama besin değeri yüksek yiyteceklerden az aaz yiyorum. şu an 82 yim bankalım noolacak

@warriour 85.5'le Nisanın 1'inde spora başladım şu an 82.5 83 o civarlardayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 2 Mayıs 2008; 21:57:36 >

• Gerçekten de yürümek çok faydalı. ben neredeyse tuvalete bile arabamla gieden birisiyim ama şu son 1 senedir mümkün olduğunca arabayı uzağa park edip yürümeye çalışıyorum. özellikle mp3 dinlerken zaten insan hiç sıkılmıyor. Ama tabi ideal olan bir kaç kişi yürümek, o zaman insanın canı hiç sıkılmaz.
  • beyler kıloları bana verın kılo almam lazım body yapıyorum ıstedıgım vucuda sahıp olabılmem ıcın 10 kg ıhtıyacım var demek sızın yaptıklarınıızın tam tersını yapmak lazım mıs bu saatte makarna yıom hep yaaa

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

beyler kıloları bana verın kılo almam lazım body yapıyorum ıstedıgım vucuda sahıp olabılmem ıcın 10 kg ıhtıyacım var demek sızın yaptıklarınıızın tam tersını yapmak lazım mıs bu saatte makarna yıom hep yaaa

Bu topik sana göre değil.

Orjinalden alıntı: taskebabı

Gerçekten de yürümek çok faydalı. ben neredeyse tuvalete bile arabamla gieden birisiyim ama şu son 1 senedir mümkün olduğunca arabayı uzağa park edip yürümeye çalışıyorum. özellikle mp3 dinlerken zaten insan hiç sıkılmıyor. Ama tabi ideal olan bir kaç kişi yürümek, o zaman insanın canı hiç sıkılmaz.

taskekabı;
    doğru diyosun. yanında kafa dengi 1 kişi oldumu yollar su gibi geçiyor...
    birde arkadaşlar; ATTIĞINIZ HER ADIMIN VÜCUDA MUTLAK FAYDASI VARDIR...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

beyler kıloları bana verın kılo almam lazım body yapıyorum ıstedıgım vucuda sahıp olabılmem ıcın 10 kg ıhtıyacım var demek sızın yaptıklarınıızın tam tersını yapmak lazım mıs bu saatte makarna yıom hep yaaa

Bu topik sana göre değil.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • Bir akrabam günde 2 defa aç karnına mate yaprağı ve yeşil çayı harmanlayıp, demleyip içerek çok başarılı kilo verdi, tavsiye ederim.

quote:

Giderek teknolijinin gelişmesi, daha az hareket, beslenme alışkanlıklarının değişimi vs.vs.
    Pek çok kişinin derdi fazla kilolar.
    Her gün gazetelerde boy boy diyet listeleri, klasiklemiş laflar, tavsiyeler, bir sürü tv programı, bir sürü internet sitesi, bir sürü kaynak.
    Aslında yapılacak şey belli, bu işin bir sırrı filan yok,
    Belli bir sürede harcadığın kaloriden daha fazlasını alırsan bu bize fazla kilo olarak geri dönüyor.
    Ya daha fazla hareket ile daha çok kalori yakmak,
    Ya da daha az yiyerek harcanandan daha az kalori almak.

Tüm bunları hepimiz biliyoruz da uygulama meselesi var işte. Olay tamamen beyinde bitiyor ve kişisel motivasyon ile bire bir alakalı.
    Hazır yaz geliyorken burada kilo vermekte başarılı kişiler nasıl başardığını paylaşsın. Ama klasik şeyler yazmasın, pratik beslenme metotları ve motivasyon vs. ile ilgili paylaşımlarda bulunsun, birbirine destek olsun, bildiklerini aktarsın, sıradan olmayan kilo vermeye yönelik yazıları buraya alıntılasın vs.
    Şahsen benim 7 kg.fazlam var.
    Atalım şu fazla kiloları artık.

arkadaşım ben 25 nisan 2006 günü tam 141 kiloydum...
    neden 25 nisan? bir gün önce gece artık vücut iflas etti.sınıra dayandı.sol kolda müthiş bir uyuşma,terleme üşüme... gece saat 4. sonrası acil servis,kalp grafiği,filmler vs. vs.
    bugün 1 mayıs 2008 ben şimdi 81 kiloyum...
    ilk önce parpıyı yemek lazımmış diye düşünüyorum ben. çünki çocuklugumdan beri aşırı kiloluydum ben. 25 yaşındayım. 2 sene öncesine kadar belki 500 sefer diyete başlamışımdır.ama sonuç hep hüsran. 3 gün diyet yapıyorum,4. gün hurra kıtlıktan cıkmış gibi ne varsa yiyorum...
    dediğim gibi illaki bence birşeyler olması lazım...
    hayatta yerinden kalkmayan, aferdersiniz tuvalete bile ............. gitmek isteyen, hergün gece çorbacılarda, pidecilerde fink atan, sanki kolanın formülünü bilen adam ölecekmiş gibi düşünüpte, eve kola stoğu yapan, normal çay bardağına 5 tane şeker atan, tatlı krizi tuttuğu için gecenin bir yarısı annesine tatlı yaptırıp sabaha kadar o tatlıları,ertesine güne kalırsa sanki günah olacakmış gibi düşünüp hepsini yiyen, annesi kızıdğı için çikolataları ilk önce balkona atıp,sonra içerden alıp gizli gizli yiyen ben;

25 nisan 2006 dan beri; hergün 2 saat yürüyüş yapan. ayda bir çorbacılara ve pidecilere uğrayan, kolanın tadını unutan, şeker ve tuzu sıfıra indiren, ayda bir 2 dilim baklava yiyen, çikolatalara verilen paraları biriktirip daha hayırlı şeylere yatıran, afedersiniz inek gibi yeşillik yiyen ben
    bugün itibari ile ((60 kilo)) Verdim.. rüyamda görsem inanamıyacağım, kendimce çok büyük birşey başardım..
    yeter ki isteyin. amaa; dilinizin ucuyla değil, gerçekten içten, kalpten isteyin.
    bakın nasıl da oluyor...

Haaa, bu arada, uygulayacak arkadaşlar için;hergün sabah aç karnına bir su bardağı ılık (limonlu su), günde 3 dilim(sigara paketi kalınlığında)kepek ekmeği, mümkünse yemeklerde veya başka şeylerde zeytinyağı,sıvıyağ, bol bol yeşillik, bol bol meyve, (2günde bir haşlanmış yumurta, 2 günde bir 1 bardak yarım yağlı süt,haftada bir balık veya tavuk)>>> parantez içindeki yazdıklarım diyet süresince vücudun (protein)siz kalmaması için, veee kesinlikle SPOR, SPOR,SPOR. en iyi ve en basit spor yürüyüşünüz olacaktır...

Dogru insanın basına geldikten sonra daha iyi anlıyor.'Bir musibet bin nasihatten yeğdir.' Benım kılom asırı degil ama yinede kıloloyum.Kilolu oldugum icin gögüslerde bir acı hissediyordum.Dayanılmaz bir acı ama.Sonra bu inatla 25 günde 6 kılomu verdim.Tamam belki biraz fazla olabilir ama saglıksız da yapmadım.Cok spor yaptım ondan.Aslında hala biraz sısmanım.Normalde ayda 3-4 kılo verilmelidir bencede.Öyle hemen yemegi kes spor yap ayda 6-7 kılo tavsiye etmem tabi ama insanın basına sıkıntı gelince yapacak birsey kalmıyor.

• quote:

141 kilo...

Herkes Nasıl Zayıfladığını Yazsın - Fazla Kilolara Ölüm ! -

17 gün önce, 82 kilo...

azimle s*an taşı deler derler ya.. işte sen bunu yapmışsın... bi dene istersen yaparsın

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

her gün salata(peynirli) hazır çorba ve tavukla besleniyorum 2 haftada 6 kilo verdim. 2 haftada bir altı daha veririm.Daha çok yürüyorum basamakları 2 2 çıkıyorum çikolata yok..
    Mori arkadşıda tebrik ederim.

Kilo vermede doğru orantı söz konusu değildir. İki haftada 6 verdiysen üçüncü haftada 1 kg verebilirsin. Ayrıca çok hızlı ilerliyorsun. İki haftada 6 kilo yağ kaybı zor, su kaybına uğramış olmalısın.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • 2 haftada 6 kilo nasıl verdin
  • Bende kiloluyum... 9-10 kg fazlam var. Kışın eve hapsolduk, spora, yürüyüşe vb.'de çıkamadım. Havalar ısındı, baskete geri dönüyürorum. Bir de reklamlarda çıkan hani şu titreyip kilo verdiren bir aletten aldım. (100 YTL). Annemin bir arkadaşı o aletle ayda 2 kg vermiş. İşe yarar belki...

her gün salata(peynirli) hazır çorba ve tavukla besleniyorum 2 haftada 6 kilo verdim. 2 haftada bir altı daha veririm.Daha çok yürüyorum basamakları 2 2 çıkıyorum çikolata yok..

derkin;
    sen bilirsin, karışmak haddime düşmez ama, 2 haftada 6kilo vermek cok tehlikelidir.ölüm diyeti gibi birşeydir! sen, 2 haftada 6 kilo verdiysen, bu 1 ayda 12 kilo demek...
    buda benim, 4 ayda verdiğim 12 kiloyu senin,bir ayda vermen demek!!! kendine dikkat et sağlığın bozulmasın...

sağlıcakla kal...

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Kilo vermede doğru orantı söz konusu değildir. İki haftada 6 verdiysen üçüncü haftada 1 kg verebilirsin. Ayrıca çok hızlı ilerliyorsun. İki haftada 6 kilo yağ kaybı zor, su kaybına uğramış olmalısın.

• Herkes kilo vermek derdinde, ben kilo almaya çalışyorum ya offf alamıyorumda

2 günde bir spor salonundayım

olan pantolonlar olmuyor olmayalar oluyor

şuanki halin cok yakısıklı olmus...

kilo saglık acısından cok berbat bişi.. vermek şart!

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

mori helal olsun sana valla.. bravooooooooooooooooooooooooo

şuanki halin cok yakısıklı olmus...

kilo saglık acısından cok berbat bişi.. vermek şart!

egzantirig;
    teşekkür ederim...

Orjinalden alıntı: Lo@ding

nisan 1 de başladım bugün mayıs 7 86.5 den 82 ye düştüm

2 günde bir spor salonundayım

olan pantolonlar olmuyor olmayalar oluyor

Lo@ding;
    tebrikler.
    bende sakladım 64- beden pantolonlarımı. bir anı olarak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.